“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Οι πλιατσικολόγοι του Πολιτισμού και των Τεχνών !!!

Focus: Βρέθηκαν 1.500 πίνακες γνωστών ζωγράφων που είχαν κατασχεθεί από τους Ναζί - ΑΞΙΑΣ 1 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ
Σχεδόν 1.500 πίνακες, μεταξύ των οποίων έργα μεγάλων ζωγράφων όπως οι Πικάσο, Ματίς και Σαγκάλ, οι οποίοι είχαν κατασχεθεί από τους Ναζί ή είχαν πωληθεί από τους Εβραίους όταν αυτοί προσπαθούσαν να γλιτώσουν από το ναζιστικό καθεστώς, βρέθηκαν σε ένα διαμέρισμα στο Μόναχο, στην νότια Γερμανία, γράφει το γερμανικό περιοδικό Focus. Η αξία τους υπολογίζεται στο 1 δισ. ευρώ.

Χειμερινά ροφήματα που σε βοηθούν να χάσεις κιλά!

Ορισμένα βότανα μπορούν να μας βοηθήσουν στην προσπάθειά μας να χάσουμε βάρος και να αδυνατίσουμε, προσφέροντας μια πρόσθετη ώθηση στο ρυθμό του μεταβολισμού, χάρη στα ένζυμα και στις….βιταμίνες που περιέχουν. Θα πρέπει να τονίσω, όμως, ότι τα βότανα από μόνα τους δεν κάνουν θαύματα και δε μπορεί κάποιος να αδυνατίσει μόνο με βότανα χωρίς να προσέξει τη διατροφή του, τη φυσική του δραστηριότητα και γενικότερα τον τρόπο ζωής του.

Μετά από 1700 χρόνια σήμερα καταπατείται η Αργία της Κυριακής!

Αὐτὴ τὴν Κυριακὴ κᾶνε τὴν ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!
Μετὰ ἀπὸ 1700 χρόνια, σήμερα Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013 καταπατείται ἡ ἀργία τῆς Κυριακῆς μὲ ἀπόφαση τῆς νεοταξικῆς κυβερνήσεως...
Τὰ τελευταία 3 χρόνια ἔχουμε δεχτεῖ ὡς κοινωνία μία πληθώρα μέτρων ποὺ ὑποτίθεται πάρθηκαν γιὰ τὴν σωτηρία μας ἀλλὰ, οὐσιαστικὰ ὁδηγοῦν μὲ μαθηματικὴ ἀκρίβεια σὲ μεγαλύτερη φτωχοποίηση τοῦ λαοῦ καὶ ξεπούλημα τῶν πλουτοπαραγωγικῶν πόρων τῆς πατρίδας μας.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΘΕΟΣΤΑΛΤΑ ΟΝΕΙΡΑ;

Οι δαίμονες που έχουν πρόσβαση στις ψυχές μας κατά τη διάρκεια των ωρών που είμαστε ξύπνιοι, έχουν επίσης πρόσβαση σ’ αυτές κατά τη διάρκεια του ύπνου.
Επίσης κατά τη διάρκεια του ύπνου μας πειράζουν στο να αμαρτήσουμε με το να αναμιγνύουν τη δική τους φαντασία με τη δική μας. Ακόμη όταν δούν μέσα μας ένα ενδιαφέρον για όνειρα, προσπαθούν να αυξήσουν το ενδιαφέρον μας για τα όνειρά μας. Σιγά-σιγά μάλιστα μας πείθουν να τα εμπιστευόμαστε. Μια τέτοια εμπιστοσύνη συνοδεύεται πάντα από πλάνη και η πλάνη κάνει τις διανοητικές μας απόψεις για τον εαυτό μας να λανθάνονται, οπότε όλη μας η ενεργητικότητα γίνεται σαθρή. Αύτό ακριβώς θέλουν και οι δαίμονες. 

Σκλαβενίτης - Ποτέ την Κυριακή!!!

Σκλαβενίτης ο Έλληνας!!! Δεν απέλυσε κανέναν! Δεν μείωσε μισθούς!
Άνοιξε κι άλλα υποκαταστήματα! Φροντίζει τους εργαζόμενους με την ίδια φροντίδα που τους φρόντιζε ο μπάρμπα-Σπύρος (να αναπαύεται η ψυχή του)! Είναι ο πιο φθηνός! Το 80% των εμπορευμάτων του είναι Ελληνικά. Ο Σκλαβενίτης είπε: Ποτέ την Κυριακή!!! Πηγή: eglimatikotita.gr