“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Ακούτε Έλληνες: Ο ΚΥΡΙΟΣ ημών ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ θα είναι πάντα μαζί με την προδομένη Ελλάδα γιατί δοκίμασε πρώτος την «τέλεια» ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Πως ξεχωρίζεις τους ΕΛΛΗΝΕΣ από τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ; Οι Πρώτοι λένε ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ. Οι έσχατοι λένε ΕΛΘΩΝ ΛΑΒΕ
«είμαστε τόσο κοντά σε μεγάλα γεγονότα που αρνούμαστε να το πιστέψουμε»
«Trump says 'all options on table' after North Korea launches missile over Japan» http://edition.cnn.com/politicsBy Joshua Berlinger, Yoko Wakatsuki and K.J. Kwon, CNN Updated 1243 GMT (2043 HKT) August 29, 2017

Καταγγέλλουν Συριζαία ότι «πέταξε την εικόνα της Παναγίας στα σκουπίδια». Είναι στέλεχος στο Υπουργείο Παιδείας

Απίστευτες επιστολές εργαζομένων προς το Μαξίμου - Η διευθύνουσα σύμβουλος του ΕΟΠΠΕΠ Ελένη Γιαννακοπούλου απολύει, βρίζει και τράβηξε τον σταυρό από τον λαιμό υφισταμένης της παραμονές Δεκαπενταύγουστου - Κατηγορείται και για bullying κατά εργαζομένων- Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες και μιλά για στοχοποίηση
Με τη δυσφορία που κατά καιρούς εκφράζει η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ γενικότερα για την παρουσία θρησκευτικών συμβόλων στα δημόσια κτίρια ήταν προφανές ότι αργά ή γρήγορα θα εμφανίζονταν και κρούσματα όπως αυτό που αποκαλύπτει σήμερα το «ΘΕΜΑ».

Η αποτομή της κεφαλής του Τιμίου Προδρόμου και Βαπτιστή Ιωάννη1 (29/8)

Του Κωνσταντίνου Αθ. Οικονόμου δασκάλου
Μνημονεύει σήμερα η Εκκλησία μας, την «αποτομή της τιμίας κεφαλής» του Ιωάννη Προδρόμου από τον Ηρώδη. Η Εκκλησία θεωρεί την εορτή μέρα νηστείας, διότι ο Ιωάννης θανατώθηκε εξαιτίας της οινοποσίας και του ηδονισμού ενός βασιλιά σε συμπόσιο της εορτής των γενεθλίων του. Πρόκειται για τον τελευταίο προφήτη, στο μεταίχμιο δύο εποχών, που συνδέει Καινή και Παλαιά Διαθήκη και του οποίου σκοπός της ζωής υπήρξε η αναγγελία της ενανθρώπισης του Υιού του Θεού.

Χιλιάδες πιστοί τίμησαν την Πορταΐτισσα (ΦΩΤΟ)

Θ.Π: ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΠΟΡΤΑΪΤΙΣΣΑ, ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΤΗΣ, «ΣΚΕΠΑΣΕ» ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ «ΑΣΧΗΜΙΑ» ΜΑΣ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΑΣΧΗΜΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΝΟΩ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΡΤΑΪΤΙΣΣΑ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΙΣ ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ (Σ.Σ. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΕΤΑΞΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤ/ΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΠΙΜΟΝΟΣ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΜΙΛΩ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΚΟΝΤΙΝΗ ΛΗΨΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ.  ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΣΚΕΠΑΣΘΕΙ ΑΠΟ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ (ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ) ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ, ΕΝΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΟΛΌΧΡΥΣΟ «ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ», ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΝΤΙΝΗ ΛΗΨΗ ΤΟΥ. ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΟΜΩΣ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΡΤΑΪΤΙΣΣΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΔΈΧΕΤΑΙ…..!!!
Με τη πρέπουσα λαμπρότητα και σύμφωνα με την Αγιορείτικη τάξη και παράδοση, εορτάσθηκε η μεγάλη Θεομητορική εορτή της Κοιμήσεως και της εις Ουρανούς Μεταστάσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου, εις την Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή των Ιβήρων Αγίου Όρους.
Των Ιερών Ακολουθιών προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σμύρνης κ.κ. Βαρθολομαίος, συμπαραστατούμενος των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Ιωάννου, Νέα Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου, και των Θεοφιλεστάτων Επισκόπων Αριανζού κ.κ. Βαρθολομαίου και Παλμύρας κ.κ. Ιωάννου Παλμύρας κ.κ. Ιωάννου (Πατριαρχείο Αντιοχείας).