“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Εκείνος που έχει καλή διάθεση για να γνωρίσει τον Χριστό, θα Τον γνωρίσει.

Γέρ. Παΐσιος Αγιορείτης
Η αδιαφορία για τον Θεό φέρνει την αδιαφορία και για όλα τα άλλα, φέρνει την αποσύνθεση. Η πίστη στον Θεό είναι μεγάλη υπόθεση. Λατρεύει ο άνθρωπος τον Θεό και ύστερα αγαπάει τους γονείς του, το σπίτι του, τους συγγενείς του, την δουλειά του, το χωριό του, τον νόμο του, το κράτος του, την πατρίδα του.

Τους τελειώνει το ΔΝΤ ! Ζητά κι άλλα μέτρα για το 2016-2017

Το ΔΝΤ εμφανίζεται… ανικανοποίητο από τα μέτρα που έχει εισηγηθεί η κυβέρνηση και ζητά επιπλέον δημοσιονομικά μέτρα για το 2016 – 2017.
Όπως αναφέρουν τα Νέα η Αθήνα έχει παγώσει την επικοινωνία με την τρόικα και δεν έχει αποστείλει το απαντητικό e-mail, που επρόκειτο να αποστείλει την Πέμπτη. Όπως όλα δείχνουν, τα εκκρεμή ζητήματα θα διευκρινιστούν στο Eurogroup της Δευτέρας.

Κολοσσιαίο κοίτασμα φ.α. περί τα 19 τρισ. κυβικά πόδια "χτύπησε" το Barbaros! - Και τώρα τι γίνεται;

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΙΤΑΣΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ ΤΟ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ... ΤΟΥΡΚΟΙ!
Περιπλέκεται η κατάσταση στην κυπριακή ΑΟΖ, μετά τον εντοπισμό, όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Αγκυρα που ήδη ξεκίνησε να ... πανηγυρίζει, το τουρκικό ερευνητικό σκάφος Barbaros εντόπισε μεγάλο κοίτασμα υδρογονανθράκων εντός του Οικοπέδου 3!

Γερμανία - Παπική “Λειτουργία” με Λουθηρανή παστόρισα και ιμάμη

Σχόλιο Θ.Π.: ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ
Παπική “Λειτουργία” στην ενορία της Αγίας Τριάδος του Ντόρτμουντ με Λουθηρανή παστόρισα, τον τοπικό ιμάμη και τον τοπικό αθλητικό σύλλογο.

Ε.Βενιζέλος: "Οι αναγκαίες εγγυήσεις θα δοθούν από τη βούληση του ελληνικού λαού" - Πάμε σε εκλογές;

Σχόλιο Θ.Π.: Για να δούμε Βαγγέλη στις επερχόμενες εκλογές θα έχεις την ίδια άποψη για τους μισθούς των 70 ευρώ;;;;
Ανοιχτό παράθυρο για εκλογές άφησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δηλώνωντας: «Οι αναγκαίες εγγυήσεις θα δοθούν εφόσον υπάρχει η βούληση του ελληνικού λαού. Γιατί εμείς ενεργούμε στο όνομα του ελληνικού λαού και πρέπει να έχουμε δύναμη» - Υποστήριξε ότι οι δανειστές δεν μας εμπιστεύονται λόγω των προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ!

Ο Νταβούτογλου στην Αθήνα και η… αλεπού στο παζάρι

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
Στην πιο άσχημη συγκύρια από πολιτικής και όχι μόνο απόψεως, έρχεται στην Αθήνα ο νεοοθωμανιστής πρωθυπουργός της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου, επικεφαλής μίνι τουρκικού υπουργικού συμβούλου για να συζητήσει με την ελληνική πλευρά, αλήθεια τι; Προφανώς και άνευ ελληνικών ψευδαισθήσεων όπως αυτές καλλιεργήθηκαν και συνεχίζονται να καλλιεργούνται όλα τα τελευταία χρόνια, πέραν των οικονομικών θεμάτων, τις τουρκικές επιδιώξεις, διεκδικήσεις και απαιτήσεις.

Last Christmas

ΦΩΤΟ www.iefimerida.gr
Αξέχαστα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ τα φετινά… Σώστε τα δάκρυα σας, δώστε αλλού τις καρδιές σας…
Έρχεται η ώρα της βουλής (της ΘΕΛΗΣΗΣ) του Ελληνικού Λαού… Αφιερωμένο στην ταλαιπωρία των μνημονιακών χρόνων της ζωής μας.