“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Λεμόνι και Σόδα! Συνδυασμός 1000 φορές πιο ισχυρός από την χημειοθεραπεία

Ο συνδυασμός του λεμονιού και η μαγειρική σόδα έχει 1000 φορές πιο ισχυρή επίδραση από τη χημειοθεραπεία! Γιατί το γεγονός αυτό φυλάσσεται ως μυστικό; Όντας γνωρίζουν τις ισχυρές ιδιότητες όπου το λεμόνι προσφέρει και είναι εντελώς αντίθετο προς το συμφέρον σε κάποιες παγκόσμιες οργανώσεις.

EΡΧΟΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ Α.ΜΕΣΟΓΕΙΟ

Στη Λευκωσία πηγαίνει ο Α.Τσίπρας - Τριμερής Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου για την οριοθέτηση της ΑΟΖ
Σημαντική από κάθε άποψη αναμένεται να είναι η αυριανή τριμερής διάσκεψη Ελλάδας, Κύπρου και Αιγύπτου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία και θα συζητήσουν το θέμα της οριοθέτησης ΑΟΖ Κύπρου Ελλάδας και Αιγύπτου Ελλάδας, αφού η Λευκωσία και το Κάιρο έχουν οριοθετήσει την ΑΟΖ των χωρών τους.

Eλληνες είναι οι αυτόχθονες και οι πιστεύοντες στον Χριστό...

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ

Του Τάκη Κατσιμάρδου
Δεν είναι περίεργο ότι το ζήτημα της ιθαγένειας έρχεται και ξανάρχεται, κάνοντας διάφορους (πολιτικούς) κύκλους.
Είναι πολύ πρόσφατη η διαμάχη και οι αντιθέσεις για τον «νόμο Ραγκούση» (ν. 3838). Παρόμοιες αντιπαραθέσεις αναμένονται και τώρα, με την κυβερνητική εξαγγελία για επικείμενη αναθεώρησή του. Καθώς το ζήτημα, που συμπλέκεται πλέον στενά με το μεταναστευτικό πρόβλημα, διανθίζεται και με τρέχουσες ιδεολογικο-πολιτικές συγκρούσεις.

Α.ΤΣΙΠΡΑΣ: "ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΝ ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΥΑΛΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ"!

"Aν βρεθούμε στην δύσκολη θέση που θα μας οδηγήσουν οι μικρόμυαλοι και κοντόμυαλοι της Ευρώπης και να αλλάξουν την ιστορία της οικονομικής ένωσης της Ευρώπης και μας οδηγήσουν σε αδιέξοδο θα προσφύγουμε στον λαό αλλά όχι για εκλογές αλλά για δημοψήφισμα".

Αλβανία: Τρέμουν τις προφητείες του Αγίου Παΐσιου

Η αλβανική εφημερίδα "Tema" σχολιάζει σχετικά με την αγιοποίηση του Γέροντα Παΐσιου: "Η αγιοποίηση του Μοναχού Παΐσιου από το Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως της Ορθοδόξου Εκκλησίας, έχει αντιμετωπίσει κριτική στον ελληνικό Τύπο, έχει ανοίξει, επίσης, μια συζήτηση για την αντικειμενικότητα της Εκκλησίας που ακολουθεί στην αγιοποίηση των ιερέων. Στην περίπτωση της αγιοποίησης του Παΐσιου, έγινε 21 χρόνια μετά το θάνατό του και όχι 70 ή 100 χρόνια, όπως προβλέπει ο κανόνας της Εκκλησίας.

Ο ΓΕΡΩΝ ΕΦΡΑΙΜ ΤΗΣ ΑΡΙΖΟΝΑΣ ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΑ

Ο Γέροντας Εφραίμ ο Φιλοθεΐτης που τώρα είναι στην Αριζόνα, σε Αγιορείτη που τον επισκέφθηκε μαζί με μια ομάδα λαϊκών, όταν ρωτήθηκε για τα μέλλοντα να συμβούν, έδειξε την γροθιά του και είπε: 
“Όσοι λένε την ευχή του Ιησού (Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησόν με), αυτοί θα ξεπεράσουν όσα έρχονται με τη βοήθεια του Θεού.” πηγή

Διάλογος του Αγίου Γέροντος με Αμερικανό επιστήμονα

«Τί κατόρθωμα κάνατε σαν έθνος μεγάλο που είστε;»
–«Πήγαμε στο φεγγάρι», μου απάντησε.
–«Πόσο μακρυά είναι» τον ρωτάω;
–Ας πούμε, μισό εκατομμύριο χιλιόμετρα», μου λέει.
–Πόσα εκατομμύρια ξοδέψατε, για να πάτε στο φεγγάρι;
–«Από το 1950 μέχρι τώρα, μου λέει, έχουμε ξοδέψει ποταμούς δολλαρίων».
–Στο Θεό πήγατε; τον ρωτάω.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αρνήθηκε να πληρώσει μαύρο σουάπ του Σημίτη στην Deutsche Bank ο Βαρουφάκης! Να γιατί του επιτέθηκαν οι μπράβοι των Βρυξελων.

ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ, ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.
Εντέλει η μαζική επίθεση που δέχθηκε ο Γιάννης Βαρουφάκης από τους μπράβους των Βρυξελων αλλά και τα ντόπια υποκείμενα τους, είχε μια απλή, απλούστατη εξήγηση που ουτε ο ίδιος την κατάλαβε αμέσως.

Αλβανός πρωθυπουργός: Ο Πούτιν είναι σοβαρή απειλή για την Ευρώπη

Απρίλιος 27, 2015.
Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα, κάλεσε την Ευρώπη να αντιδράσει σε αυτό που αποκάλεσε «Απειλή Πούτιν».
Σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα «Stuttgarder Zeitung», κατά τη διήμερη επίσκεψή του στη Γερμανία, μίλησε για τις πολιτικές και οικονομικές σχέσεις Αλβανίας-Γερμανίας και τα κοινά σχέδια για το μέλλον των δύο χωρών.