“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Νεό Κούγκι το ΜΑΤΙ, “στην Ελλάδα μας πεθαίνουμε απανθρακωμένοι αλλά ΣΦΙΧΤΑΓΚΑΛΙΑΣΜΕΝΟΙ”

Νεαρές Μητέρες απανθρακωμένες σε στάση προστατευτική αγκαλιάς με τα μωρά τους. Βάστα Ελλάδα παλεύεις με όλα τα αντίχριστα θηρία.
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Νομίζεται ότι μπορώ να γράψω; Αυτές οι δεκάδες ψυχούλες που έφυγαν άδικα παρακολουθούν ήδη τα επόμενα δράματα που έρχονται στην Ελλάδα.

Μας απαλλοτριώνουν με φωτιές τύπου Κινέτας και μετά θα βάλουν πολεμικές φωτιές στην ΑΟΖ;

ΦΩΤΟ: Η ΚΑΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΟΥΣΑΣ ΤΗΣ Ι. Μ. ΚΟΥΤΛΟΥΜΟΥΣΙΟΥ, ΤΗΝ ΟΠΟΊΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΣΕ ΛΙΤΑΝΕΙΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ.
Λέτε επί Ερντογάν οι τούρκοι πράκτορες να έμειναν στην ανεργία;  Η πυρκαγιά στην Κινέτα έχει  τα χαρακτηριστικά των πυρκαγιών του 2007. Σε γειτνίαση  με μεγάλες μονάδες επεξεργασίας και αποθήκευσης υγρών - πτητικών καυσίμων με οριογραμμή την Εθνική οδό προς Κόρινθο. Η Τουρκία έτοιμη να κάνει γεώτρηση τις επόμενες εβδομάδες.
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Ασύμμετρες Απειλές και μαζί έρχονται Παράλληλες Απειλές. Λίγο καιρό μετά αφού εισήλθαμε στα μνημόνια το 2011 βρέθηκε ο τούρκος να κομπορρημονεί.

Άγιος Παϊσιος: “Για τις δύσκολες ώρες να λέμε +ΜΕΓΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ, ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΚΕΠΕ ΗΜΑΣ+”

Μήπως συμφώνησαν την πιθανότητα σε παγκόσμιες διαθρησκευτικές μάχες η Αλβανία πρέπει να κατευθυνθεί από ξένες μυστικές υπηρεσίες;

Η φώτο είναι ενδεικτική ότι η Ελλάδα πρέπει να είναι ΓΡΗΓΟΡΟΥΣΑ σε όλα τα μέτωπα.
Όταν τα τελευταία 24ωρα η ίδια η Αλβανία ανησυχεί αυτό σημαίνει και για εμάς πολλά. Η απειλή από την Αλβανία μετά το άνοιγμα του εθνικού προβλήματος μας με τα Σκόπια λαμβάνει σάρκα και οστά και μάλλον όπως δείχνουν τα πράγματα θα είναι εισαγόμενη προβοκάτσια που θα δυναμιτίσει την γειτονία της και με εμάς.
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
«Να γιατί αναρωτιέται ο  γνωστός  Αλβανός συγγραφέας και αρθρογράφος στην πΓΔΜ,  Κιμ Μεχμέτι,  σχολίασε στη στήλη του τη  δημιουργία ενός ‘αντιτρομοκρατικού γραφείου’ του Ισραήλ στα Τίρανα.