“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Τα δεκανίκια του ψεύδους και της απάτης

Περίπου τρία χρόνια πριν, η Ελλάδα μπήκε στην λογική των Μνημονίων και των Δανειακών Συμβάσεων. Σήμερα όλοι βιώνουμε τις συνέπειες. Η ανεργία, η φτώχεια, η απογοήτευση και η θλίψη, αποτελέσματα της εφαρμοζόμενης πολιτικής, είναι άμεσα συνδεδεμένα με το σύστημα του Ευρώ. Η τρικομματική κυβέρνηση είναι φανερό ότι δεν πιστεύει πως το δημόσιο συμφέρον είναι πάνω από το ατομικό. Η χειραγώγηση της κοινής γνώμης, μέσω της τρομοκρατίας που ασκούν τα καθεστωτικά Μέσα Ενημέρωσης, καθώς και τα ψέματα και οι απάτες των πολιτικών σε βάρος του Ελληνικού λαού συνεχίζονται:

Τους πίστεψες κι έβαλες φωτοβολταϊκά; Θα πληρώνεις μια ζωή σαν...κορόιδο

Αλλάζει πλήρως ο ρόλος των οικιακών φωτοβολταϊκών (μέχρι 10 κιλοβάτ), τα οποία από συντελεστής βελτίωσης του οικογενειακού εισοδήματος, μετατρέπονται απλώς σε ενεργειακή πηγή για ένα νοικοκυριό. Έτσι μεταφράζεται η νέα απόφαση για τις ταρίφες στα οικιακά φωτοβολταϊκά, η οποία κατεβάζει την τιμή με την οποία εξαγοράζονται οι 1.000 κιλοβατώρες, από 524 ευρώ που είναι σήμερα, σε 125 ευρώ για το 2013, με σταδιακή μείωση έως και το 2019 οπότε η ίδια ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας θα εξαγοράζεται προς 80 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τιμές...που ενέκρινε τελικά το υπουργείο, είναι πολύ πιο χαμηλές και από αυτές που είχαν προκύψει από τη μελέτη που πραγματοποίησε η ΡΑΕ για την απόδοση των επενδύσεων σε φωτοβολταϊκά.

Χορηγός τοῦ Thessaloniki Gay Pride τὸ Ὑπουργεῖο Παιδείας καὶ Θρησκευμάτων!

Ἀποκάλυψη τῆς Ἑνωμένης Ρωμηοσύνης 
Ἀπὸ τὶς 8 ὡς καὶ 13 Ἰανουαρίου τοῦ 2013 πραγματοποιήθηκε στὴ Θεσσαλονίκη διεθνὴς συνάντηση BA.R.CO.D.E. (Balkan’s Rainbow Colourful Dawn Emerges) μὲ συμμετοχὴ 36 νεαρῶν Λ.Ο.Α.Τ  (δηλαδὴ Λεσβιακῶν, Ὁμοφυλόφιλων, Ἀμφισεξουαλικῶν καὶ Τρανσεξουαλικῶν) ἀκτιβιστῶν καὶ ἀκτιβιστριῶν ἀπὸ τὴ ΝΑ Εὐρώπη καὶ εὐρύτερα. Σύμφωνα μὲ τὸ δελτίο τύπου τῆς ἐκδήλωσης (ἐδῶ:http://www.thessalonikipride.com/?q=barcode2013) οἱ συμμετέχοντες καὶ οἱ συμμετέχουσες ἀξιολόγησαν τὶς δράσεις τους καὶ ἐνδυνάμωσαν τὴ δικτύωση μεταξύ τους θέτοντας συγκεκριμένους στόχους γιὰ τὸ μέλλον, ἐξετάζοντας ἀκόμα καὶ τὸ ἐνδεχόμενο θέσπισης ἑνὸς Balkan Pride. 

Ο ιερεύς δεν είναι άνθρωπος, αλλά η θυσία ενός ανθρώπου, που προστίθεται στη θυσία του Θεού

IΕΡΩΣΥΝΗ! Ο Ρουμάνος Βιργκίλ Γκεωργκίου ορίζει αυτή την έννοια ως εξής: «Ο ιερεύς δεν είναι άνθρωπος, αλλά η θυσία ενός ανθρώπου, που προστίθεται στη θυσία του Θεού. Κι αυτό είναι η Ιερωσύνη»! Ο ίδιος έγραψε σε βιβλίο του ότι έκλαψε πικρά όταν μια Κυριακή συνειδητοποίησε ότι όλοι οι ενορίτες του ιερέα πατέρα του τον αποκαλούσαν «πατέρα» και ζητούσαν την ευλογία του. Με παιδική αθωότητα θεώρησε ότι μοιραζόταν τον πατέρα του με όλο τον κόσμο.
Όταν συζήτησε το θέμα αυτό με τον πατέρα του, κι όταν του είπε ότι ποθούσε να έχει τον απόλυτα δικό του πατέρα, που να ανήκει αποκλειστικά σ’ αυτόν, εκείνος του απάντησε: «Είμαι πατέρας όλων γιατί είμαι ιερέας» πηγή

Πυροβολισμοί κατά δυνάμεων ασφαλείας - Εμφύλιος προ των πυλών;

ΠΕΤΣΟΚΟΒΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΕΜΙΡΗ
Μπαράζ πυροβολισμών δέχτηκαν οι δυνάμεις ασφαλείας στις Σκουριές Χαλκιδικής νωρίτερα, προφανώς από εξεγερμένους πολίτες.  Τέσσερις αστυνομικοί φέρονται να τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων επεισοδίων στο δάσος των Σκουριών και μάλιστα ο ένας από αυτούς από σκάγια κυνηγετικού όπλου!

ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΑΛΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ !!! ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΞΑΝΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Έξαλλα πανηγύρισαν τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο πρωταθλητή Ευρώπης οι παίκτες, το τεχνικό τιμ και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια της απονομής.

Οι Τούρκοι «σπέρνουν ανέμους» αλλά ίσως «θερίσουν θύελλες»

Ενόσω οι «Μεγάλοι» πασχίζουν υποτίθεται να βρουν πολιτική λύση για την Συρία, η Τουρκία ανεβάζει το θερμόμετρο στην περιοχή, στοχοποιώντας την για την τριπλή βομβιστική επίθεση που συντάραξε την μεθοριακή πόλη Ρεϊνχαλί. Ταυτόχρονα επιμένει για την χρήση χημικών όπλων από το καθεστώς Άσαντ, δημιουργώντας στην ουσία πολεμικό κλίμα.

ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΛΥΚΕΡΙΑΣ

Γιορτάζουμε σήμερα 13 Μαΐου, ημέρα μνήμης της Αγίας Γλυκερίας.
Η Αγία Γλυκερία γεννήθηκε στην Τραϊανούπολη το 2ον μ.Χ. αι., όταν αυτοκράτορας ήταν ο Αντωνίνος ο Ευσεβής (138 - 161 μ.Χ.). Ο πατέρας της ονομαζόταν Μακάριος και είχε διατελέσει ύπατος. Σε μικρή ηλικία, ασπάσθηκε το Χριστιανισμό και ανέπτυξε έντονη χριστιανική και κατηχητική δράση.
Όταν πληροφορήθηκε το γεγονός ο ηγεμόνας Σαββίνος, την κάλεσε να παρουσιασθεί μπροστά του. Με μεγάλη προθυμία η Αγία εμφανίσθηκε σ' εκείνον... έχοντας σημειώσει στο μέτωπό της τον Τίμιο Σταυρό και δεν δίστασε να ομολογήσει με παρρησία και σθένος την πίστη της στο Σωτήρα και Λυτρωτή Ιησού Χριστό. Εκείνος έξαλλος την οδήγησε με τη βία στον ειδωλολατρικό ναό για να προσευχηθεί και να θυσιάσει στο είδωλα. Εκεί η Γλυκερία αφού προσευχήθηκε θερμά, συνέτριψε το άγαλμα του Δία.Εξοργισμένοι οι ειδωλολάτρες, την έσυραν έξω και τη λιθοβόλησαν με μανία.

✙ ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ✙ ΤΟ 4 ΡΑΙΧ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ✙ !!!

Έχουν μεγάλο θράσος οι Γερμανοί, φοβούνται για κοινωνική αναστάτωση και αντάρτικες ενέργειες και θέλουν να στείλουν στρατό σε Ελλάδα, Πορτογαλία και Κύπρο.
Να στείλει στρατιωτικές μονάδες στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Πορτογαλία, για να επιβάλλει την πειθαρχία και να «προλάβει» κοινωνική αναστάτωση και αντάρτικες ενέργειες, προτείνει διαβαθμισμένη μελέτη που έγινε για λογαριασμό του γερμανικού Υπουργείου Άμυνας.