“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

“Οι Ελληνες θα πουλήσουν ακόμα και την θάλασσα”

Η εφημερίδα Turkiye κυκλοφορεί με  τον τίτλο «Aντίδραση στις ιδιωτικοποιήσεις . Η Ελλάδα μπορεί να πουλήσει ακόμα και την θάλασσα». Συγκεκριμένα, γράφει ότι η Ελλάδα που επιτάχυνε τις ιδιωτικοποιήσεις για να αυξήσει τα έσοδά της , ξεκίνησε το χρονοδιάγραμμα για την πώληση λιμένων και μαρίνων. Το ΚΚΕ - γράφει - αντιδρά έντονα στις ιδιωτικοποιήσεις και είπε ότι σε περίπτωση που δεν αντιταχθεί ο λαός , η κυβέρνηση θα πουλήσει ακόμα και την θάλασσα. Σημειώνεται επίσης ότι ενώ συνεχίζονται οι επικρίσεις, η Επιτροπή Ιδιωτικοποιήσεων άναψε το πράσινο φως για να ξεκινήσει διαγωνισμός για την ιδιωτικοποίηση 23 μικρών λιμένων και μαρίνων.

Ξένιος Ζευς: Η μεγάλη κομπίνα!!!

Του Γιώργου Αδαλή
Πέρασε κι αυτός ο Δεκαπενταύγουστος! Η μεγαλύτερη γιορτή του καλοκαιριού! Με μια διαφορά όμως! Ο Ελληνας κάθισε στο σπίτι του! Και κάθισε στο σπίτι του γιατί μερικές εβδομάδες πριν, επέλεξε με την ψήφο του την συνέχιση του εγκληματικού Μνημονίου και την διατήρηση στην εξουσία, όχι μόνο όσων πολιτικών μας έφεραν με τις πράξεις τους και τις παραλήψεις τους ως εδώ, αλλά επιπρόσθετα έδωσε ρόλο, ακόμα και στους μέχρι χτες κολαούζους της εξουσίας, που ήταν ευχαριστημένοι με τα ... ψίχουλα της μοιρασιάς!!! Αλλά ας κάνουμε μια διαδρομή στα γεγονότα του 15Αυγουστου: Διαμαρτύρονται οι Παριανοί, ότι δεν έχουν Αστυνομία! Αν είχαμε –λένε- τότε δύσκολα θα συνέβαινε το έγκλημα του Πακιστανού και η αιματηρή ληστεία στην Τράπεζα! Θα με συγχωρήσουν οι φίλοι μου στην Πάρο, αλλά όταν τον Μαιο του 2012 έδιναν 16.97% στη ΝΔ και ένα μήνα μετά , τον Ιούνιο του 2012, της έδιναν σχεδόν 30% (29.60%) τι περίμεναν με αυτό άραγε; Πίστεψαν μέσα σε 30 μέρες ότι η ΝΔ μετανόησε και διέγραψε τα λάθη του παρελθόντος και θα οδηγούσε την χώρα σε μια ασφαλή έξοδο από την κρίση; 

Τον σταύρωσαν επειδή έγινε χριστιανός!

Μπορεί στην Ελλάδα ο πολυπολιτισμός να ανακοινώνει μέχρι και έναρξη πολέμου κατά των γηγενών κατοίκων, μπορεί οι λαθρομετανάστες παραδόξως να μας προτιμούν ως χώρα παραμονής τους αντί άλλων ισλαμικών κρατών στα οποία μπορούν να ενσωματωθούν πολύ εύκολα λόγω θρησκείας, μπορεί η ελευθερία ζωής και σκέψης να είναι αγαθά που προσφέρονται πλουσιοπάροχα ακόμη και σε αυτούς που καταδυναστεύουν την ζωή, την σκέψη και τα πιστεύω μας, όμως τίποτε δεν μπορεί να συγκριθεί με χώρες στις οποίες ο ισλαμισμός αποτελεί την κυρίαρχη τάξη, η οποία αποφασίζει -εν ψυχρώ- για την ζωή και τον θάνατο όσων τολμούν να τον αμφισβητήσουν ή να τον απαρνηθούν.

H Eλλάδα σε χάρτη υπό κατοχή, σε τούρκικο σήριαλ!

Στην Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια έχει επικρατήσει το ΣοσιαλοΚομμουνιστικό μοντέλο του προλετάριου και του διεθνισμού, δηλαδή αγάπες και αλλυλεγγύες με τους Τούρκους. Για να δούμε όμως ποιες είναι οι θέσεις των Τούρκων επι του θέματος:Ο παρακάτω χάρτης δείχνει την Ελλάδα με πράσινο χρώμα όπως την Τουρκία όπως και άλλες μουσουλμανικές χώρες, ο χάρτης αυτός απεικονίζει την Οθωμανική αυτοκρατορία. Την στιγμή που στην Ελλάδα επικρατεί μια ΣοσιαλοΚομμουνιστική ιδέα της ψευτο-ειρήνης με ψευτο-αγάπες και ψευτο-αλληλεγγύες με τους Τούρκους, οι Τούρκοι με περίσσιο θράσος προβάλουν τον χάρτη αυτόν μέσα στα σπίτια μας! Αναρωτιέστε που υπάρχει αυτός ο χάρτης; ιδού: Είναι στο Τούρκικο σήριαλ που παίζεται στην Ελλάδα! μέσα στα μάτια μας δηλαδή!

Αποσύρονται οι παρατηρητές του ΟΗΕ από τη Συρία...Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση !

"Οι συνθήκες δεν πληρούνται για τη συνέχιση" αυτής της αποστολής, που πρέπει να ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της Κυριακής, ανακοίνωσε ο πρεσβευτής της Γαλλίας στα Ηνωμένα Έθνη, Ζεράρ Αρό, έπειτα από συνεδρίαση του Συμβουλίου. Πάντα έτσι τελειώνουν οι στημένες συνεδριάσεις όταν έχουν ήδη αποφασίσει το επόμενο βήμα ... Το επόμενο βήμα θα είναι η απαγόρευση πτήσεων και ο βομβαρδισμός της Συρίας

Οι Άγγλοι «εξαφάνισαν» την Ελλάδα από χάρτη στο Ολυμπιακό Πάρκο του Λονδίνου !!!

Πήγαν στο Λονδίνο για διακοπές και είπαν να περάσουν απο το πλέον επίσημο εμπορικό στέκι του London 2012, στο κέντρο του Λονδίνου, στο Hyde Park, εκεί όπου συνέρρεαν και ακόμη συρρέουν κατά χιλιάδες οι λάτρεις των Ολυμπιακών Αγώνων. Αλλά ψάχνοντας τον χάρτη ανακάλυψαν ότι η κοιτίδα των Ολυμπιακών Αγώνων, η χώρα μας, είχε βγάλει φτερά και είχε πετάξει!!!! Όπως είχε... πετάξει και από τον χάρτη που βρισκόταν μέσα στο Ολυμπιακό πάρκο. Ο λόγος για τον πρώην εκπρόσωπο Τύπου του Δήμου Πατρέων Πέτρο Ψωμά και τη σύζυγό του, γραμματέα του Δημάρχου Πατρέων Ελένη Κίτσιου, οι οποίοι ανακάλυψαν ξαφνικά ότι προέρχονται απο μια χώρα η οποία δεν...υπάρχει!

Εσύ είσαι έτοιμος για τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο που ξεκινάει σε λίγες μέρες ;;;

Μια ματιά στα ξένα ειδησιογραφικά δίκτυα και θα καταλάβει κάποιος πως οι μέρες που μετράει ο κόσμος μας, όπως τον γνωρίζουμε μέχρι σήμερα τουλάχιστον, μέχρι την έναρξη του 3ο Παγκοσμίου Πολέμου είναι ελάχιστες!  Από χθες μάλιστα έχουμε και μια ενδεικτική ημερομηνία από το στόμα του πλέον αρμοδίου, του Πρωθυπουργού του Ισραήλ Μπένιαμιν Νετανιάχου ο οποίος ζήτησε από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα το πολύ μέχρι τις.....25 Σεπτεμβρίου να έχει λάβει σαφή θέση και να έχει δόση εντολή για την έναρξη του πολέμου κατά του Ιράν μέχρι την ημερομηνία αυτή (σχετικό θέμα ΕΔΩ) . Με δεδομένο ότι μια τέτοια κίνηση λογικά θα πρέπει να εμπεριέχει και το στοιχείο του αιφνιδιασμού τα χρονικά περιθώρια στενεύουν δραματικά !

Σάιτ αποκαλύπτει σχέδια του Ισραήλ για πόλεμο στο Ιράν !!!

Αυτό που “ψιθυρίζεται” τους τελευταίους μήνες ήρθε να επιβεβαιώσει ένα σάιτ ονόματι Tikun Olam του αμερικανοεβραίου Ρίτσαρντ Σιλβερστάιν. Το σάιτ δημοσίευσε απόρρητα έγγραφα, στα οποία περιέχονται λεπτομέρειες για την πολεμική επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν.... Τα έγγραφα τα έδωσε ανώτατο στέλεχος του ισραηλινού στρατού μέσω κυβερνητικού αξιωματούχου γιατί “αυτοί δεν είναι καιροί για πόλεμο και φοβάμαι ότι ο Νετανιάχου (πρόεδρος του Ισραήλ) και ο Μπαράκ (υπουργός Άμυνας) μιλάνε πολύ σοβαρά”, όπως δήλωσε η ανώνυμη πηγή.