“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Ισραήλ-Κύπρος-Ελλάδα-Δύση μάλλον δεν ξέρουν τι είναι ΑΟΖ

Πριν 40 χρόνια δεν υπήρχε η ΑΟΖ ούτε ως έννοια
Πριν το 1919 δεν υπήρχε η έννοια αεροπορικού δικαίου, FIR κτλ. Πριν μερικά χρόνια δεν υπήρχε ούτε καν ως σκέψη ότι θα γινόταν υποθαλάσσιες γεωτρήσεις σε τέτοια μεγάλα βάθη. Φέρνω αυτά τα απλοϊκά παραδείγματα για να υπενθυμίσω ότι τα πράγματα και οι εξελίξεις στην πολιτική στην οικονομία στο διεθνές δίκιο μεταβάλλονται συνεχώς.

Να μην αφήσουμε το κακό να θριαμβεύσει

Πολύ φοβάμαι πως το κακό για την πατρίδα μόλις άρχισε... 
Μακάρι να βγω ψεύτης, το εύχομαι, αλλά οι εξελίξεις δείχνουν πως οι χρήσιμοι ηλίθιοι άρχισαν ήδη το έργο τους...  Κι εμείς είδαμε μόνο την πρώτη πράξη...Η πολιτειακή ανωμαλία ξεκίνησε ή δείχνει ένα μόνο από τα πρόσωπά της;

Το Ισλάμ κατακτά αθόρυβα την Ευρώπη

Του Μάνου Ηλιάδη
Στα προηγούμενα άρθρα για την διείσδυση της Μουσουλμανικής Αδελφότητας στην Δύση, είχαμε αναφερθεί στην αυξανόμενη με εντυπωσιακούς ρυθμούς επέκταση των Ισλαμιστών σε διάφορες περιοχές του κόσμου, με ειδική αναφορά στο προηγούμενο τεύχος στην σημαντική διείσδυσή τους στις ΗΠΑ (βλ. προώθηση μελών της Μ.Α. στον κυβερνητικό μηχανισμό επί διοικήσεως Ομπάμα). 

Αγιορείτης ασκητής προς Χρυσαυγίτες: «Μετανοείτε, το μίσος ανήκει στις δυνάμεις του σκότους»

Του Γιώργου Θεοχάρη
Λάβρος κατά της Χρυσής Αυγής Αγιορείτης μοναχός, που μίλησε στο ´´Αγιορείτικο Βήμα´´ για τα τελευταία γεγονότα, τα οποία συγκλόνισαν το πανελλήνιο. ´´Από την μία βοηθούν με τρόφιμα εξαθλιωμένους αδελφούς μας και από την άλλη εμφανίζονται ως νταήδες, που μέσω μιας πρωτοφανούς βίας δεν διστάζουν να αφαιρούν ακόμα και το πολυτιμότερο δώρο του θεού, την ίδια την ζωή´´, εξηγεί ο μοναχός που ζει σε απόκρημνο κελί στα ξακουστά ´´Κατουνάκιά´´.

ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ

Κι όμως στη χώρα του Μπαράκ Ομπάμα, το 57% των πολιτών πιστεύουν στον Αντίχριστο, σύμφωνα με δημοσκόπηση για τον εξορκισμό. Η έρευνα της αμερικανικής εταιρείας δημοσκοπήσεων "YouGov" έδειξε ότι, το 72% των Αφροαμερικανών (όπως είναι ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα) και το 61% των γυναικών πιστεύουν στο Σατανά. Για τους Ρεπουμπλικανούς, ο Σατανάς είναι περισσότερο υπαρκτός απ' ότι για τους Δημοκράτες (65% έναντι 55%).