“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Το “Νέο Στάλινγκραντ” της Γερμανίας και της Νέας τάξης πραγμάτων !!!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ!

Ρώσοι: «Θα υποχρεώσουμε τους Γερμανούς πολιτικούς να θυμηθούν ποιος νίκησε στις 9 Μαΐου»
Το φοβερό πόστερ που κυκλοφόρησε για τους εορτασμούς της νίκης της 9ης Μαΐου κατά του Ναζισμού, τα λέει όλα. Μήπως απεικονίζει τη νέα τάση της Ρωσίας κατά του γερμανικού καθεστώτος; Άλλωστε και οι Ρώσοι κινητοποιήθηκαν από την Ελλάδα (τώρα και οι Ιταλοί) για να διεκδικήσουν αποζημιώσεις. olympia.gr

Αμετανόητοι οι απόγονοι της Άριας φυλής που αιματοκύλισε την ανθρωπότητα - Ειρωνικά γέλια για την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού

Στα γέλια σκάνε Γερμανοί βουλευτές όταν η Μέρκελ τους ενημερώνει ότι κάλεσε τον Τσίπρα (ΒΙΝΤΕΟ)
Στα γέλια (;) έσκασαν οι Γερμανοί βουλευτές όταν η Άνγκελα Μέρκελ αναφέρθηκε στην πρόσκληση που έκανε στον Αλέξη Τσίπρα
Μέρκελ: «Κάλεσα τον Αλέξη Τσίπρα στο Βερολίνο και χαίρομαι για την επίσκεψή του. Θα έχουμε χρόνο να μιλήσουμε εκτενώς, ίσως και για να συζητήσουμε». Μπορεί το αστείο να ήταν η απόστροφή «να μιλήσουμε εκτενώς, ίσως και να συζητήσουμε».

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Φωτο: national-pride.org
Επί 11 χρόνια κοντά του ο Ιερομόναχος Δαβίδ αφηγείται ζωντανά περιστατικά - Συγκινητική η παρουσία του κόσμου

Γράφει ο Γιώργος Σωμαράκης
Προ εκπλήξεως πιάστηκαν οι υπεύθυνοι της Ενωμένης Ρωμηοσύνης, με τον κόσμο να έχει κατακλύσει την αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως, παρότι η αφόρητη ζέστη δημιούργησε ένα αφιλόξενο περιβάλλον. Ασφυκτικά γεμάτο, όρθιοι στους διαδρόμους και στις πόρτες οι πολίτες της Έδεσσας και όχι μόνο –είχε κόσμο από Σκύδρα, Αριδαία αλλά και από  τα γύρω χωριά- περίμεναν υπομονετικά να ακούσουν λόγια για τον γέροντα Παΐσιο αλλά και να παρακολουθήσουν το video που είχε ετοιμάσει το σωματείο και διέμεινε εντελώς δωρεάν σε cd σε όλον τον κόσμο στο τέλος της εκδήλωσης. Βέβαια αν και το οπτικοακουστικό αυτό υλικό είναι διάρκειας περίπου μιας ώρας λόγο του πολύ κόσμου παρουσιάστηκαν επιλεκτικά κάποια αποσπάσματα.

“…ω φίλη, ιδού τα αριστοπολεμικά σου όργανα πληρούσι τον αιθέρα μελωδίας…”

Η Ρωσία αποκάλυψε τα σχέδιά της για παγκόσμια μεταφορά δυνάμεων - 400 Armata σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη εντός 7 ωρών
«ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2024 ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ Μ. ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ Ν.Α. ΑΣΙΑ»
Τα μελλοντικά σχέδια της Ρωσίας για παγκόσμια προβολή ισχύος και επέμβαση οπουδήποτε στον πλανήτη αποκάλυψε στη Μόσχα η κοινή στρατιωτικοβιομηχανική επιτροπή των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων η οποία συνεδρίασε εχθές, μέσω της πρώτης παρουσίασης του σχεδίου για το νέο στρατηγικό μεταφορικό αεροσκάφος PAK TA.

“Ρωσσία, εξύπνησον γουν εκ του ύπνου• προς σε ο λόγος του Αγγέλου του Κυρίου…”

προφητεία του Αγίου Αγαθαγγέλου (1276 μ.Χ.)
Σχόλιο Θ.Π.: “…και πριν ο ήλιος εν τω ανατολικώ ζωδίω φανή...”, δηλαδή πριν την εαρινή ισημερία. Ίδωμεν…..

Ανοικτή επιστολή π. Σαράντη Σαράντου προς τον Αρχιεπίσκοπο, τους Μητροπολίτες και την Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους για την Κάρτα του Πολίτη

ΕΣΤΙΑ ΠΑΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ
Β. ΗΠΕΙΡΟΥ 47 ΜΑΡΟΥΣΙ
ΤΗΛ.  2108025211
Μαρούσι 12-3-2015
Κάρτα τοῦ Πολίτη.
Μακαριώτατε,
Εὐλαβῶς ἀσπάζομαι τήν Δεξιάν Σας.
Ἡ παροῦσα κυβέρνηση τοῦ κ. Ἀλέξη Τσίπρα, ἅμα τῇ ἀναλήψει τῶν νομοθετικῶν καθηκόντων της θέλει νά τιμήσει ἤ νά τιμωρήσει τόν ἑλληνικό λαό, γιά τήν τιμή πού παρέσχε στό κόμμα του, φέρνοντας τήν Κάρτα τοῦ Πολίτη (ΚτΠ); 

Δεν “περπατάνε” οι διαπραγματεύσεις Ρωσίας - Τουρκίας για τα ενεργειακά

Σε αδιέξοδο ενδέχεται να οδηγηθεί η διαπραγμάτευση ανάμεσα στη Ρωσία και την Τουρκία για την τιμή του φυσικού αερίου που έχει παραλάβει η Άγκυρα, με αποτέλεσμα να παρουσιαστεί γενικότερη εμπλοκή στα ενεργειακά σχέδια της Μόσχας για την κατασκευή αγωγού, ο οποίος μέσω Τουρκίας και Ελλάδας θα μεταφέρει το ρωσικό φυσικό αέριο στην ευρωπαϊκή αγορά, παρακάμπτοντας την Ουκρανία.

Ομπάμα προς Μέρκελ: “μην κάψεις τα ενεργειακά ψάρια στο Αιγαίο;”

Ξαφνικά γίναμε τόσο αξιαγάπητοι και δεν το πήραμε χαμπάρι;
“Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο ανταποκριτής του Mega στην Ουάσιγκτον ο Μπαράκ Ομπάμα σήκωσε το τηλέφωνο και κάλεσε την Άγκελα Μέρκελ με θέμα συζήτησης την Ελλάδα.

Η γυναίκα από το Δίστομο!

Φθινόπωρο του 1944. Ο Ουκρανός φωτογράφος Ντμίτρι Κέσερ βρίσκεται στην Ελλάδα απεσταλμένος του περιοδικού Life και καταγράφει την υποχώρηση των Γερμανών. Χάρη σε αυτόν χρωστάμε μοναδικά ντοκουμέντα που έζησε η χώρα στην δεκαετία του ’40.
Τον Οκτώβριο επισκέφθηκε και το μαρτυρικό Δίστομο λίγο μετά από τις θηριωδίες των Γερμανών και απαθανάτισε τους εναπομείναντες κατοίκους να προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους. Εκεί, μεταξύ των άλλων φωτογραφίζει την μαυροφορεμένη Μαρία Παντσίκα η οποία έμελλε να γίνει μία από τις πιο γνωστές φωτογραφίες που απεικονίζουν τον πόνο της απώλειας.

ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ;

π.Διονύσιος Ταμπάκης – Ναύπλιον.
«ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΟ προσκύνημα μας στο Άγιον Όρος  επισκεφθήκαμε έναν Άγιο και σοφό Γέροντα και τον ρωτήσαμε λαχανιασμένοι από την ανηφόρα και με αγωνία :
-Πάτερ θα την πάρουμε την Αγια Σοφιά;