“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Τα δέκα Έθνη και ο ερχομός του Υπερπροέδρου - Αντιχρίστου.

Δέκα Έθνη της Ευρώπης και ένας νέος ‘’Σούπερ-Πρόεδρος’’ – Ο νέος Αντίχριστος; 
Πληροφορίες από το thetrumpet.com αναφέρουν ότι, δέκα έθνη της Ευρώπης προτείνουν την εγκαθίδρυση του σούπερ-προέδρου της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτές οι δύο οντότητες – 10 έθνη και ένας μοναδικός πανίσχυρος ηγέτης – φαίνεται να ταιριάζουν απόλυτα με τις Βιβλικές προφητείες. Είναι όμως έτσι; Ας εξετάσουμε το θέμα πιο προσεκτικά. Την περασμένη εβδομάδα σε συνάντηση που διεξήχθη μεταξύ εκπροσώπων από 10 Ευρωπαϊκά Έθνη σε βασιλική έπαυλη στις Βρυξέλλες, είχε ως στόχο την συζήτηση σχετικά με την δημιουργία μίας ισχυρής νέας προεδρικής θέσης η οποία θα καθοδηγεί το μεγαλύτερο εμπορικό μπλοκ στον κόσμο, την Ευρωπαϊκή Ένωσης.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗΣ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συναντήθηκε με τους Ρώσους επιστήμονες, οι οποίοι διείσδυσαν πρώτοι στη λίμνη Βοστόκ της Ανταρκτικής, που είναι σκεπασμένη από πάγους τεσσάρων χλμ. Οι ερευνητές διηγήθηκαν για το έργο τους και ο Πούτιν δήλωσε: «Θα ήθελα να σας χαιρετήσω προσωπικά και να σας συγχαρώ για την επιτυχία να φθάσετε έως αυτή τη λίμνη-λείψανο. Εργαστήκατε επί μακρόν, 20 και περισσότερα χρόνια, αυτό είναι και μεγάλη δουλειά και μια τεράστια επιτυχία». Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι αυτή η απομονωμένη δεξαμενή νερού έχει ηλικία από 15 ως 20 εκατομμύρια χρόνια. Κατά τη διάρκεια της γεώτρησης πηγαδιού μεγάλου βάθους οι πυρηνικές παγωμένες στήλες, που έχουν ηλικία εκατοντάδες αιώνες, δίνουν τη δυνατότητα να κρίνεις για τις αλλαγές στο κλίμα του πλανήτη.

Ρωσία: Όλα τα σημάδια δείχνουν πόλεμο - αλλά με ποιόν;

Τα στρατιωτικά επιτελεία στη Ρωσία προετοιμάζονται για πόλεμο. Στον Καύκασο, τα ρωσικά στρατεύματα εξοπλίζονται με ότι πιο σύγχρονο οπλικό σύστημα υπάρχει διαθέσιμο. Νέα βαριά άρματα μάχης T-90 και πυραυλικά συστήματα πυροβολικού σε μεγάλους αριθμούς ενισχύουν τις επίγειες δυνάμεις στη Νότια Στρατιωτiκή Περιφέρεια. Οι ρωσικές δυνάμεις στον Καύκασο είναι σε κατάσταση συναγερμού. Οι στρατιωτικές ασκήσεις που πραγματοποιούνται το τελευταίο διάστημα στην περιοχή πάρα πολλές. Στην Κασπία Θάλασσα, κοντά στα σύνορα με το Αζερμπαϊτζάν, μια πυραυλική μεραρχία νοτιοδυτικά της Κασπίας έχει τεθεί σε κατάσταση συναγερμού. Τα πυραυλικά σκάφη του Στόλου της Κασπίας δεν βρίσκονται άλλο στο αγκυροβόλιό τους στο Αστραχάν, αλλά πολύ νοτιότερα, στις ακτές του Νταγκεστάν. Σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκονται και τα ρωσικά στρατεύματα στην Αρμενία, στην ρωσική στρατιωτική βάση στο Γκιουμρι. Μεγάλης κλίμακας χερσαίες ασκήσεις έχουν πραγματοποιηθεί τις τελευταίες βδομάδες μεταξύ των στρατευμάτων της Αρμενίας και της Ρωσίας. Κατά τη διάρκεια της τελευταίας βδομάδας, σε μία μόνο άσκηση έλαβαν μέρος πάνω από 100 συστήματα πυροβολικού.

Η Ρωσία θέλει να στείλει παρατηρητές για τις εκλογές στην Ελλάδα!

Γιατί άραγε; Για ποιόν λόγο η Μόσχα ενδιαφέρεται για το εκλογικό αποτέλεσμα στην Ελλάδα; Υπάρχουν ενδείξεις τέτοιες στην Μόσχα που δημιουργούν υποψίες αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος στην χώρα γεννήθηκε και που πέθανε η δημοκρατία; Λίαν προσφάτως είδαμε να εξαιρείται αναίτια μία ρωσική εταιρεία (διαβάστε παρακάτω αναλυτικά) που εκδήλωσε ενδιαφέρον για επιχειρηματική δράση στην Ελλάδα. Παλαιότερα είδαμε άλλες (πολύ χειρότερες και άκρως εθνικά επικίνδυνες) "παρεμβάσεις" Ελληνικών κυβερνήσεων, που αρνήθηκαν να χρησιμοποιήσουν πληρωμένο "υλικό" επειδή είχε ρωσικό λογισμικό (περίπτωση συστήματος GIS που αγόρασε η ΕΥΠ, αλλά δεν δούλεψε χωρίς να αιτιολογηθεί η άρνηση χρησιμοποίησής του). Την ίδια -περίπου- χρονική περίοδο είδαμε την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου να υπεκφεύγει σχετικά με τον αγωγό Μπ0υργκάς - Αλεξανδρούπολη, μέχρις ότου κατορθώθηκε τελικά να "παγώσει" το σχετικό έργο που θα απέφερε πολύ σημαντικά ποσά στην Ελλάδα.

Έτοιμος ο Παγκόσμιος ηγέτης; Προετοιμάζεται το έδαφος για ευρωπαϊκό υπερπρόεδρο.

Πανίσχυρος κεντρικός ηγέτης στην Ευρωπαϊκή Ένωση;
Μία ομάδα υπουργών Εξωτερικών από κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης συζητήσαν στις 19 Απριλίου την ιδέα εγκαθίδρυσης μίας θέσης  απόλυτου προέδρου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καταργώντας ουσιαστικά τις αρμοδιότητες των οργάνων του θεσμού. Οι αρμοδιότητες του προέδρου του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θέση την οποία κατέχει τώρα ο Herman Van Rompuy, και του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, την οποία κατέχει ο José Manuel Barroso ενδέχεται να συγχωνευθούν. “Ο νέος απόλυτος πρόεδρος θα κατέχει επίσης την έδρα των Συμβουλίων Γενικών Υποθέσεων – οι οποίες είναι μηνιαίες συναντήσεις των υπουργών Εξωτερικών για την επίλυση εσωτερικών θεμάτων και ζητημάτων της Ένωσης’’ αναγράφει δημοσίευμα της EU Observer. Η πηγή του συγκεκριμένου δημοσιεύματος αναφέρει ότι αυτή η τεράστια αλλαγή μπορεί να γίνει και χωρίς την αλλαγή της ισχύουσας Συνθήκης...