“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Τουρκία προς Ευρώπη: «Ετοιμαστείτε για νέο κύμα προσφύγων»

Για ένα νέο κύμα προσφύγων αλλά και μεταναστών κάθε λογής κάνουν λόγο οι τούρκοι οι οποίοι προειδοποιούν ότι το κύμα αυτό είναι της τάξης των 100.000 ατόμων. Μάλιστα Τούρκοι αξιωματούχοι δήλωσαν πως το κύμα αυτό είναι αποτέλεσμα των ρωσικών βομβαρδισμών στη Συρία οι οποίοι έχουν εκτοπίσει επιπλέον Σύρους από τις πόλεις ιδιαίτερα στην περιοχή γύρω και μέσα από το Χαλέπι οι οποίες θεωρούνταν σχετικά ασφαλείς.

Ο ΚΑΙΡΟΣ αγριεύει στο ΑΙΓΑΙΟ μαζί και η πονηριά των τούρκων

ΓΚΡΙΖΕΣ ζώνες στο Αιγαίο= 1996  “γεωπολιτική κίνηση ματ” των Τούρκων. Η νύχτα των ΙΜΙΩΝ έφερε την νύχτα των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ στην Ελλάδα.

Επικίνδυνος για την ασφάλεια της Ευρώπης ο Ερντογάν – Προσπαθεί να προκαλέσει χάος!

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ετοιμάζεται να στείλει και νέο κύμα προσφύγων προς την Ευρώπη, ώστε να πιέσει γεωπολιτικά για να πετύχει τους απαράδεκτους σχεδιασμούς του στο Αιγαίο, στην ανατολική Μεσόγειο και στη Μέση Ανατολή.
Ο κουτοπόνηρος σουλτάνος της Άγκυρας φρόντισε να το ανακοινώσει μάλιστα ο ίδιος, λέγοντας ότι υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις πως έχει αρχίσει ένα νέο κύμα προσφύγων μετά την κλιμάκωση των συγκρούσεων στη βορειοδυτική επαρχία Χαλέπι της Συρίας.

Στα νοσοκομεία συχνάζει η «αγιότητα»…

*στην Μαρία που ανέβηκε στον Σταυρό απο μικρό παιδί και περιμένει με χαμόγελο την ανάσταση... 
Χρειάστηκε για μερικές μέρες, να μείνω στο νοσοκομείο κάνοντας συντροφιά σε έναν νέο άνθρωπο ο οποίος υποβλήθηκε σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση ["Ν": είναι γυναίκα, όπως φαίνεται παρακάτω]. Και ομολογώ ότι αποκόμισα εμπειρίες και βιώματα που δεν μπορεί να στα προσφέρει κανένα βιβλίο και καμία ομιλία όσο υπέροχη ή «πνευματική» κι αν είναι.