“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Εκτός από Ευρωπαϊκή παρέχουμε και «Αλβανική Κληρονομιά»;;;

Σήκωσαν Αλβανική σημαία στην Ακρόπολη!
Για πόσο ακόμη θα ανεχόμαστε αυτές τις προκλήσεις χωρίς να μιλάμε; Συνεχίζουν να προκαλούν οι Αλβανοί εθνικιστές που δεν διστάζουν να σηκώσουν την Αλβανική σημαία ακόμα και στον Ιερό βράχο της Ακρόπολης. Μετά τις αποκαλύψεις για σχέδιο ίδρυσης Αλβανικού κόμματος στην Ελλάδα με επικεφαλής τον (βαφτισιμιό του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου) Οδυσσέα Τσενάι οι Αλβανοί προχωρούν ακόμα ένα βήμα, υψώνοντας την κόκκινη σημαία της Αλβανίας με φόντο τον Παρθενώνα. Η φωτογραφία εντοπίστηκε στη σελίδα του facebook Rinia Shqiptare Ne Greqi – Αλβανική Νεολαία Στην Ελλάδα!

FINAL WORNING - Tελευταία Προειδοποίηση

FINAL WARNING ECONOMIC COLLAPSE AND THE COMING WORLD GOVERNMENT.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ GRANT JEFFREY.
ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ 1995. ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΔΟΣΗ 1998.
(Παραθέτω μεταφρασμένα μερικά αποσπάσματα από το βιβλίο αυτό και τα συμπεράσματα δικά σας).
1) ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ" ΘΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ   ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΩΝ ΕΛΙΤ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΝ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ .
2) ΑΥΤΗ Η ΑΦΡΟΚΡΕΜΑ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΗ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΙΤ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ.

Το μήνυμα του Eurogroup ήταν ξεκάθαρο.. Ξεπουλάτε τα όλα ή αυτόματα σας κόβουμε μισθούς και συντάξεις...(βίντεο)

Αυτά που δεν λένε στα Μεγαλοκανάλια...Αυτά που δεν σας λένε τα παπαγαλάκια της συγκυβέρνησης..Ποιο ήταν το κεντρικό και κυρίαρχο μήνυμα της χθεσινής απόφασης του Eurogroup;; Τι μας λένε με απλά λόγια.. Ξεπουλάτε τα όλα ή αυτόματα σας κόβουμε μισθούς και συντάξεις...Δείτε το βίντεο με τις σημερινές δηλώσεις Γιούνκερ και διαβάστε τι γράφαμε για το ιστορικό του ξεπουλήματος. Καταλάβατε γιατί μας παρουσιάζουν το νέο απίστευτο πρόγραμμα λιτότητας...το σήριαλ των δόσεων και τα σενάρια χρεοκοπίας;; Για να μας αναγκάσουν να πούμε πουλήστε όλα.... 

Η ΤΡΟΜΕΡΗ ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΩΝ 2 ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

ΔΥΟ  ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ  ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ KAI ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ,   ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡIΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΛΕΥΣΗ   ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗ ΓΗ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ  ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ,  ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ,  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΝΑ.   ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ , ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΡΑΜΜΑ.

Η αναπόφευκτη εσωτερική υποτίμηση και η «συνωμοσία της τιμής» !!!

Γιατί δεν πέφτουν οι τιμές; Τη στιγμή που τα εισοδήματα μειώνονται και οι μισθοί καταρρέουν, οι τιμές παραμένουν στα ίδια επίπεδα και η αγορά δείχνει να μην εναρμονίζεται με την καταναλωτική δύναμη των πολιτών. Tο ερώτημα θα ήταν πιο ακριβές ως εξής: «Γιατί δεν πέφτουν οι τιμές που με αφορούν;». Γιατί αν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε διαμέρισμα στην Εκάλη, ένα οικόπεδο στο Πήλιο, μια τράπεζα (!) ή ένα δημόσιο ακίνητο, οι τιμές έχουν ήδη πέσει σημαντικά.

Αυτά τα κάστρα θα ξυπνήσουν το Ρωμαίικο...

Γ.Θ : Η Αυτοκρατορία δεν έπεσε. Το Βυζάντιο δεν χάθηκε. Συνέχισε να υπάρχει στο Άγιο Όρος και σε όλα τα Ορθόδοξα Μοναστήρια της Χριστιανοσύνης. Στα Ορθόδοξα κάστρα της Ρωμιοσύνης. Περνώντας τις Πύλες ενός Αγιορείτικου Μοναστηριού νομίζεις ότι ταξιδεύεις μέσα στο χρόνο και βρίσκεσαι στα χρόνια τα Βυζαντινά, που η Πατρίδα ως Υπερδύναμη τότε, σκορπούσε το Φως της Χριστιανικής Γνώσης στα πέρατα της Οικουμένης. Ακούς τους καλόγερους να σου λένε... αυτόν το πύργο τον έχτισε ο τάδε Αυτοκράτορας, εδώ ερχόταν και προσευχόταν ο δείνα Αυτοκράτορας, αυτές ήταν οι Βυζαντινές πανοπλίες των μαχητών, αυτό το στέμμα του Νικηφόρου Φωκά, αυτό το λάβαρο του Παλαιολόγου και νιώθεις την επικαιρότητα εκείνης της εποχής σαν να μην πέρασε μια μέρα! Σε αυτά εδώ τα κάστρα ο Σταυρός του Κυρίου δεν έπεσε ποτέ. Ούτε και οι Δικέφαλοι Αετοί και τα τέσσερα Βήτα. Αυτά τα κάστρα θα ξυπνήσουν το Ρωμαίικο... 

Απίστευτο και όμως… ελληνικό!! Υπάλληλος της Βουλής με μισθό 10.000 ευρώ!

Απίστευτο και όμως… ελληνικό. Μεταξύ των υπαλλήλων της Βουλής που λάμβαναν παχυλούς μισθούς, αλλά πλέον έχουν χάσει την πλειοψηφία των «χρυσών» τους προνομίων, εντοπίζεται ένας – και μοναδικός(;) – που εξακολουθεί να λαμβάνει 10.000 ευρώ το μήνα.  Πρόκειται για την υπεύθυνη του γραφείου διασύνδεσης του ελληνικού κοινοβουλίου με το ευρωκοινοβούλιο η οποία από το 2010 βρίσκεται μόνιμα εγκατεστημένη στις Βρυξέλλες. Η εν λόγω υπάλληλος πληρώνεται με τον μισθό του υπαλλήλου της Βουλής και ως έξτρα λαμβάνει άλλα 8.000 ευρώ το μήνα ως επίδομα αλλοδαπής. Σύμφωνα δε με τον γενικό γραμματέα του κοινοβουλίου Θάνο Παπαϊωάννου γραφείο διασύνδεσης στις Βρυξέλλες συντηρούν όλα τα εθνικά κοινοβούλια των κρατών μελών της Ε.Ε. 

Πλησιάζει ο μεγαλύτερος πόλεμος όλων των εποχών!

Ο πρώην αναλυτής της Goldman Sachs, Charles Nenner, δήλωσε στο Fox Business Network, ότι ο δείκτης Dow Jones βρισκόταν στο επίπεδο κατάρρευσης των 5.000 μονάδων και στα πρόθυρα ενός «μεγάλου πολέμου», που θα ταρακουνήσει τον κόσμο στα τέλη του 2012, προκαλώντας… αμηχανία στους συνομιλητές του.  Ο Nenner, πρώην τεχνικός αναλυτής της Goldman Sachs, προσπάθησε να να προβλέψει τις τάσεις της αγοράς με ένα πρόγραμμα, σε υπολογιστή, που προβλέπει την πορεία των κινητών αξιών. Ο Nenner προέβλεψε την πτώση του χρηματιστηρίου και την κατάρρευση των κατοικιών, πάνω από δύο χρόνια πριν την κατάρρευση της Lehman Brothers.