“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Μ.Κέρμπερ: "Ανταλλαγή κρατικής περιουσίας για μείωση του ελληνικού χρέους"

Στην κρατική περιουσία περιλαμβάνονται κι οι υδρογονάνθρακες;
Ο γεν. διευθυντής του λόμπι των Γερμανών Βιομηχάνων BDI Μαρκους Κέρμπερ  - στενός συνεργάτης του Σόιμπλε (και αυτό έχει την σημασία του) - σημειώνει πως η ελάφρυνση του ελληνικού χρέους μπορεί να πραγματοποιηθεί εάν η Γερμανία λάβει ως αντάλλαγμα κρατικά περιουσιακά στοιχεία! Σε μία πρόταση που αποκαλύπτει το γιατί η Ελλάδα έγινε αποικία χρέους προχωρά ο γενικός διευθυντής του λόμπι των Γερμανών Βιομηχάνων BDI, Μαρκους Κέρμπερ και στενός συνεργάτης του Γερμανού υπ. Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. 

ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΤΗΣ ΜΟΝΣΑΝΤΟ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΣΤΗΝ Ε.Ε

«Τα αμφιλεγόμενο γενετικώς τροποποιημένο αραβόσιτο της Monsanto έχει οριστεί να εγκριθεί για καλλιέργεια στην Ευρωπαϊκή Ένωση από τα τέλη Οκτωβρίου. Παρά τις ρυθμιστικές αρχές της ΕΕ τον περασμένο μήνα για παρεμπόδιση της επέκτασης της μεγαλύτερη εταιρεία σπόρων στον κόσμο, φαίνεται ότι η Γερμανία δεν θα αποφύγει τις νέες καλλιέργειες ΓΤΟ.»

Υπάρχει άνωθεν εντολή από τους «Αδελφούς Μουσουλμάνους» να σκοτώνουν τους χριστιανούς όπου τους βρίσκουν

ΑΙΓΥΠΤΟΣ: Το μόνο μας έγκλημα είναι ότι είμαστε χριστιανοί»
Ο στρατός σήμερα παρασκευή ημέρα προσευχής των μουσουλμάνων φυλάει τις εκκλησίες  
Βρυξέλλες, Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά
Η βίαια καταστολή των « Αδελφών Μουσουλμάνων » (που επιθυμούν την ισλαμοποίηση του δημόσιου βίου) από την παρούσα μεταβατική κυβέρνηση (που εκφράζει τους οπαδούς ενός κοσμικού κράτους) έχει ως αποτέλεσμα την μετακύλιση της βίας εις βάρος των χριστιανών. Ο αιγύπτιος αρχηγός της « Αλ Κάιντα » -μετά το θάνατο του Μπιν Λάντεν-, Ayman al Zawahiri, σε 15λεπτο ηχογραφημένο μήνυμά του στις αρχές του μήνα, είχε στοχοποιήσει τους κόπτες ως συνεργούς στη συνομωσία ανατροπής του Μόρσι (USA TODAY,15/08/13). Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του CBN στο Κάιρο, Gary Lane , υπάρχει άνωθεν εντολή από τους «Αδελφούς Μουσουλμάνους» να σκοτώνουν τους χριστιανούς όπου τους βρίσκουν.

Αντίχριστες γεωπολιτικές προθέσεις και Ο ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ στο Θεοβάδιστο Όρος του Σινά

ΤΟΥ ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΡΔΑΚΑ
Στις 4 Ιουλίου του 2013 σε μία γεωπολιτική προσέγγιση των τεκταινομένων με τον τίτλο ... ΟΤΑΝ Ο ΛΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ... τονίζαμε “Όλος νεοποχίτικος θίασος επί της Πλανητικής θεατρικής σκηνής. Τα στρατηγικά πιόνια στις θέσεις τους περιμένουν με αγωνία την έναρξη του παγκόσμιου αιματοκυλίσματος. Άραγε το υφιστάμενο πολιτικό δυναμικό της χώρας μας προετοιμάζεται για την γεωπολιτική καταιγίδα που τυχόν θα ενσκήψει σαν τυφώνας στην περιοχή μας?
Σε ένα μη απίθανο σφράγισμα των στενών του Σουέζ θα μπορέσουν να διαχειρισθούν την γεωπολιτική αυτή ανατροπή? Τα φρέσκα γεγονότα στην Αίγυπτο και οι προθέσεις του Μόρσι αυτό πιθανώς δείχνουν. Η πρόθεση του Μόρσι, ήταν να δώσει σχεδόν αποκλειστικά δικαιώματα εκμετάλλευσης στην διώρυγα του Σουέζ στο Κατάρ Μάλιστα προωθούσαν μέσω του Κατάρ, την δημιουργία στην διώρυγα μία “ανεξάρτητης ζώνης” με δικούς της νόμους.