“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Το περιβόλι της Παναγίας δάκρυσε (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα εξαιρετικό οπτικοακουστικό οδοιπορικό στο Άγιο Όρος
Απολαύστε το βίντεο που ακολουθεί και αφεθείτε στη μαγεία της ιστορίας του...

Οι Ρώσοι επιστρέφουν !!!

Νέα δεδομένα στον «χάρτη» των ελληνικών αποκρατικοποιήσεων λόγω αναζωπύρωσης του επενδυτικού ενδιαφέροντος της Μόσχας
Αισιοδοξία για το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων δημιουργεί η ολοκλήρωση της πρώτης μεγάλης συμφωνίας στη χώρα μας. Στις 11 Οκτωβρίου αναμένεται να ολοκληρωθεί η αλλαγή ιδιοκτησίας στον ΟΠΑΠ, με την επενδυτική εταιρεία Εmma Delta να καταβάλει 622 εκατ. ευρώ και ταυτόχρονα ν' αποκτά περίπου 109 εκατ. μετοχές ΟΠΑΠ κυριότητας ΤΑΙΠΕΔ.

"Ερντογάν είσαι ο κλωτσοσκούφης της Μέσης Ανατολής"

Πυρά κατά ριπάς έβαλε κατά του Ερντογάν ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης της Τουρκίας και επικεφαλής του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος CHP κ.Κιλιτσντάρογλου, στα Άδανα, σε συγκέντρωση με την ονομασία «Όχι στον πόλεμο», όπου επέκρινε συνολικά την Τουρκική κυβέρνηση.
Ο κ. Κιλιτσντάρογλου κατηγόρησε την κυβέρνηση για την πολιτική που ασκεί για τη Συρία και την Αίγυπτο και μεταξύ άλλων είπε πως αν θέλει ο Ερντογάν  πόλεμο, να μη στείλει τα παιδιά του κόσμου, αλλά να στείλει τα δικά του παιδιά και ότι δε θα πρέπει να κάνει φωνασκίες πολέμου από την πλάτη του λαού. 

Γέρων Πορφύριος: "...μου φαίνεται ότι τώρα έφτασε ο καιρός..."

ΓΕΡΩΝ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ: «Μπορεί όμως, με το σχέδιο του Θεού, να έρθει, να έρθει ώστε οι άνθρωποι να αποκτήσουν μία επίγνωση, να ιδούνε το χάος ολόφωτο, ολοζώντανο μπροστά τους, να πούνε: Έεε! Πέφτουμε στο χάος, χανόμαστε. Όλοι πίσω, όλοι πίσω, γυρίστε πίσω, πλανηθήκαμε. Και να έρθουνε πάλι στο δρόμο του Θεού και να λάμψει η Ορθόδοξος πίστις. Αυτό εμείς επιδιώκομε και έτσι θέλομε τα πράγματα σιγά σιγά να γίνουνε με τη Χάρη του Θεού. Ο Θεός εργάζεται μυστικά. Δεν θέλει να επηρεάσει του ανθρώπου την ελευθερία. Τα φέρνει έτσι και σιγά-σιγά, σιγά σιγά πάει ο άνθρωπος εκεί που πρέπει»

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΟ ΤΖΑΝΝΕΙΟ

Πριν έναν περίπου χρόνο, επισκεφτήκαμε, στην Παιδιατρική Κλινική του Τζάννειου Νοσοκομείου Πειραιά, την κόρη του κουμπάρου μας, η οποία είχε χτυπήσει το πόδι της και νοσηλευόταν. Εκεί είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε ένα κοριτσάκι τεσσάρων χρόνων, το οποίο χρωστούσε τη ζωή του στον ίδιο τον Ταξιάρχη. Πραγματικά ήταν απίστευτο το γεγονός που έζησαν οι γονείς τού μικρού κοριτσιού, οι οποίοι ευλαβούταν πολύ τον Ταξιάρχη. Σας γράφω, λοιπόν, το περιστατικό, όπως ακριβώς το άκουσα:
Η κοπέλα (μητέρα του κοριτσιού) όταν ήρθε η ώρα να γεννήσει, εισήχθη στο μαιευτήριο και ως συνήθως, έξω από το χειρουργείο ήταν ο μέλλων πατέρας με όλους τους κοντινούς συγγενείς, περιμένοντας το ευτυχές γεγονός. Όμως, μετά από πολύωρη αναμονή, βγαίνει ο ιατρός κατάχλωμος και βιαστικός, και αντί ευτυχούς γεγονότος αναγγέλλει ότι το μωρό... ενώ έβγαινε κανονικά, ξαφνικά κόλλησε το κεφαλάκι του στον κόλπο της μήτρας και δεν βγαίνει.

Η Ελλάδα δεν έχει αποζημιωθεί για κανέναν από τους 2 Παγκόσμιους Πολέμους

Τι αποκαλύπτει το πόρισμα του Γενικού Λογιστηρίου του κράτους για τα χρέη του Βερολίνου
Με τίτλο "Ιδού οι αποδείξεις κα Μέρκελ" η Realnews αποκαλύπτει  την απόρρητη έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του κράτους για τα χρέη του Βερολίνου και το κατοχικό δάνειο.  Σύμφωνα με το πόρισμα, το θέμα της απαίτησης των πολεμικών επανορθώσεων Α' και Β' Παγκοσμίων πολέμων, παραμένει σε εκκρεμότητα από το ελληνικό κράτος για πολλές δεκαετίες. 

Ο επερχόμενος χειμώνας θα είναι ο πιο ψυχρός της τελευταίας 100ετίας;

Στην Ευρώπη, ο επερχόμενος χειμώνας θα είναι ο πιο ψυχρός της τελευταίας 100ετίας – δηλώνουν οι μετεωρολόγοι. Μέσα σε λίγους μήνες θα έχουν φθάσει οι αρκτικές αέριες μάζες και ο ήλιος θα εμφανίζεται μόνο αραιά στο στερέωμα. Κατά πόσο είναι πιθανό ένα τέτοιο σενάριο;

Ο Ερντογάν λέει ότι "η Τουρκία δεν έχει βλέψεις για εδάφη κανενός"

Επιμέλεια : Λ.ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ 
Σε μια περίοδο που οι υπερπτήσεις τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών πάνω από  Ελληνικές νησίδες έχουν αυξηθεί και συνεχίζονται οι παραβάσεις και παραβιάσεις στον αέρα και στην θάλασσα στο Αιγαίο, ο Τούρκος Πρωθυπουργός κ. Ερντογάν βρήκε να πει - απευθυνόμενους στους Σύριους, με αφορμή το θέμα του ελικοπτέρου που καταρρίφθηκε στα σύνορα,ότι η χώρα του δεν έχει ...βλέψεις σε εδάφη κανενός!