“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Οφειλόμενη Απάντηση: ο ΟΥΡΑΝΟΣ έχει ήδη βάλλει το ρωσικό στρατήγημα του να σας διαλύσει σαν τις μύγες.

Οφειλόμενη Απάντηση στο «οι Αμερικανοί βάζουν τις Ελληνικές Μύγες να επιτεθούν στους Γίγαντες Τούρκους»
Την συγκεκριμένη φώτο-γραφικό την βρήκαμε στο facebook ενδεικτική του Ελληνικού χιούμορ (έστω και έτσι)  να πει στον υπερφίαλο γείτονα. Κάτσε να διαβάσεις (αν και αλλόδοξος)

Που πας με τόσους κρετίνους  συμβούλους;

Μετά τις δηλώσεις των αγαρηνών- τούρκων  ότι τα Ίμια είναι τουρκικά το κρεσέντο των γειτόνων δείχνει  το νοητικό τους επίπεδο σε κάθετη πτώση.

Τα ΙΜΙΑ δεν είναι τουρκικά γιατί η ΠΟΛΗ είναι ήδη καταχωρημένη ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Ήθελε δεν ήθελε άνοιξε ο κ. Ερντογάν το βιβλίο των προφητειών. Μόνο που δεν το διάβασε σωστά.
Μια καλή ανάγνωση των τελευταίων εξελίξεων δείχνει ότι: «Η Τουρκία είναι σαν την αλεπού. Όλο πονηριές κάνει. Όταν καταλάβει ότι έχουν στήσει δόκανα για να την πιάσουν, αρχίζει να πηδάει και με τα τέσσερα πόδια, και έτσι πιάνεται και με τα τέσσερα. Αυτό θα πάθει και η Τουρκία.» «Μαρτυρίες προσκυνητών Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994»,τόμος 1, Σελ 66.

"Έσχατο καταφύγιο"

Υπάρχουν στο Άγιο Όρος μερικές σπάνιες ανθρώπινες φύσεις που όσο και να θέλει κανείς, είναι αδύνατο με ακρίβεια να προσδιορίσει τα μέτρα της αξίας τους ή να περιγράψει με λόγια τη δύναμη και την ομορφιά της ψυχής τους. 
Απλοί καλόγεροι, άσημοι για τα μάτια του κόσμου, όμως τόσο έντονα ζυμωμένοι με το σπάνιο χάρισμα να γνωρίζουν επακριβώς την πεπτωκυΐα κατάσταση στην οποία οι ίδιοι κινούνται, να μιλούν με γόνιμη παρρησία για την αμαυρωθείσα εικόνα τους και να ’ναι πρακτικά υπαρκτοί ακόμα και για ληστές, τελώνες και πόρνες. 

Η Παναγία κάνει θαύματα όταν βλέπει αγάπη, πίστη, ευλάβεια

Ο Γερο-Χαράλαμπος ο Κομποσχοινάς «διηγήθηκε:  «Κατά το χειμώνα του 1943 στην Αθήνα, όπου διέμενα ως λαϊκός, υπήρχε μεγάλη στέρηση των αναγκαίων και σε συνδυασμό με το βαρύ χειμώνα πολύς κόσμος πέθαινε. Εκείνη την εποχή συνήθιζα να επισκέπτομαι αυτή την πολύ ευλαβή καλόγρια, η οποία είχε στο σπίτι της την παλαιά εικόνα της Παναγίας από τη Μ. Ασία. Η εικόνα αυτή έφερε επάνω της πολλά παλαιά τάματα, μερικά απ’ τα οποία ήταν πολύτιμα. Καθώς λοιπόν εστενοχωρούμεθα από την έλλειψη τροφίμων, μία ημέρα της λέω:

ΠΑΝΑΓΙΑ και ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΙ είναι ήδη σε επιστράτευση για το plan B της Ελλάδος (1η δημοσίευση 7 Νοεμ. 2015)

ΦΩΤΟ:  ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΥΡΑ ΤΟΥ ΕΞΩΝΑΡΘΗΚΑ ΣΤΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΤΗΣ Ι.Μ. ΙΒΗΡΩΝ
Σίγουρα  υπάρχει  plan B και λέγεται ΠΑΝΑΓΙΑ
 Α. Λίγες μέρες πριν τις τελευταίες εκλογές στην πατρίδα μας ένας παπάς πήγαινε να λειτουργήσει. Για να φτάσει στην Εκκλησία χρησιμοποιούσε το αμάξι του. Στον δρόμο τον συνάντησε ένας άλλος παπάς και του είπε:

Ποτέ δέν μοιράσθηκε στά τρία ἡ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Προπαγάνδα τά περί μοιρασιᾶς της τό 1913

(τοῦ Νίκου Σταυριανίδη)
Δέν ἔχει δικαίωμα κανείς νά διαπραγματευτεῖ τή Μακεδονία
Τίς στιγμές πού διαβάζουν οἱ ἀναγνῶστες μας αὐτές τίς γραμμές, ἀρκετοί ἀπ’ αὐτούς ἔχουν πάρει τό δρόμο γιά τό συλλαλητήριο τῆς Ἀθήνας, πού ἤδη ἔχει ἀποκτήσει χαρακτηριστικά παλλαϊκοῦ καί πανεθνικοῦ ξεσηκωμοῦ. Ἐπειδή εἶχα τήν τύχη νά συνομιλῶ μέ τινές τῶν διοργανωτῶν, ἡ ἄποψη πού ἀποκόμισα εἶναι ὅτι πρόκειται γιά μία αὐθεντική πρωτοβουλία πολιτῶν, χωρίς πολιτικά, κομματικά, προσωπικά ἤ ἄλλα καπελώματα. Οἱ ἀθλιότητες πού ἐκτοξεύτηκαν ἀπό τόν ἴδιο τόν πρωθυπουργό, τούς ὑπουργούς, τά μέλη τοῦ ΣΥΡΙΖΑ καί τά φερέφωνά τους στά προπαγανδιστικά τους μέσα, εἶναι ἄνω ποταμῶν.