“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Το μήνυμα το έλαβαν !!! Τώρα το ξέρουν!!! Τους το ξαναθυμίσαμε πάλι, ότι ….

“Τα οχυρά δεν παραδίδονται, αλλά καταλαμβάνονται” !!!

Θηβαίος Πολίτης

Δ. Αβραμόπουλε γι’ αυτό μήπως να κάναμε επιτέλους κάτι;

Μοιάζει απίστευτο ακόμα και να το πιστέψει κανείς. Ο δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλλας υπογράφει άρθρο στο «newsbomb.gr» στο οποίο αποκαλύπτει τα ακόλουθα συγκλονιστικά:
Του Κώστα Χαρδαβέλλα
Σε ποδοσφαιρικό τουρνουά για τις μειονότητες της Ευρώπης συμμετέχει με κάθε επισημότητα η ομάδα της “Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης” (ABTTF). Με εμφανίσεις στα «εθνικά χρώματα των Τούρκων της Δυτικής Θράκης» όπως τα αποκαλούν οι ίδιοι, δηλαδή πράσινο και μαύρο όπως ακριβώς και η «σημαία» τους, η ομάδα της ΕΟΤΔΘ είναι μία από 20 ομάδες που συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, Europeada 2012 (στη φωτογραφία η αποστολή των «Τούρκων Δυτικής Θράκης»). Στην τελετή έναρξης που έγινε το Σάββατο 16 Ιουνίου, οι εκπρόσωποι της ΕΟΤΔΘ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στα προβλήματα των «Τούρκων της Δυτικής Θράκης» ενώ όπως επισημαίνουν στο δελτίο τύπου τους « κατά την παρουσίαση των ομάδων της διοργάνωσης, όταν βγήκε στο γήπεδο η αποστολή της ομάδας των «Τούρκων της Δυτικής Θράκης» ακούστηκε ο ύμνος «My Western Thrace» («Δυτική μου Θράκη»).

Αυτή δεν είναι η εθνική Γερμανίας - Είναι η μεικτή κόσμου !!!

newsit

Κρίση στην Αν. Μεσόγειο. Καταρρίφθηκε RF-4! Σύσκεψη για τη διαχείριση κρίσης στην Άγκυρα!

Κρίση στην Ανατολική Μεσόγειο! Στην Άγκυρα συγκαλείται έκτακτη σύσκεψη εθνικής ασφάλειας και χειρισμού κρίσης! Η Συρία κατέρριψε όπως παραδέχτηκε πριν από λίγο τουρκικό Phantom και μάλιστα "ζητά συγνώμη γι΄ αυτό", γιατί όπως λένε "έγινε κατά λάθος". Κανείς δεν μπορεί να επιβεβαιώσει και την τύχη που είχαν οι πιλότοι του. Οι Τούρκοι μεταδίδουν ότι σώθηκαν, χωρίς όμως να δίνουν καμία απολύτως λεπτομέρεια. Άλλες πηγές μεταδίδουν ότι οι πιλότοι έχουν συλληφθεί από τις συριακές δυνάμεις. Σ΄ αυτό το μυστήριο ήρθε να προστεθεί η ανακοίνωση της έκτακτης σύγκλησης σύσκεψης για το χειρισμό κρίσης.  (onalert)

Η απάντηση Ελληνίδας δημοσιογράφου στην Bild

Η 31χρονη Δέσποινα Δημότση είναι δημοσιογράφος από το Κρανίδι της Αργολίδας. Το δημοσίευμα της Bild που σε έντονα ειρωνικό ύφος, σχολίαζε το αποψινό παιχνίδι των εθνικών ομάδων Ελλάδας και Γερμανίας, δεν την άφησε ασυγκίνητη. Έτσι αποφάσισε να συντάξει επιστολή και να απαντήσει στη Γερμανική εφημερίδα σε ένδειξη διαμαρτυρίας. 

Έλληνες της Γερμανίας: "Για εμάς ο αγώνας είναι τελικός"

Greek Flag
Σε όλα τα ελληνικά σπίτια στη Γερμανία κυματίζει η γαλανόλευκη.
"Θέλουμε και ευχόμαστε να κερδίσουμε, ο σημερινός αγώνας είναι για εμάς σαν τελικός" λένε οι Έλληνες που ετοιμάζονται να δουν το κρίσιμο ματς της εθνικής μας στο πλαίσιο του EURO 2012 στη χώρα της μαντάμ Μερκελ.  Η καρδιά του ελληνισμού χτυπά δυνατά στο Μόναχο, στο Βερολίνο, στη Στουτγκάρδη, στη Φρανκούφουρτη, στο Ντισελντορφ, στην Κολωνία, στο Αμβούργο...σε όλη τη Γερμανία...όπου υπάρχουν Έλληνες. Από το πρωί σε όλα τα ελληνικά σπίτια και εστιατόρια κυματίζει η ελληνική σημαία και ακούγεται ο εθνικός μας ύμνος.  Για τους Ελληνες της Γερμανίας ο σημερινός αγώνας ειναι πολύ σημαντικός. Εκείνοι άλλωστε  βιώνουν καθημερινά τον ρατσισμό και τη απαξίωση. Οπως δήλωσε στο Newsit o Πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Ελληνικών Κοινοτήτων στη Γερμανία, Κώστας Δημητρίου "για τους Ελληνες της Γερμανίας ο σημερινος αγώνας ειναι ο τελικός. Με μεγάλη αγωνία ο ελληνισμός της Γερμανίας περιμένει αυτον τον αγώνα λόγω και των συνθηκών που επικρατούν τα 2 τελευταία χρόνια με την κρίση. Ακουγονται πάρα πολλά σχόλια κυρίως αρνητικά για την Ελλάδα και απο τα Μέσα Ενημέρωσης αλλά και από τους γερμανούς πολίτες. 

Με πένθος απόψε η εθνική μας !!!

Όχι για τη Γερμανική κατοχή όχι για την κυρα Μέρκελ όχι για την κατάσταση που περνάμε αλλά για....την μνήμη του Αλκέτα Παναγούλια θα τιμήσουν οι διεθνείς μας ποδοσφαιριστές στον προημιτελικό με την Γερμανία. Η ΟΥΕΦΑ έδωσε το "ok" στο αίτημα της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, ώστε οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος να φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια. Ο Αλκέτας Παναγούλιας, ο προπονητής που οδήγησε την Εθνική για πρώτη φορά σε Euro αλλά και Μουντιάλ, «έφυγε» από την ζωή την Δευτέρα το βράδυ.

Το ρωσικό πλοίο μετέφερε πράγματι ελικόπτερα, λέει η Μόσχα

Το ρωσικό φορτηγό πλοίο MV Alaed, το οποίο αναχαιτίστηκε ανοικτά της Σκωτίας, μετέφερε προς τη Συρία τρία επισκευασμένα ρωσικά ελικόπτερα και θα αλλάξει σημαία, υψώνοντας τη ρωσική, ώστε να αποφύγει το ενδεχόμενο να αναχαιτιστεί ξανά εν πλω προς τη χώρα, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Αλεξάντρ Λουκάσεβιτς. «Το φορτηγό Alaed αναχώρησε την 11η Ιουνίου μεταφέροντας ελικόπτερα Mi-25 τα οποία προορίζονται για τη συριακή πλευρά», είπε ο εκπρόσωπος.

Θα ανοίξουν σαμπάνιες στο Amherst College;

Του Καθηγητή
Γιώργου Πιπερόπουλου
Παρακολουθώντας την χτεσινή ορκωμοσία του Νέου Πρωθυπουργού της Ελλάδας, προκαθήμενου του νεοσύστατου «συνασπισμού» τριών πολιτικών Κομμάτων οδηγήθηκα στη μυθική «Λεωφόρο Αναμνήσεων» όπου έκανα δύο εντυπωσιακές διαπιστώσεις και συγκεκριμένα: Πρώτον, τον προφανή «αντικατοπτρισμό» της τρέχουσας πολιτικής μας επικαιρότητας….Όπου ο πρώτος Κυβερνητικός «συνασπισμός» ήταν κεντρομόλος στην «αριστερόστροφη» σοσιαλιστική εξουσία και φυγόκεντρος στα δύο «δεξιόστροφα» στηρίγματά της, τα Κόμματα «Νέας» Ν.Δ. και ΛΑΟΣ. Ο δεύτερος «συνασπισμός» είναι κεντρομόλος «δεξιόστροφα» στην συντηρητική εξουσία και φυγόκεντρος στα δύο «αριστερόστροφα» στηρίγματά του, και…

Το σκίτσο της ημέρας από " The Independent "

kourdistoportocali

O Πούτιν συναντήθηκε στην Αγία Πετρούπολη με τον Χένρι Κίσινγκερ!!!

«Αντιμετωπίζω με μεγάλο σεβασμό ό,τι κάνατε για τη χώρα σας»
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν θεωρεί ότι είχε μια καλή συνάντηση με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα στο Μεξικό. Αυτό είπε ο αρχηγός του ρωσικού κράτους στον πρώην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Χένρι Κίσινγκερ, με τον οποίο συναντήθηκε την Πέμπτη στο περιθώριο του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης. Ο Χένρι Κίσινγκερ αποτίμησε θετικά τις ρωσο-αμερικανικές σχέσεις στο σημερινό στάδιο, επισημαίνοντας τη θεμελιώδη σημασία τους για ολόκληρη την παγκόσμια κοινή γνώμη. 

Γέρων Παΐσιος ο Ασυρματιστής του Θεού !!!

anti-ntp

Οι Γερμανοί ήξεραν από το 2000 ότι δεν ήμασταν έτοιμοι για το ευρώ και πήραν το ρίσκο!

Η γερμανική πολιτική ηγεσία γνώριζε και αναγνώριζε τους κινδύνους της εισόδου της Ελλάδας στην ευρωζώνη, από το 2000 αποκαλύπτει το γερμανικό περιοδικό Stern, επικαλούμενο εσωτερικά έγγραφα από την Καγκελαρία αλλά και από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.  Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Eurostat ήδη στις αρχές του 1999, σε δύο έγγραφά της, προειδοποιούσε την Επιτροπή για πιθανά παραποιημένα ελληνικά στατιστικά στοιχεία, αλλά οι προειδοποιήσεις «αποκρούστηκαν». Επιπλέον, στις 12 Μαΐου 1999, ο τότε πρόεδρος της Eurostat, σε σημείωμα προς τον τότε Επίτροπο για Οικονομική και Νομισματική πολιτική, Ιβ Τριμπό ντε Σιλγκί, επισήμανε ότι η ελληνική κυβέρνηση είχε χρησιμοποιήσει πιθανότατα τις μεταβιβαστικές πληρωμές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκειμένου, με τρόπο παράτυπο, να βελτιώσουν τα δημοσιονομικά μεγέθη του προϋπολογισμού, για να λάβει την απάντηση: «Υποθέτω ότι η Eurostat ούτε σχεδιάζει διορθώσεις στους αριθμούς ούτε επιθυμεί να συνεχίσει την συζήτηση για το θέμα αυτό».