“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

130 μόνιμοι υπάλληλοι με πλαστά χαρτιά στο υπ. Δημόσιας Τάξης

"Μαϊμού" πτυχιούχοι με γαλόνια!
Εκτός των 2.000 ποινικών διώξεων δημόσιων υπαλλήλων που έχουν εντοπιστεί μέχρι στιγμής, η κυβέρνηση αναμένει να εντοπιστεί ένας μεγάλος αριθμός που θα παραπεμφθεί στα Πειθαρχικά συμβούλια με την κατηγορία της πλαστογραφίας, καθώς εκτιμάται ότι...ο έλεγχος των προσωπικών φακέλων των υπαλλήλων θα αναδείξει σωρεία πλαστογραφημένων εγγράφων.

Η Γερμανία βαπτίζει "Μακεδονία" τα Σκόπια και η κυβέρνηση χαμογελά ευτυχισμένη...

Η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, μετά τα ιδιωτικά λιμάνια σκαφών αναψυχής που πούλησε στους Τούρκους "επιχειρηματίες", τώρα δέχθηκε με χαμόγελα έναν χάρτη που της έδωσε ο γκαουλάϊτερ της Α.Μέρκελ στην Ελλάδα, Γ.Φούχτελ (ο "υπουργός ... Ελλάδας" όπως λέγεται στην Γερμανία) και αναγράφει τα Σκόπια ως "Μακεδονία". Στην Ελλάδα, τα συστημικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι η Όλγα Κεφαλογιάννη του είπε "Όχι άλλα φιλιά" - μάλλον είναι ... σαλιάρης - αλλά δεν μετέδωσαν την εθνική θώπευση που η υπουργός δέχθηκε με χαμόγελο και ευχαρίστηση.

Γέρων Πορφύριος: Ο Παράδεισος αρχίζει από δω!

Με τη λατρεία του Θεού ζεις στον Παράδεισο. Άμα γνωρίσεις και αγαπήσεις τον Χριστό, ζεις στον Παράδεισο.
Ο Χριστός είναι ο Παράδεισος. Ο Παράδεισος αρχίζει από δω. Η Εκκλησία είναι ο επί γης Παράδεισος ομοιότατος με τον εν ουρανοίς. Ο Παράδεισος που είναι στον ουρανό ο ίδιος είναι κι εδώ στη γη. Εκεί όλες οι ψυχές είναι ένα, όπως η Αγία Τριάδα είναι τρία πρόσωπα, αλλά είναι ενωμένα κι αποτελούν ένα. Κύριο μέλημά μας είναι να αφομοιωθούμε στον Χριστό, να ενωθούμε με την Εκκλησία. Αν μπούμε στην αγάπη του Θεού, μπαίνομε στην Εκκλησία. Αν δεν μπούμε στην Εκκλησία, αν δεν γίνομε ένα με την εδώ, την επίγεια Εκκλησία, υπάρχει φόβος να χάσομε και την επουράνια.

Λεφτά υπάρχουν ☞ Ο ΕΟΤ δίνει 735.300 ευρώ για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας!

Mια νέα εξωφρενική περίπτωση κοστολόγησης της κατασκευής μιας ιστοσελίδας έκανε την εμφάνισή της!
Το ποσό αγγίζει τα 735.300 ευρώ και αφορά το σχεδιασμό και την ανάπτυξη μια νέας «πύλης», υποέργο της δράσης «Πολυμεσική και Πολυτροπική διαδικτυακή προβολή του πολιτισμού και τουρισμού της χώρας». Σύμφωνα, βέβαια, με την αναλυτική περιγραφή του έργου, που κρύβεται πίσω από τον πομπώδη τίτλο, πρόκειται απλά για μια… ιστοσελίδα όπου κάποιος μπορεί να διαβάσει ή να αναζητήσει σχετικά κείμενα, να δει φωτογραφίες, να παρακολουθήσει βίντεο είτε από το σταθερό και φορητό υπολογιστή του είτε από τις νέες «έξυπνες» συσκευές, τηλέφωνα, ταμπλέτες κ.λπ.

Δόθηκε το πράσινο φως για το τζαμί!

Σήμερα πρόκειται να δημοσιοποιηθεί στη «Διαύγεια» από το αρμόδιο υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (τομέας Υποδομών) η προκήρυξη του διαγωνισμού για την κατασκευή του τζαμιού σε οικόπεδο του πολεμικού ναυτικού δίπλα στην Ιερά Οδό, στον Βοτανικό. Η έγκριση της προκήρυξης ήταν...το μόνο βήμα που απέμενε να γίνει, καθώς η διαδικασία είχε καθυστερήσει ιδιαίτερα. Ειδικότερα, το «πράσινο φως» για τη δημοπράτηση του τζαμιού δόθηκε...από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Είναι ενδεικτικό ότι σήμερα στην Αττική ζουν περί τις 30.000 (νόμιμοι) μουσουλμάνοι, και υπάρχουν περίπου 120 χώροι, οι οποίοι λειτουργούν παράνομα ως τζαμιά, που θα ελεγχθούν για να νομιμοποιηθούν ή να κλείσουν.

Δ. Δασκαλόπουλος: Να προετοιμαζόμαστε για τα χειρότερα στην ΕΕ

Ο πρόεδρος του ΣΕΒ εκτιμά ότι μπορεί να οριστικοποιηθεί η διάσπαση Βορρά-Νότου
Με μελανά χρώματα περιέγραψε ο πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Δ. Δασκαλόπουλος την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα και την ευρωζώνη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Από το 2009 δίνουμε -υποτίθεται- τα πάντα για να διασώσουμε το ευρωπαϊκό μας μέλλον, τώρα όμως το ίδιο το ευρωπαϊκό μέλλον αποτελεί αχαρτογράφητη περιοχή. Κανείς, ούτε η Γερμανία, ούτε η Γαλλία, ούτε η Ιταλία γνωρίζουν πραγματικά τι θα συμβεί από δω και πέρα».