“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΘΟΡΥΒΟ ΠΟΥ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΧΘΕΣ, ΚΑΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ !!!

Γράφει: ΜΑΡΙΑ ΚΛΟΥΒΙΔΑΚΗ 
Οπως και το 2012 με τις δονήσεις όλοι δηλώνουν…άγνοια
Πέπλο μυστηρίου γύρω από τον δυνατό ήχο που ακούστηκε λίγο πριν τις 5 χθες το απόγευμα στα Χανιά καθώς κανείς δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει αν ο ήχος προερχόταν από φυσικό φαινόμενο ή κάτι άλλο. Πολλά τηλεφωνήματα δέχτηκε η Αστυνομία, αλλά και τα γραφεία των “X.N.”, από  πολίτες που ζητούσαν να μάθουν τι συνέβη.

Ουκρανία: Η τέχνη του ρουα-μάτ ή αλλιώς, το οδοιπορικό του 3ου Π.Π.

Οι εξελίξεις στην Ουκρανία, τις οποίες με τόσο άτεχνο τρόπο  μεθόδευσαν η Ε.Ε. και η Αμερική, δείχνουν ξεκάθαρα ότι στην Παγκόσμια σκακιέρα της γεωπολιτικής ισχύος, δεν πρέπει επ’ ουδενί να στήνεις τα πιόνια σου επιθετικά εάν δεν πας για το απόλυτο check-mat. Πριν από 5 περίπου χρόνια, το 2008, οι Δυτικοί προσπάθησαν μέσω της Γεωργίας και τον ανεκδιήγητο πρόεδρο της, Μιχαήλ Σαακασβίλι να απομονώσουν την Ρωσία από το γεωπολιτικό παιχνίδι, ενσωματώνοντας στην σφαίρα επιρροής τους την Ν. Οσετία.

Ο μισητός “Χίτλερ” δηλώνει πάλι παρών στο νέο μακελειό της Ευρώπης;

Τα πρώτα μέτρα της νέας κυβέρνησης της Ουκρανίας

Στις 23 Φεβρουαρίου 2014 η Ράντα της Ουκρανίας «ψήφισε» τους εξής νόμους
Ενδεικτικά
4176 - Σχέδιο Νόμου για την κατάργηση του νόμου που ποινικοποιούσε την ναζιστική προπαγάνδα.
4184 - Σχέδιο απόφασης για τον διορισμό ως υπουργού Εσωτερικών της Ουκρανίας του V.Avakov και τον διορισμό μελών της νεοναζιστικής ομάδας «Δεξιός Τομέας» στο Υπουργείο.
4197 - Σχέδιο απόφασης για το διορισμό του μέλους του κόμματος "Svoboda" Α.Mahnitskogo στο Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα.

“Στην γη ήρθαμε για να δώσουμε εξετάσεις. Να κοιτάξουμε να πιάσουμε έστω την πνευματική βάση, να κερδίσουμε τον Παράδεισο, τώρα, γιατί μεταξεταστέους για το Σεπτέμβρη δεν έχει”

το καλυβάκι του Γ. Παϊσίου στην Ιβήρων
Τα χρόνια περνάνε γρήγορα και οι άνθρωποι γερνάνε. Μην κάθεστε λοιπόν στο σταυροδρόμι. Διαλέξτε ένα Σταυρό, ανάλογα με το φιλότιμό σας και προχωρείστε σ’ ένα δρόμο από τους δύο της Εκκλησίας μας, και μην αργοπορείτε. Ακολουθείστε τον Χριστό στη Σταύρωση, εάν θέλετε να χαρείτε Αναστάσιμα. Το ζήτημα είναι να αγιάσουμε, να γίνουμε επίγειοι άγγελοι και να πηγαίνουμε με τις «πνευματικές φτερούγες μας» στον Παράδεισο. 

25 ΜΑΙΟΥ 2014 ΚΡΙΜΑΙΑ-ΚΙΕΒΟ-ΑΘΗΝΑ

ΛΑΥΡΑ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ
25 Μαίου  η ημερομηνία ΣΥΜΠΤΩΣΗ
27 Φεβρουαρίου 2014
Όπως αποφάσισε σήμερα το περιφερειακό κοινοβούλιο  της Κριμαίας στις 25 Μάιου οι πολίτες θα κληθούν να απαντήσουν με ένα «ναι» ή ένα «όχι» στο ερώτημα εάν: «η αυτόνομη Δημοκρατία της Κριμαία έχει κρατική κυριαρχία και αποτελεί μέρος της Ουκρανίας σύμφωνα με τις συνθήκες και τις συμφωνίες». defencenet.gr