“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Το καιροσκοπικό παιχνίδι του Βερολίνου εις βάρος της Ελλάδος

Δεν μας εκπλήσσει η συμπεριφορά του Βερολίνου απέναντι της Πατρίδας μας από την έναρξη της ελληνικής κρίσης χρέους το έτος 2008/09. Ούτε αυτό εκπλήσσει διάφορες κύκλους σε μερικές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, αλλά και ακόμη και διάφορα ΜΜΕ της Ευρώπης. Διότι η εκβιαστική και απάνθρωπη συμπεριφορά του Βερολίνου απέναντι της Ελλάδος ήταν και είναι γνωστή όχι μόνον σε εποχές πριν την έναρξη της κρίσης, με την ανάμειξη των γερμανικών εταιρειών εις την πολιτική της χώρας μας. 

ΕΚΤΑΚΤΟ: Επτά τουρκικές επαρχίες ανακήρυξαν την αυτονομία τους από την Αγκυρα! - PKK: "Ας έρθουν οι Τούρκοι αν τολμούν"

Σχόλιο Θ.Π.: Έτσι λειτουργούν οι πνευματικοί νόμοι. Ότι κάνεις στον αδελφό, στο φίλο, στο γείτονα  σου…. γυρίζει στο σπίτι σου !!!
ΑΝΟΙΞΕ Ο ΑΣΚΟΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ - ΣΤΑΘΕΡΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
Σοκ επικρατεί στην Τουρκία αφού παίρνουν σάρκα και οστά οι χειρότεροι εφιάλτες τους με την ανακήρυξη αυτονομίας σε επτά επαρχίες της χώρας που κατοικούν Κούρδοι γεγονός που σημαίνει πως γίνοται σταθερά και αποφασιστικά βήματα προς την κατεύθυνση της δημιουργίας Κουρδικού κράτους ή έστω να λάβουν οι Κούρδοι μια ευρείας μορφής αυτονομίας σε πρώτη φάση!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΛΑΜΠΗΔΟΝΑ…

Φωτο facebook Samantha Cristoforetti
One of my favorite views, when water embraces land in a soft pink glow. (μια από τις αγαπημένες μου εικόνες είναι, όταν το νερό της θάλασσας  αγκαλιάζει τη γη σε μια  απαλή ροζ λάμψη) λέει η Samantha Cristoforetti
Και εμείς τώρα μέσα στο ΠΑΣΧΑ του Καλοκαιριού και πάντα ψέλνουμε στα Μεγαλυνάρια του Παρακλητικού Κανόνος της  Υπεραγίας Θεοτόκου: «Την υψηλοτέραν των ουρανών και καθαρωτέραν λαμπηδόνων ηλιακών,την λυτρωσαμένην ημάς εκ της κατάρας, την Δέσποινα του κόσμου, ύμνοις τιμήσωμεν…»

Παγκόσμιες ημέρες: ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΗ  και στο Ορθόδοξο Συναξάρι  έγινε πλέον της μόδας να προσθέτουνε και  εορτές των παγκοσμίων  ημερών, όπως η 1η Σεπτεμβρίου  για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, και έπονται και άλλες.
Μάλιστα σαν μαϊντανός πετάχθηκε πρόσφατα  και ο Πάπας, σε  δείγμα καλής θελήσεως για την ψευδο-ένωση των Εκκλησιών, προκειμένου  να δηλώσει και την συμμετοχή του Βατικανού στην επέτειο αυτή.

Ήμουν άθεη και έβριζα πολύ και φοβερά τον Θεό

Ιδού, νυν καιρός ευπρόσδεκτος
Ήμουν άθεη και έβριζα πολύ και φοβερά τον Θεό. Ζούσα μέσα στην ντροπή και την πορνεία και ήμουν νεκρή στην γη. Όμως ο ελεήμων Θεός δεν άφησε να χαθώ, αλλά με οδήγησε στην μετάνοια.
Στα 1962 αρρώστησα από καρκίνο και ήμουν άρρωστη τρία χρόνια. Δεν έμεινα ξαπλωμένη, παρά εργαζόμουνα κι έκανα θεραπεία σε γιατρούς ελπίζοντας να βρω γιατρειά. Τους τελευταίους έξι μήνες είχα τελείως αδυνατήσει, τόσο που ούτε νερό δεν μπορούσα να πιω. Μόλις το έπινα, αμέσως το έκανα εμετό.