“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Ο “Σεισμός” στην Ουκρανία μπορεί να ενεργοποιήσει “τα πετρελαιοφόρα ρήγματα” της Μεσογείου;

Του Δρ. Κωνσταντίνου Βαρδάκα
Μια κακία είδηση που διαβάσαμε μας έδωσε την εσωτερική παρόρμηση να προβληματισθούμε πάνω σε ένα σενάριο γεωπολιτικής μυθιστορηματικής υφής.
Ο επικεφαλής του ομίλου Gazprom, Alexei Miller, δήλωσε πριν λίγο οτι "Η Ουκρανία έχει σταματήσει να πληρώνει για τις ρωσικές προμήθειες φυσικού αερίου και αυτό αναγκαστικά μας οδηγεί να διακόψουμε την παροχή φυσικού αερίου. Οφείλει περίπου $ 1.890 εκατομμύρια σε απλήρωτους λογαριασμούς φυσικού αερίου και φυσικά δεν μπορούμε να τους επιδοτούμε για να μας πολεμάνε και να διώκουν τον πληθυσμό που δεν είναι αρεστός στην παράνομη κυβέρνησή της

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΕΥΜΕΝΙΟΥ σε σχέση με τα πρόσφατα γεγονότα στην Ουκρανία.

Το βίντεο αναφέρεται στον Γέροντα Ευμένιο και  δημοσιεύθηκε τον Ιούλιο του 2012. Μιλάει για γεγονότα στην Ρωσία- Ουκρανία – Γερμανία. Θα γίνει ο Γ’ παγκόσμιος πόλεμος στα μέρη Γερμανίας – Ρωσίας, στην Ουκρανία δηλαδή.
Οι άγιοι πατέρες όμως της Ορθοδοξίας δεν μας αφήνουν, θα έχουμε πάντα την προστασία τους, αρκεί η δική μας μετάνοια για να αλλάξει η πορεία όλου του κόσμου!

«Κάποια μέρα». Πατήρ Εὐμένιος - ὁ κρυφός Ἅγιος τῆς ἐποχῆς μας".

ΚΑΠΟΙΑ ΗΜΕΡΑ, πού λειτουργοῦσε ὁ πατήρ Εὐμένιος στόν Ἱερό Ναό τῶν Ἁγίων Ἀναργύρων τοῦ Νοσοκομείου Λοιμωδῶν, στό Αἰγάλεω, εἶχε πολύ κόσμο καί πολλά παιδιά. Τήν ὥρα τοῦ Χερουβικοῦ, βγῆκε στήν Ὡραία Πύλη νά συγχωρεθῆ ἀπό τό ἐκκλησίασμα. 
Ἐκείνη τήν στιγμή, βλέπει νά κάθωνται μπροστά στήν εἰκόνα τῆς Παναγίας μας, κοντά στό τέμπλο, 3-4 παιδάκια. Λέει στό ἐκκλησίασμα: «Σᾶς ἔχω πεῖ ὅτι δέν θέλω, τήν ὥρα τῆς Θείας Λειτουργίας, παιδιά νά κάθωνται ἐδῶ μπροστά». Καί κατεβαίνει κάτω, παίρνει τά παιδάκια ἀπό τό χέρι καί τά πάει πίσω-πίσω στόν ναό.

Τους "Λύκους" του Κεμαλισμού αποφυλακίζει o Ερντογάν!

ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ!
Το στρίμωγμα Ερντογάν από Ισραήλ και ΗΠΑ με εργαλείο τον φιλοξενούμενο στις Ηνωμένες Πολιτείες  Φετουλάχ Γκιουλέν και τη διοχέτευση τηλεφωνικών υποκλοπών, οδηγεί τον Τούρκο Πρωθυπουργό σε κινήσεις απελπισίας! 

Οι ρώσοι θα κατέβουν στην Κωνσταντινούπολη και στα στενά, αναγγέλει τούρκος ιστορικός

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος
Η επαναφορά της χερσονήσου της Κριμαίας στην Ρωσία μετά την γνωστή κρίση που ξέσπασε στην Ουκρανία, είναι το πρώτο σημαντικό βήμα για την αναμενομένη κάθοδο και κατάληψη από τους Ρώσους του Βοσπόρου και στη συνέχεια των στενών του Ελλησπόντου, υποστηρίζει σε δηλώσεις του που δημοσιεύονται στην τουρκική εφημερίδα MilliGazete, ο πολύ γνωστός Τούρκος ιστορικός, Halık İnalcık.