“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

439.000 ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΖΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ UNICEF

Στατιστικές που τρομάζουν για τα παιδιά στην Ελλάδα
Κάτω από την κόκκινη γραμμή της αξιοπρεπούς διαβίωσης βρίσκει δεκάδες χιλιάδες παιδιά στην Ελλάδα η Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Φτώχειας Με περισσότερα από 439.000 Ελληνόπουλα να ζουν κάτω από τα όρια της ανέχειας, βρίσκει τη χώρα μας η σημερινή Διεθνής Ημέρα για την Εξάλειψη της Φτώχειας. Σύμφωνα με τη Unicef, τουλάχιστον το 23% των παιδιών που ζουν στην Ελλάδα υποφέρουν από έλλειψη βασικών αγαθών, όταν το αντίστοιχο ποσοστό για το σύνολο της Ευρώπης αγγίζει το 20,5%. Αρκετοί είναι οι ανήλικοι που δεν έχουν πρόσβαση στη θέρμανση και πάσχουν από ελλιπή επισιτισμό.

Chemtrails με την βούλα και στην Ελλάδα: Η επιβεβαίωση από τον ΕΛΓΑ

(φωτό: Αεροσκάφος με κυψέλες ιωδιούχου αργύρου επί τω έργω)
“η τεχνική σποράς με ιωδιούχο άργυρο καθώς και άλλες αδρανείς ουσίες (αλατούχες υγροσκοπικές, ξηρός πάγος κ.λπ.) είτε με τη βοήθεια εναερίων μέσων (ειδικά τροποποιημένων αεροσκαφών)…” για τον έλεγχο των καιρικών φαινομένων. Διαβάστε την συνέντευξη από τον καθ’ ύλην αρμόδιο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “Ελευθερία” της Λάρισας. Η κουβέντα λοιπόν δεν γίνεται για το εάν υπάρχουν αεροψεκασμοί ή όχι, αλλά για τις ενδεχόμενες συνέπειες στην ανθρώπινη υγεία.

ΠΡΟΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕ-ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ

ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ  ΕΙΠΑΝΕ λαμόγια ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΜΒΛΥΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ. ΤΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ  ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑΝ θύματα ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ. ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΚΟΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥΣ  Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΥΒΙΣΜΟΣ  ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΤΡΟΧΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΥΒΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥΣ. Η ΨΥΧΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΜΕΣΑ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΔΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ ΝΑ ΚΤΥΠΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΟΝΟ στην διαπλοκή των αμειβόμενων σχέσεων..