“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ – ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ «Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΝΟΗΣΑΝ»

Αρχιεπίσκοπος Αθηνών & Πάσης Ελλάδος Χριστόδουλος είχε «προειδοποιήσει» τον ελληνικό λαό για τα σχέδια της Νέας Τάξης, μέσα από τα οποία θα απαξιωνόταν συνολικά το πολιτικό σύστημα & θα καταργείτο σταδιακά η εθνική κυριαρχία της χώρας μας.

Ο Ερντογάν κινδυνεύει να πέσει στον λάκκο που έσκαβε για τον Άσαντ

Μετά την κατάρρευση του ρωσικού βομβαρδιστικού από την τουρκική πολεμική αεροπορία, στα τέλη Νοεμβρίου, η Ρωσία φρόντισε να εκθέσει ανεπανόρθωτα την Τουρκία φέρνοντας στην επιφάνεια όλες τις σχέσεις και διαπλοκές της με τους τζιχαντιστές στη Συρία. Σχέσεις και διαπλοκές που ήταν γνωστές αλλά ποτέ δεν είχαν ειπωθεί από επίσημα χείλη.

Η κόντρα μεταξύ Ρωσίας- Κίνας και Αμερικής – Ευρώπης βλέπει την Μακεδονική ΓΗ του Μεγ. Αλέξανδρου και του ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ

Φώτο από agiosioannisprodromos.blogspot.gr
O ΧΡΙΣΤΟΣ σηκώνει την «σπάνια γαία» που λέγεται Ελλάδα.
Οι αξία των σπάνιων γαιών  στην νέα τεχνολογία και η προσπάθεια   ανεύρεσης νέων κοιτασμάτων τους συνιστούν Casius belli  για τις επερχόμενες   γεωπολιτικές αναδιατάξεις ανά την   υφήλιο.

Και οι γεωπολιτικές ανακατατάξεις ήδη ξεκίνησαν.
Να λοιπόν γιατί η κόντρα Ρωσίας- Κίνας  από την μία πλευρά και από την άλλη πλευρά Αμερικής – Ευρώπης έχει σημείο αναφοράς και την Ιστορική Γη Της Μακεδονίας μας.

Μας  έκαναν συστάσεις να μην μπερδεύουμε  το θρησκευτικό στοιχείο με τις γεωπολιτικές- οικονομικές και γεωτεχνικές αναλύσεις διότι ενοχλεί .

Πλησιάζει ο εκ Θεού Απεσταλμένος Βασιλιάς !!!

«ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ»

Βαρυσήμαντοι λόγοι του Αγιορείτου Γέροντος π.Αβραάμ μοναχού, λόγιου συγγραφέως, πού εκφώνησε τηλεφωνικά στόν ΑΛΗΘΕΙΑ FM στίς 14-12-2015. Γιά τόν σκοπό αυτό βγήκε από τό Άγ.Όρος καί έφθασε Θεσσαλονίκη.

Θέμα : «Οί εξελίξεις σύμφωνα μέ τίς προφητείες» !!!!