“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Η Ρεπούση σε νέο φασιστικό παραλήρημα

Με το αποκρουστικό στυλ του φασισμού και της ισλαμοπαραφροσύνης, όταν οι αντίστοιχοι “ειδικοί” αρνούνται τις γενοκτονίες των Αρμενίων, των Εβραίων, των Σέρβων, των Κυπρίων κλπ.
Αυτή τη φορά δεν ήταν μόνη της… είχε και παρέα! Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι.  Συνέντευξη στην εφημερίδα των ομογενών της Αυστραλίας “Ελλήνων Λόγος” έδωσε η Μαρία Ρεπούση.  Δύο σημεία της συνέντευξης όμως έχουν ιδιαίτερη σημασία… 
Δείτε πως διατυπώνονται οι ερωτήσεις, τι απαντά η Ρεπούση, και τα σχόλια δικά σας…

ΝΕΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΕΙΡΑ! Μετά τον Σουλεϊμάν έρχεται ….. ο Μωάμεθ ο Πορθητής!!!

Δεν μας έφθανε ο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής… ΤΩΡΑ θα έχουμε και τον Μωάμεθ τον Πορθητή! Άλλη μια σειρά με την οποία πρόκειται να γίνει ΧΑΜΟΣ! Συγκεκριμένα, ο Μωάμεθ ο Πορθητής θεωρείται από…τους σημαντικότερους σουλτάνους στην Οθωμανική Αυτοκρατορία ενώ ήταν αυτός που κατέκτησε την Κωνσταντινούπολη το 1453.

Εξαιρούν από την κινητικότητα τα δικά τους παιδιά!

Την ίδια ώρα που χιλιάδες άνθρωποι από το Δημόσιο μένουν στο δρόμο, οι κυβερνώντες προκαλούν και μάλιστα απροκάλυπτα, σώζοντας τα δικά τους παιδιά! Εξαιρούν από την κινητικότητα τα δικά τους παιδιά!

Προσμένοντας τήν Ἀνάσταση τοῦ Μαρμαρωμένου Βασιλιᾶ"

Παρακολουθῆστε τήν ἐκπομπή "Λόγος Ρωμαίικος" μέ τόν Ἀνδρέα Μπλάνο. Καλεσμένος τῆς ἐκπομπῆς ὁ Σταῦρος Μποζοβίτης - Θεολόγος, Συγγραφέας.  Θέμα: "Προσμένοντας τήν Ἀνάσταση τοῦ Μαρμαρωμένου Βασιλιᾶ". ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ...

Θα γίνεις νονός / νονά;

Ευχαριστώ πολύ τον κ.Θ.Ρηγινιώτη για την υπόδειξη του ωφέλιμου και αναλυτικού του άρθρου για τον/την υποψήφιο/α ανάδοχο. Ευχόμαστε κι εμείς να σας ζήσει και να ωφεληθήκατε κι εσείς όπως κι εμείς, με την πνευματική αναφορά του γεγονότος που έχει πάρει κοσμικές διαστάσεις.

Θεόδωρος Ι. Ρηγινιώτης - Θεολόγος
Συγχαρητήρια! Πήρες μια πολύ όμορφη απόφαση! Και είναι τόσο όμορφη, γιατί έχεις να προσφέρεις κάτι πολύτιμο στη ζωή ενός καινούργιου ανθρώπου, καθώς θα μεγαλώνει. Ξέρεις, έχεις ένα σπουδαίο ρόλο στη ζωή του βαφτισιμιού σου, μια σπουδαία αποστολή. Γι’ αυτήν ακριβώς την αποστολή η Εκκλησία όρισε να συμμετέχεις στη μεγάλη στιγμή της βάφτισής του, μαζί με τους γονείς του, τον ιερέα και όλους τους φίλους και συγγενείς του.

ΕΛΕΟΣ !!!! Το νέο σήμα της ΕΔΤ αντιγραφή από την τηλεόραση της πάλαι ποτέ ΕΣΣΔ;;;

ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΣΩ 60 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΑΡΙΤΙΣΣΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ Δ(Ν)Τ

Αυτό θα πει ανάπτυξη. Αυτό θα πει πάμε μπροστά – πίσω‼!...
Ούτε ο Ουδεπόποτας Δήμαρχος του Κολοκοτρονιτσίου δεν θα μπορούσε να σκεφτεί μια τέτοια ιδέα‼! Ταινία της Γεωργίας Βασιλειάδου 60 χρόνων πριν, προβάλλεται αυτή την ώρα στην πρεμιέρα της Νέας Ελληνικής Δημόσιας Τηλερόρασης (ΔΤ). Τι θέλει να πει με αυτή τη κίνηση ο κύριος Σαμαράς; Το επόμενο βήμα θα είναι να καλωσορίσουμε τα στρατεύματα των Γερμανών στην Αθήνα;