“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Σημεία και τέρατα στo Eurogroup !!! Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση για την Ελλάδα, την οποία δεν δημοσίευσε ... κανείς!

Το πρώτο μέρος μιας σειράς άρθρων για το τι συνέβη στο Εurogroup, τι αποφάσισαν και τι μας περιμένει από τις αποφάσεις τις οποίες ελήφθησαν εκεί! Αναλύουμε ολόκληρη την απόφαση η οποία περιέχει σημεία και τέρατα και αποκαλύπτουμε ότι κρύβει στο πίσω μέρος της!
Του Λάζαρου Ελευθεριάδης
Τι λέει ο Ποινικός Κώδικας για την Επαιτεία και την Αλητεία;
Άρθρο 407. Επαιτεία: Όποιος επαιτεί από φυγοποινία ή από φιλοχρηματία ή κατά συνήθεια τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι τριών μηνών.
Άρθρο 408. Αλητεία: Καταργήθηκε με την παρ.12 περ. β’ του άρθρου 1 του ν. 2207/1994. ΔΥΣΤΥΧΩΣ !!!
Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (ECFR) είναι ένα πανευρωπαϊκό think-tank το οποίο πραγματοποιεί έρευνα και προωθεί την ενημερωμένη συζήτηση σε όλη την Ευρώπη για την ανάπτυξη μιας συνεκτικής και αποτελεσματικής ευρωπαϊκής αξίας με βάση την εξωτερική πολιτική.

Δεν του φτάνει ο μισθός των 8.000 ευρώ θέλει να πληρώνεται έξτρα και για τις επιτροπές !!!

Βίντεο: Ομολογία ΣΟΚ Έλληνα βουλευτή σε επιτροπή της Βουλής: «Θα πληρωνόμαστε μια φορά το μήνα και θα ερχόμαστε εδώ κάθε εβδομάδα;»
Ο βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας, Μιχάλης Ταμήλος πήρε μέρος σε υποεπιτροπή υδατικών πόρων του ελληνικού Κοινοβουλίου. Όπως ακούσαμε, για την συγκεκριμένη επιτροπή, οι βουλευτές πληρώνονται μόνο τη μία συνεδρίαση τον μήνα, ανεξάρτητα από τον αριθμό που θα προκύψουν. Ο κ. Ταμήλος λοιπόν αφού αρχικά δυσανασχέτησε λέγοντας ότι «δεν είναι εδώ πανεπιστήμιο να μάθουμε εμείς τι συμβαίνει στο περιβάλλον», ακούστηκε να λέει: «Πάνω από μία φορά το μήνα δεν έχει και νόημα να βρεθούμε. Τι, θα πληρωνόμαστε μια φορά το μήνα και θα ερχόμαστε κάθε εβδομάδα;». Λίγο αργότερα δυσανασχετεί λέγοντας: "Να τελειώνουμε καμιά φορά". Ο λόγος; Διότι δούλεψαν στην επιτροπή 4 (!) ολόκληρες ώρες! 
Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

«Κεραυνούς» εξαπολύει και η Ρωσία στον Μπερίσα για τις δηλώσεις του

Να μαζευτεί καλεί την Αλβανία ο Ρώσος Αντιπρόεδρος και αρμόδιος για θέματα Άμυνας και Ασφάλειας της Ρωσίας Ν.Ρογκόζιν, ύστερα από τον σάλο που προκάλεσαν οι αλυτρωτικές δηλώσεις Μπερίσα στα Βαλκάνια και συγκεκριμένα σε Σερβία, Ελλάδα και Σκόπια. Πριν από λίγο, από την Σερβία, όπου βρίσκεται ο Ρώσος Αντιπρόεδρος Ν.Ρογκόζιν για την συμφωνία από κοινού κατασκευής αρμάτων μάχης με την Σερβία εξαπέλυσε «κεραυνούς» στα Τίρανα: «Η Ρωσία δεν δέχεται την ανεξαρτησία του Κοσσόβου και απορρίπτει οποιαδήποτε σκέψη ενοποίησης με την Αλβανία, στηρίζοντας την θέση της Σερβίας» είπε μέσα σε θύελλα επιδοκιμασιών από τους Σέρβους που παρακολουθούσαν τις δηλώσεις του.

Θα φάμε με χρυσά κουτάλια…

Τα κατοχικά ΜΜΕ τρελαίνουν το λαό με κατασταλτική προπαγάνδα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι τα 44 δις ευρώ (που θα δοθούν ως νέο δάνειο στη χώρα μας) θα πέσουν στην Ελληνική αγορά και θα ανασάνουμε από την ασφυξία ρευστότητας που μας σκοτώνει όλους.  Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Δυστυχώς η πραγματικότητα δεν είναι έτσι. Τα 44 δις στην ουσία θα...ενισχύσουν την άρχουσα τάξη και θα ικανοποιήσουν τους δανειστές. 

«Γιατί οι Έλληνες ενωμένοι είναι ακατανίκητοι..»

«…τι να φταιει η Bουλή τι να φταιν οι εκπρόσωποι έρημοι και απρόσωποι βρε …» 

Απίστευτο!! Η ΕΕ ζήτησε να αφαιρεθούν τα φωτοστέφανα από τους Αγίους Κύριλλο και Μεθόδιο!!!

Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης
Να αφαιρεθούν τα φωτοστέφανα από τούς Αγίους Ισαποστόλους Κύριλλο και Μεθόδιο στη Σλοβακία, αποφάσισαν σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Romfea.gr Μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Σλοβακία είναι Μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το 2009, και το 2013 που είναι η 1.150η επέτειος του Σλαβικού Αλφαβήτου θα κόψει νόμισμα των (2) ευρώ με τους Αγίους Κύριλλο και Μεθόδιο. Να αναφερθεί ότι η εικόνα των φωτιστών των Σλάβων δεν έγινε αποδεκτή από Μέλη της Ευρωζώνης, τα οποία ζήτησαν να αφαιρεθούν τα φωτοστέφανα από τους Αγίους.

OIKONOMIKOΣ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑΣ

ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ  PHILADELPHIA TRUMPET
ΤΟ ΜΑΗ ΤΟΥ 2005. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟΜΕΑ. ΜΑ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΑΥΤΗ   δηλαδή   ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΜΑΡΑΣΜΟΥ,  ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΩ,   ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΝ ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΙΣΟΠΕΔΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. 
ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ  ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΦΟΒΟΣ,  ΠΕΙΝΑ,  ΜΑΖΙΚΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ  ΚΑΙ Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΩΘΕΙΤΩ. ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ, <ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ, ΚΑΙ  ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΩΣΟΥΝ>.  (ΚΑΤΑ ΜΑΡΚΟΝ , 13 : 12)

«Την άνοιξη θα αναγκαστούμε να ξανασχοληθούμε μ’ αυτά τα σκουπίδια»

Άκρως προκλητική θεωρείται η δήλωση ανώτερου αξιωματούχου σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Spiegel ο οποίος αναφέρθηκε στο θέμα της Ελλάδας και του ελληνικού χρέους δηλώνοντας χαρακτηριστικά «Την άνοιξη, θα αναγκαστούμε να ξανασχοληθούμε μ’ αυτά τα σκουπίδια». Με αυτή του την δήλωση άφησε να εννοηθεί ότι την άνοιξη η Γερμανία θα αναγκαστεί να φέρει και πάλι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων το θέμα του «κουρέματος» του ελληνικού χρέους. taneasou.net

Κι άλλο πουλάκι κάθεται σε κάρβουνα αναμμένα!

Οι πιστοί δεν δέχονται όλα τα πορίσματα της ΚΔ′ Πανορθόδοξης Συνδιάσκεψης.

«Οὐκ ἐκάθισα μετὰ συνεδρίου ματαιότητος καὶ μετὰ παρανομούντων οὐ μὴ εἰσέλθω· ἐμίσησα ἐκκλησίαν πονηρευομένων καὶ μετὰ ἀσεβῶν οὐ μὴ καθίσω» (Ψαλμ. κε΄4-6) Πρόσφατα, ἀπό 15 ἕως 17/10/2012, πραγματοποιήθηκε η ΚΔ´ Πανορθόδοξη Συνδιάσκεψη Ἐντεταλμένων Ὀρθοδόξων Ἐκκλησιῶν καί Ἱερῶν Μητροπόλεων γιά θέματα αἱρέσεων καί παραθρησκείας, ὑπό τήν αἰγίδα τοῦ Μακαριωτάτου Ἀρχιεπισκόπου Ἀθηνῶν καί Πάσης Ἑλλάδος κ. Ἱερωνύμου, στό Ἐκπαιδευτικό καί Πολιτιστικό Ἵδρυμα «Ἅγιος Γρηγόριος Παλαμᾶς» στή Θεσσαλονίκη, μέ τήν φροντίδα τοῦ Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ἀνθίμου, Προέδρου τῆς Σ. Ε. ἐπί τῶν Αἱρέσεων καί ὑπό τήν προεδρίαν Αὐτοῦ, μέ θέμα: «Ἡ ἐλπίδα τῆς Ὀρθοδόξου Ἐκκλησίας γιά τήν αἰωνιότητα καί οἱ πλάνες τῶν "ἐσχατολογικῶν" αἱρέσεων».

ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ !!!

Διπρόσωπη η τρόϊκα - Έκθεση-σοκ στην WSJ: "Δεν θα υπάρξει ποτέ βιωσιμότητα στο χρέος"
Έκθεση-σοκ της τρόϊκα που είδε το φως της δημοσιότητας πριν λίγο στην αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal, αποκαλύπτει ότι η απόφαση που ελήφθη  τα ξημερώματα για το ελληνικό χρέος ελήφθη απλά και μόνο για να κερδηθεί χρόνος, αφού η υπόθεση "βιωσιμότητα ελληνικού χρέους" θεωρείται χαμένη από τους τροϊκανούς, σύμφωνα με όσα περιέχει η έκθεση!