“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

ΚΟΥΡΑΓΙΟ… Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ... ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ

Η  ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ δεν μας αφήνει, η νοητή και υποστατική παρουσία ΤΗΣ είναι ολοζώντανη  ετούτες τις δύσκολες στιγμές στην ταλαιπωρημένη  Πατρίδα.
Σχεδόν μια βδομάδα που τελείωσε το προσκύνημα της Παναγίας της Ιεροσολυμίτισσας στο Μετόχι του Παναγίου Τάφου στην Αθήνα δηλ. στις 21 Ιουνίου 2015 αμέσως και σε λίγες ημέρες ξεκινάει ο αρμαγεδδώνας  με τα capilal control και τα  mind control των νεοποχιτών… το αποτέλεσμα του  δημοψηφίσματος  της 5 Ιουλίου που μεταλλάχθηκε¨ από ένα μεγαλειώδες  ΟΧΙ σε ένα ταπεινωτικό ΝΑΙ… 

Αίμα στο πρόσωπο εικόνας της Παναγίας στην Αγία Ειρήνη στην Σάμο!

Έκπληκτοι μένουν οι επισκέπτες στην εκκλησία της Αγίας Ειρήνης στην πρωτεύουσα του νησιού της Σάμου, όπου τις τελευταίες ημέρες μια εικόνα της Παναγίας βρέθηκε να είναι (όπως φαίνεται) γεμάτη με αίματα!
Η Ιερά Μητρόπολη Σάμου Ικαρίας και Φούρνων έβγαλε και σχετική ανακοίνωση για το θέμα, ζητώντας προς αποφυγή της όποιας παρερμηνείας του φαινομένου, να υπάρξει σιωπή μέχρι να δοθεί εξήγηση.

ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΜΑΣ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ο κυριότερος λόγος που η κυβέρνηση του Σύριζα έκανε πίσω στις διαπραγματεύσεις της με τους εταίρους την τελευταία στιγμή αφού είχε εγκαταλείψει όλες τις πιθανές εναλλακτικές λύσεις, και δέχτηκε τους όρους τους, ήταν για να «ηρεμήσει» η χώρα μέσα στο… νεκροταφείο που την έχωναν ζητωκραυγάζοντας οι δανειστές της!

Οικουμενικός Πατριάρχης: «Σημαδιακή η πρώτη εορτή της μνήμης του Αγίου Παϊσίου»

“Το μήνυμα του οσίου Παΐσίου ευρίσκει απήχηση, διότι δεν υπάρχει δυσκολία την οποία εμπειρικώς δεν έζησεν ο γέροντας”
Ενα απόσπασμα από τον λόγο του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, κατά την αγρυπνία στην μνήμη του οσίου Παϊσίου (12 Ιουλίου 2015). Ο άγιος μάς λέγει :
«Δεν έχετε χρήματα; Κι εγώ δεν είχα ποτέ, όλα τα εμοίραζα εις τους έχοντες ανάγκην. Είστε πτωχοί; Εγώ υπήρξα πτωχότερος από σας.[…] Πονείτε και κλαίτε; Μια ζωή επόνεσα και σήκωσε τις αμαρτίες των άλλων».

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΟΙΝΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Στις 29 Μαΐου παρουσία περίπου πέντε χιλιάδων Αρμενίων, Ασσυρίων, και Ελλήνων, έγινε στην πόλη Örebro της Σουηδίας τα αποκαλυπτήρια του πρώτου μνημείου της μεγάλης γενοκτονίας των χριστιανών της Ανατολής. Το κεντρικό σύνθημα της εκδήλωσης ήταν η επιγραφή στα ασσυριακά, αρμενικά και ελληνικά, «Δεν ξεχνάμε την Γεννοκτονία», ενώ υπήρχαν και συνθήματα καταδίκης της σύγχρονης γενοκτονίας των χριστιανών της Συρίας και του Ιράκ από τους Τζιχαντιστές που στηρίζονται από την Τουρκία.

Άνοιξε το παράθυρο της Πολιτειακής Εκτροπής-Ανωμαλίας;

¨Είπε ο  Άγιος Πορφύριος:
1.Θα γίνει κάποια Πολιτειακή Εκτροπή 
2Η Πολιτειακή Εκτροπή θα έχει σαν συνέπεια μεγάλη κοινωνική αναστάτωση.
3.Ταυτόχρονα με την κοινωνική αναστάτωση θα υπάρξει οικονομική ανέχεια και πείνα η οποία θα δημιουργήσει έκτροπα.
4.Θα επέμβει ο στρατός για να αποκαταστήσει την τάξη και την ηρεμία στην χώρα.
(Στο σημείο αυτό ο υποτακτικός του Αγίου και γέροντας του πατρός Π. διέκοψε τον Άγιο Πορφύριο δυσανασχετώντας.
-Ωχ γέροντα πάλι χούντα θα έχουμε;
Ο άγιος γέρων Πορφύριος όμως τον καθησύχασε:
-Όχι, δεν θα γίνει χούντα, απλώς ο στρατός θα επιβάλλει την τάξη για να μην επικρατήσει αναρχία στην χώρα!