“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

"Θερμό" επεισόδιο στο Καστελόριζο - Τούρκοι εγκλώβισαν ελληνική πυραυλάκατο

Αυξάνονται κατακόρυφα τις τελευταίες ημέρες οι προκλήσεις των Τούρκων στο Αιγαίο.
Ο Ερντογάν ακολουθώντας την συνήθη τακτική των Τούρκων όταν έχουν ισχυρές αναταράξεις στο εσωτερικό τους, στήνουν σκηνικό έντασης με την Ελλάδα για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από τα πραγματικά προβλήματα της χώρας τους.

Δείτε το επίμαχο ΒΙΝΤΕΟ με τον Παναγιώτη Μπαλτάκο (Γεν. Γραμμ. της κυβερνήσεως) για το οποίο έγινε χαμός στη Βουλή

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΕΡΚΕΛ, ΕΛΛΗΝΕΣ «ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ»!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Οι γεροντότεροι θα θυμούνται εκείνο τον κονφερασιέ της δεκαετίας του εξήντα και εβδομήντα με το χαρακτηριστικό του σλόγκαν, «Ευτυχείτε»! Καιρός να το ξαναθυμηθούμε αφού η ευτυχία έχει «πλημμυρήσει» την χώρα μας και τώρα θα τρελαθούμε κυριολεκτικά από ευτυχία γιατί μας κάνει την μεγάλη τιμή να μας επισκεφτεί η Γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα, (Αγγελική !!!), Μέρκελ, φέρνοντας πολλά εύσημα στην κυβέρνηση των μαριονέτων της αλλά και τα πρότυπα της γερμανικής «επιτυχίας» στον ελληνικό λαό.

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ!!! (λήξη 4.4.14 ώρα 13:00) Νομιμοποιούν παραθρησκευτικές σέκτες και επιτρέπουν ίδρυση τεμένων ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Νομιμοποιούν παραθρησκευτικές σέκτες και επιτρέπουν ίδρυση τεμένων ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Μόλις χθες (30/3/2014) διαπιστώσαμε την ύπαρξη Σχεδίου Νόμου προς διαβούλευση
με τίτλο  «Οργάνωση της νομικής μορφής των θρησκευτικών κοινοτήτων και των ενώσεων τους στην Ελλάδα». Παρατηρήστε ότι παρά τον ισχυρισμό τους ότι έχει αναρτηθεί υποτίθεται από 21/3, μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει ούτε ένα σχόλιο. Η διαβούλευση λήγει σε μόλις 4 ημέρες!!

Νοσηλεία πολυτελείας για τον άπορο αδερφό του Αδώνιδος

Της ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ
Άπορος με... σουίτα και χωρίς λογαριασμό για νοσηλεία και χειρουργείο στο ΕΣΥ ο αδελφός του Αδώνιδος! Μείζον ηθικό θέμα με πολιτικές προεκτάσεις, που μπορούν να λειτουργήσουν ως θρυαλλίδα στα θεμέλια της κυβέρνησης, προκύπτουν από τη δωρεάν νοσηλεία του αδερφού του υπουργού Υγείας Αδώνιδος Γεωργιάδη, Αλέξανδρου, στο νοσοκομείο «Ελπίς».

Η νίκη του Ερντογάν, η “θλίψη” της Αμερικής, η “ανακούφιση” της Ρωσίας και όλα αυτά προς το παρόν.

«ο εχθρός του εχθρού μου, είναι φίλος μου»
Από το περασμένο καλοκαίρι το γεωπολιτικό “ψητό” ψηνόταν στην γειτονική μας χώρα.  Οι πρόσφατες γεωστρατηγικές ανατροπές έδειξαν ότι η προσπάθεια αποκαθήλωσης του κ. Ερντογάν εδώ και καιρό  ήταν το προαπαιτούμενο για να τρέξουν τα γεγονότα στην Ουκρανία εκ του ασφαλούς και να ολοκληρωθούν σύμφωνα με τον σχεδιασμό που ήθελαν οι εμπνευστές τους.

Ο χάρτης που εξηγεί την αστραπιαία αντίδραση της Ρωσίας για την Κριμαία

Ο χάρτης εξηγεί πολλά για την παγκόσμια κρίση που προκάλεσε η υπόθεση της Ουκρανίας. Εξηγεί επίσης την αστραπιαία στρατιωτική και διπλωματική αντίδραση της Ρωσίας. Είναι ο χάρτης στον οποίο απεικονίζονται τα αποθέματα φυσικού αερίου της Κριμαίας και της Ουκρανίας.
Ο χάρτης δημοσιοποιήθηκε από την ιστοσελίδα Η Ρωσία Τώρα. Στο κείμενο που τον συνοδεύει εξηγεί:

Ο Γιώργος είναι πονηρός….

Διάγνωση: "Ανεξήγητο"

Μερικοί άνθρωποι διαθέτουν τόσο μεγάλη πίστη, τόσο μεγάλη αγάπη και εμπιστοσύνη στον Θεό, ώστε η ζωή τους αποτελείται από μία σειρά θαυμαστών γεγονότων.
Αν εμείς οι άνθρωποι συγκινούμαστε όταν κάποιος μας δείχνει εμπιστοσύνη και φροντίζουμε να ανταποκριθούμε, πόσο μάλλον ο Άγιος Θεός!
Μία τέτοια ψυχούλα επισκέφθηκε το Μοναστήρι φέτος το καλοκαίρι. ‘Ήταν μητέρα δύο παιδιών ενηλίκων. Παρ’ ότι δε η γυναίκα αυτή ήταν στη μέση ηλικία, είχε στο πρόσωπό της τη δροσιά της νεότητος. Το δε χαμόγελό της συχνά έδειχνε την καλωσύνη της ψυχής της.