“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

"Συνωμοτήστε" επιτέλους υπέρ της Ελλάδας…

Όποια κυβέρνηση και να βγει στην Ελλάδα, όποιο κόμμα κι αν κερδίσει την πρωτιά θα έχει να αντιμετωπίσει το σχέδιο παγκόσμιας διοικητικής ένωσης του πλανήτη, οικονομικής καταδυνάστευσης των λαών καθώς και την εφαρμογή της Ατζέντα 21 με τα «πράσινα» χαράτσια. Τη στιγμή που απαιτείται περισσότερο από κάθε άλλη φορά εθνική ενότητα, τα κόμματα έχουν μεταφέρει τις μικρό-πολιτικές αντιπαραθέσεις τους στο εξωτερικό, με τους δανειστές-δυνάστες μας να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση. Όποιες από τις πολιτικές δυνάμεις διαθέτουν έστω και τη στοιχειώδη πολιτική λογική και κοινωνική ευαισθησία οφείλουν, ανεξαρτήτου ιδεολογίας και με άκρα μυστικότητα, όπως πράττουν χώρες που δρουν με γνώμονα το εθνικό συμφέρον, να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι και να «συνωμοτήσουν» υπέρ της ΕλλάδαςΔεν χρειαζόμαστε καμία Τρόικα να μας υπογραμμίζει ότι περνάμε δύσκολα. Το βιώνουμε έντονα τα τελευταία χρόνια. Αντί όμως τα κόμματα να «βγάζουν τα μάτια τους» στη θέα των Βρυξελλών ας καταλάβουν τι πρέπει να γίνει σε πρώτη φάση:

Μυστικές δημοσκοπήσεις !!! Μπούμερανγκ η πανστρατιά του Σαμαρά !!!

Ολες οι μυστικές κυλιόμενες δημοσκοπήσεις δείχνουν βατερλώ για την πανστρατιά του Σαμαρά. Οι έντονες αντιδράσεις από στελέχη αλλά και τη βάση του κόμματος, που εκδηλώθηκαν άλλες φανερά και άλλες κρυφά, αμέσως μετά την ανακοίνωση των προσχωρήσεων και κυρίως αυτής της Ντόρας Μπακογιάννη, έχουν φέρει το αντίθετο αποτέλεσμα από το επιδιωκόμενο. Υπάρχουν μετρήσεις που δείχνουν ακόμη και μείωση του ποσοστού της ΝΔ σε σχέση με τις εκλογές της 6ης Μαϊου, αν και οι περισσότερες δείχνουν μία μικρή αύξηση, η οποία δεν ξεπερνάει το 23 %. Από την άλλη πλευρά τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ εκτοξεύονται σε επίπεδα που πλησιάζουν το 30% και σε κάποιες περιπτώσεις το  ξεπερνάνε.

Δεν μας θέλουν στο ευρώ οι Γερμανοί !!!

Το 60% των Γερμανών που έλαβαν μέρος στην δημοσκόπηση που παρουσιάζει το ZDF απάντησαν ότι επιθυμούν να φύγει η Ελλάδα από τη Ευρωζώνη.

enikos

Σε 36 μήνες τα πετρέλαια της Κρήτης τελειώνουν την κρίση !!!

Μέσα σε 36 μήνες με μία εθνική διαχείριση του όλου προγράμματος, η Ελλάδα μπορεί να βγει από την οικονομική και πτώτιστα κοινωνική κρίση που την μαστίζει, με την αξιοποιηση των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων που έχουν εντοπιστεί νότια της Κρήτης. Σε ημερίδα που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Ηράκλειο με τίτλο «Έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στην Ελλάδα» που διοργάνωσε η Περιφέρεια Κρήτης και το ΤΕΕ/ΤΑΚ ο καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης, Αντ.Φώσκολος, τεκμηρίωσε με επιστημονικά δεδομένα ότι τα κοιτάσματα στην Ελλάδα και κυρίως νοτίως της Κρήτης όχι μόνο υπάρχουν, αλλά μάλιστα μπορούν να μας βγάλουν από την κρίση, σε 36 μήνες!

ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ προς ΠΟΥΤΙΝ: “Αυτή η ειρηνική επίσκεψη θέλει να φέρει ειρήνη αλλά και να πάρει ειρήνη από το Πατριαρχείο της Μόσχας.."

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του αρχιεπισκόπου κ. Ιερώνυμου με τον νέο πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος αφού πρώτα συνεχάρη τον αρχιεπίσκοπο Ρωσίας κ. Κύριλλο για την ονομαστική του εορτή, καθώς επίσης και τον Ρώσο πρόεδρο για την επανεκλογή του, τόνισε απευθυνόμενος προς τον Ρώσο Πρόεδρο ότι “αυτή η ειρηνική επίσκεψη θέλει  να φέρει ειρήνη αλλά και να πάρει ειρήνη από το Πατριαρχείο της Μόσχας….σε μια εποχή που όλος ο κόσμος, όλοι οι άνθρωποι ζητάνε ΕΙΡΗΝΗ…ΖΗΤΑΝΕ…ΘΕΛΟΥΝΕ...”.
Ο κ. Ιερώνυμος επίσης πρόσθεσε ότι "υπάρχει ανάγκη, ειδικά στην εποχή μας, να δεθούμε περισσότεροι εμείς οι Ορθόδοξοι". "Οι Ορθόδοξοι λαοί", σημείωσε, "πρέπει να έρθουν πιο κοντά και εσείς ως ηγέτης μπορείτε να συμβάλετε σε αυτό. Οι λαοί μας έχουν δεσμούς αιώνων, ακόμη και πριν την έναρξη του Χριστιανισμού στην Ρωσία".

Δείτε το βίντεο


Θηβαίος Πολίτης

«Πόλεμος» για αποτροπή συνάντησης κορυφής στην Κύπρο Η Τουρκία απειλεί τη Ρωσία για κυπριακά κοιτάσματα

Η Άγκυρα απείλησε ακόμα και με ακύρωση σημαντικών υφιστάμενων συμφωνιών μεταξύ Τουρκίας και Ρωσίας.
Λευκωσία: Σκληρό διπλωματικό πόλεμο έχει εξαπολύσει η Τουρκία, για να ανατρέψει τον προγραμματισμό που γίνεται για άτυπη αλλά εξαιρετικά σημαντική συνάντηση, υψηλόβαθμων κρατικών παραγόντων και επιχειρηματικών του τομέα της ενέργειας από Ρωσία και Κύπρο, που έχει προγραμματιστεί να γίνει στο ξενοδοχείο «Άνασσα» στις 8 Ιουνίου. Σε αυτή θα συμμετάσχουν από κυπριακής πλευράς ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, ο υπουργός Εμπορίου και μικρός αριθμός κοινοβουλευτικών παραγόντων, που ασχολούνται με θέματα ενέργειας και οικονομίας. Από ρωσικής πλευράς, αναμένεται να παραστούν ο υπουργός Ενέργειας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, υψηλόβαθμοι παράγοντες από την Δούμα και τα ανώτατα στελέχη της Gazprom Bank, της Gazprom της Novatek και άλλων μεγάλων ρωσικών εταιρειών ενέργειας διεθνούς εμβέλειας, όπως και σειρά Ρώσων πολυεκατομμυριούχων παραγόντων του τομέα. 

Το Ισραήλ αναλαμβάνει πλέον μόνο του να καταστρέψει το Ιράν...

Το Ισραήλ φέρεται να έχει αποσύρει την υπόσχεση του προς τον αμερικανό πρόεδρο Barack Obama να μην επιτεθεί στο Ιράν πριν από τις εκλογές του Νοεμβρίου και πληροφορίες από το Ισραήλ υποστηρίζουν ότι "Η αλλαγή της στάσης του Ισραήλ οφείλεται στην απόρριψη εκ μέρους της κυβέρνησης των ΗΠΑ των θέσεων που οι Ισραηλινοί είχαν ζητήσει από τους Αμερικανούς να διεκδικήσουν κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων με το Ιράν αναφορικά με το μέλλον του πυρηνικού του προγράμματος". Η αμερικανική διαπραγματευτική γραμμή είχε κοινοποιηθεί στον Ισραηλινό υπουργό Άμυνας Ehud Barak στις 17 Μαΐου. Τότε, οι Αμερικανοί είχαν ενημερώσει  τον Ehud Barak ότι δεν πρόκειται να πιέσουν τους Ιρανούς για την υιοθέτηση των Ισραηλινών προτάσεων οι οποίες περιελάμβαναν, την διακοπή της διαδικασίας εμπλουτισμού του ουρανίου στις ιρανικές εγκαταστάσεις, την μεταφορά εκτός Ιράν των αποθεμάτων ουρανίου που είναι εμπλουτισμένο άνω του 3,5% και τέλος την διακοπή της λειτουργίας των εγκαταστάσεων Fordo πλησίον της πόλης Qom.

Όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια ο Θεός γελάει..

MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ
Η Κων/πολη προκρίθηκε μαζί με Μαδρίτη και Τόκιο για την Ολυμπιάδα του 2020.
 Πανηγυρίζουν οι γείτονες μας καθώς στη σύνοδο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής στον Καναδά, η Κωνσταντινούπολη κατάφερε να προκριθεί να να παραμείνει υποψήφια πόλη για του Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020. Για την ανάληψη των αγώνων , η Πόλη θα ανταγωνιστεί τη Μαδρίτη και το Τόκιο. Στη σύνοδο της Ολυμπιακής Επιτροπής αποκλείστηκαν από τις υποψηφιότητες η Ντόχα και το Μπακού καθώς οι φάκελοι τους δεν θεωρήθηκαν ικανοποιητικοί.

ΡΩΣΙΑ: Eκτόξευσε διηπειρωτικό πύραυλο 5ης γενιάς

Διηπειρωτικό βαλλιστικό πύραυλο 5ης γενιάς εκτόξευσε  με επιτυχία η Ρωσία. Ο νέος πύραυλος, η κωδική ονομασία του οποίου δεν ανακοινώθηκε, είναι ικανός να φέρει πυρηνική γόμωση, να πλήττει στόχους σε υπόγεια καταφύγια, ενώ εκτοξεύεται και από κινητούς εκτοξευτές. Ο νέος πύραυλος θεωρείται ισάξιος με τους βαλλιστικούς Topol-M και Yars, που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά των ρωσικών πυραυλικών δυνάμεων.

Tι είπε ο Νταβούτογλου σε Έλληνες του Σικάγο

Με Έλληνες του Σικάγο – ανάμεσά τους και ομογενείς Κωνσταντινοπουλίτες – συναντήθηκε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών κ. Νταβούτογλου κατά την επίσκεψή του στον Μητροπολίτη της Ορθόδοξης Εκκλησίας της αμερικανικής πολιτείας  στο περιθώριο της Συνόδου του ΝΑΤΟ. Όπως γράφει η εφημερίδα  Turkiye (με τον τίτλο « Ο Νταβούτογλου είπε «οι ελληνοτουρκικές σχέσεις θα πρέπει να αναπτυχθούν») ο κ.Νταβούτογλου μίλησε με μια ομάδα της (ελληνικής) κοινότητας  και τόνισε πως (σσ οι Τούρκοι)  επιθυμούν την ανάπτυξη των ελληνοτουρκικών σχέσεων,πρόσθεσε ότι οι λαοί των δύο χωρών διατηρούν μεταξύ τους καλές σχέσεις και  ότι μοιάζουν μεταξύ τους. Ακόμη είπε – σχετικά με τους Κωνσταντινοπουλίτες – ότι αξιολογούν ως ένα κομμάτι της Τουρκίας όλους όσους έχουν ζήσει στην Τουρκία και ότι είναι ανοικτοί σε όλες τις εξωτερικές αντιπροσωπείες .

Συνταρακτικά στοιχεία απο τις σημειώσεις του Άκη με αρκετές εφημερίδες και blogs αναμεμιγμένα

Οι σημειώσεις του Άκη Τσοχατζόπουλου που ήταν κλειδωμένες στα συρτάρια του γραφείου του και κατασχέθηκαν από τις αρχές αποκαλύπτουν την επικοινωνιακή τακτική που σχεδίαζε ο πρώην υπουργός μετά την αποκάλυψη των σκανδάλων, προκειμένου να αποκαταστήσει τη δημόσια εικόνα του. Μεγάλη συζήτηση γίνεται τις τελευταίες ώρες για το ποιος είναι ο «Νίκος», ο οποίος σε επιστολή του προς τον Άκη Τσοχατζόπουλο του προτείνει πρόταση συνεργασίας για την επικοινωνιακή του υποστήριξη με διάρκεια 18 μήνες και μηνιαία αμοιβή 15.000 ευρώ, συνολικά δηλαδή 270.000 ευρώ!

Αποκαλύψεις από τον Alex Jones για τις εξελίξεις στην Ελλάδα (Βίντεο)

Τα συμπεράσματα δικά σας και για την ωμή αλήθεια των πραγμάτων, και για το τι επιδιώκουν απελπισμένα να μας πασάρουν τα ελληνικά ΜΜΕ και σε ποια πραγματικότητα θέλουν να μας χώσουν.

Είναι παλιό αλλά επίκαιρο.

Δείτε το βίντεο:


logioshermes

Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ με 4 μονάδες !!!

Προηγείται κόμμα το κόμμα του Α. Τσίπρα ωστόσο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δείχνουν να ανεβάζουν τα ποσοστά τους.  Αντίθετα τα υπόλοιπα κόμματα - εκτός της ΔΗΜΑΡ που δείχνει να κρατάει τα εκλογικά του ποσοστά - δείχνουν να βρίσκονται σε πτώση. Η «Δημιουργία Ξανά» του Θ. Τζήμερου μετά την συνεργασία με τον Στέφανο Μάνο δείχνει να πιάνει το όριο για την είσοδο στην βουλή.  Σύμφωνα με το βαρόμετρο του ΣΚΑΙ και της Public Issue o ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 30% και ακολουθούν ΝΔ 26% ΠΑΣΟΚ 15,5% Ανεξάρτητοι Έλληνες 8% ΔΗΜΑΡ 6,5% ΚΚΕ 5% Χρυσή Αυγή 4% και Δημιουργία Ξανά 3%  Στην παράσταση νίκης η εικόνα άλλαξε καθώς η ΝΔ προηγείται σε αυτό το ερώτημα σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση. Η ΝΔ περνάει μπροστά με 54% έναντι 35% του ΣΥΡΙΖΑ 

Πούτιν προς Ιερώνυμο: Βαθιές οι πνευματικές ρίζες που μας ενώνουν

Εθιμοτυπική συνάντηση γνωριμίας είχε στον καθεδρικό ναό του Σωτήρος στη Μόσχα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος με τον Πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν. «Μια τέτοια ημέρα είναι ακόμη πιο φανερό πόσο βαθιές είναι οι πνευματικές ρίζες που μας ενώνουν», είπε ο ρώσος πρόεδρος. Ο Βλαντίμιρ Πούτιν, στον οποίον ο πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών Κύριλλος παρουσίασε τον κ. Ιερώνυμο, ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο διότι ήλθε στη Ρωσία την ημέρα της ονομαστικής εορτής του πατριάρχη Μόσχας. Παράλληλα, υπενθύμισε ότι ακριβώς στο κήρυγμα των διαφωτιστών Κυρίλλου και Μεθοδίου βρίσκεται ο κοινός πολιτισμός Ελλάδας και Ρωσίας. «Μια τέτοια ημέρα είναι ακόμη πιο φανερό, πόσο βαθιές είναι οι πνευματικές ρίζες, που μας ενώνουν. Είμαι βέβαιος ότι στη Ρωσία θα σας αρέσει, χαίρομαι που σας βλέπω», επεσήμανε ο Βλαντίμιρ Πούτιν υποδεχόμενος τον προκαθήμενο της Εκκλησίας της Ελλάδος, που πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη ρωσική Εκκλησία.

Περίεργες και ύποπτες δηλώσεις...

Περίεργες δηλώσεις από περίεργα στόματα βγαίνουν τις τελευταίες μέρες σε κοινή θέα. Μια δήλωση/παρότρυνση μόλις "ψαρεψα" από το twitter του γνωστού οικονομολόγου ακτιβιστή Max Keiser. Επειδή σέβομαι ιδιαίτερα τον γνωστό οικονομολόγο, θα προτιμήσω να μην σχολιάσω την δήλωση του και αφήνω τον κάθε έναν να βγάλει τα συμπεράσματα του...Μια φράση μόνο να θυμόμαστε:"even if this means we have to started...."

Μετάφραση:
θα γυρίσουμε στην Αθηνά σε καμιά δυο βδομάδες να καλύψουμε την ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.(ακόμα και αν αυτό σημαίνει να την αρχίσουμε εμείς)


eleytheriahthanatos