“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Τον “Υπεράνθρωπο” του Νίτσε τον αφήσαμε άφωνο

Φώτο από www.tastv.gr
Πως μας μπλέξανε εδώ και χρόνια… Είναι δυνατόν να ταιριάξει ποτέ το Ρωμαίικο με το Αλαμανικό;
Όσο τζατζίκι, ούζο και χρηματοδότηση  (βλ. Siemens)  αν καταναλώσουν οι φίλοι μας Γερμανοί δύσκολο να τους δούμε φιλέλληνες πριν τρανταχτών εξαιρέσεων.

«θα γίνουν τα γεγονότα της Πόλης για να γλιτώσουμε από την ταυτότητα!»

Ας θυμηθούμε μια μαρτυρία από τον παπά-Γιάννη Καλαΐδη που ανεδείχθη από το παρόν blog. Τα παρακάτω διαδραματίστηκαν το 2005: 
«Μια μέρα ήμασταν μαζεμένοι σε κάποια γιορτή ενός μέλους της οικογένειας και ο παπά-Γιάννης προβληματισμένος μας είπε" ακούστε καλά τι θα σας πω και να το βάλετε καλά στο μυαλό σας : λυπάμαι που δεν υπάρχει ένας ανδρείος να δει το παιδί του να πεθαίνει από την πείνα και να μην παίρνει αυτήν την ταυτότητα!" Μας προβλημάτισε όλους έντονα...

Τουρκική πειρατεία από Σκύρο μέχρι Λήμνο απορρίφθηκε με “casus belli” από την Ελλάδα

ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΕΡΣΑΙΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ!
Ως “casus belli” χαρακτήρισε η Αθήνα και πιο ειδικά το ΥΠΕΞ τη θρασύτατη τουρκική ΝΟΤΑΜ που συνοδεύεται και από NAVTEX και η οποία «απλώνεται» σε όλο το κεντρικό και βόρειο Αιγαίο για ασκήσεις των τουρκικών ενόπλων δυνάμεωνΗ τουρκική ΝΟΤΑΜ δεσμεύει ουσιαστικά όλη την περιοχή του κεντρικού και βόρειου Αιγαίου από την 1η Μαρτίου μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου και αφορά την θαλάσσια περιοχή από τη Σκύρο μέχρι και τη Λήμνο.

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛ: "ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ" [ΒΙΝΤΕΟ]

κ. Καμμένε η κάρτα του πολίτη θα είναι υποχρεωτική ή προαιρετική;

Φώτο από popaganda.gr
Είναι γνωστό από το παρελθόν ότι έγιναν πολλές  προσπάθειες να φέρουν την κάρτα του πολίτη για να  διευκολύνουν τον καημένο πολίτη!!
Σήμερα που ο καθημαγμένος   Λαός πεινάει εξ αιτίας των μνημονιακών πολιτικών των προηγούμενων κυβερνήσεων… όλα τα ηλεκτρονικά  συστήματα  των κρατικών υπηρεσιών έχουν εναρμοσθεί – συντονιστεί με τον καλύτερο τρόπο για να λειτουργήσει επιτέλους η κάρτα διευκόλυνσης  και  να δώσει ¨άλλα πτερά¨ στο μεταρρυθμιστικό έργο της σημερινής συγκυβέρνησης.