“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Μήπως πίσω απ’ όλα αυτά είναι…. η Κάρτα του Πολίτη;

Χειρόγραφες σημειώσεις  Αγίου
Παϊσίου για τα Σημεία των Καιρών
Έρχεται στο τέλος Σεπτεμβρίου η Κάρτα του Πολίτη
σχόλιο ID-ont: Ας ετοιμαζόμαστε... Πριν 3 μήνες, λόγω των χιλιάδων αρνητικών σχολίων στη διαβούλευση αποσύρθηκε η Κάρτα του Πολίτη (βλ.: http://id-ont.blogspot.gr). Να δούμε αυτή την φορά τι θα χρειαστεί... Η Ημερησία γράφει ότι θα είναι άυλη, θα είναι ένας κωδικός (http://www.imerisia.gr/). Η ευρηματικότητά τους (βλ. ντρίπλες) είναι αμίμητη. Για να υλοποιήσουν κάποιο μέτρο που θα ανακουφίζει πραγματικά τη ζωή των πολιτών δεν εξαντλούν την ευρηματικότητά τους, για το φακέλωμα όμως σκέφτονται μέρα-νύχτα πως θα το υλοποιήσουν!
www.dikaiologitika.gr: «Μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου θα προχωρήσει και η Κάρτα του Πολίτη, σε εθελοντική βάση, καθώς θα είναι μία κάρτα η οποία θα διευκολύνει τους πολίτες, στις συναλλαγές τους με τις δημόσιες υπηρεσίες.» 

25 χρόνια μετά από την ένωσή τους οι Γερμανίες είναι δύο!

Από το πόσα κερδίζουν μέχρι τις θρησκευτικές πεποιθήσεις τους και τα αυτοκίνητα που οδηγούν, το χάσμα ανάμεσα στους Γερμανούς στην πρώην κομμουνιστική ανατολική και τη δυτική Γερμανία επιμένει έπειτα από σχεδόν 25 χρόνια επανένωσης, δείχνει μελέτη που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.
Πολλοί μάλιστα είναι εκείνοι που δεν συμπαθούν τους άλλους, καθώς το ένα τρίτο των Ανατολικογερμανών θεωρεί τους δυτικούς αλαζόνες.

Η ισχυρή Γερμανία «μολύνθηκε»

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Επιστολή διευθυντή σχολείου προς μαθήτριες: «Μην ντύνεστε προκλητικά, γιατί προκαλείτε τους πρόσφυγες»
Τόσοι πολλοί αλλοδαποί εισβολείς από τη Μέση Ανατολή έχουν εισέλθει στη Γερμανία κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών ώστε ένας διευθυντής σχολείου στη Βαυαρία αναγκάστηκε να ζητήσει από τις μαθήτριες να καλύπτουν τα πόδια τους και τα χέρια τους, για τη δική τους προστασία από τους Σύριους "πρόσφυγες".

Η ματωμένη εικόνα στη Σάμο δεν είναι της Παναγίας!!! Πρόκειται για την πρωτότυπη εικόνα της Αγίας Ειρήνης

Πιστοί απ' όλη την Ελλάδα ζητούν να προσκυνήσουν την ματωμένη εικόνα της Αγίας Ειρήνης!
Απίστευτη ανταπόκριση από πιστούς σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο είχε η είδηση της ματωμένης εικόνας που βρίσκεται στην εκκλησία της Αγίας Ειρήνης στο Βαθύ της Σάμου!
Πάνω από 10.000 αναγνώστες έχουν διαβάσει το άρθρο της εφημερίδας μας ενώ εκατοντάδες μας έχουν τηλεφωνήσει για να μάθουν περισσότερες πληροφορίες!
Μιλώντας με τους υπευθύνους του Συνδέσμου Φίλων Αστυνομίας Σάμου (ο Σύνδεσμος έχει χτίσει την εκκλησία) αλλά και της Μητροπόλεως Σάμου αποσαφηνίστηκε, ότι η εικόνα δεν είναι της Παναγίας, αλλά πρόκειται για την πρωτότυπη εικόνα της Αγίας Ειρήνης που βρίσκεται εκεί από το 1970, όταν έγιναν και τα θυρανοίξια της εκκλησίας!