“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Επιβιώστε σαν τον ΟΔΥΣΣΕΑ στις τραγικές μέρες μας

Η ΕΛΛΑΔΑ δεν ανήκει στους κλέφτες και τους ψεύτες και είναι  απόλυτα λογικό.
¨Συνεχίζει να κοροϊδεύει χωρίς αιδώ. Χωρίς συναίσθηση της δραματικής κατάστασης, στην οποία οδήγησε τους Έλληνες πολίτες και την Οικονομία, σε αυτό το εξάμηνο της πρωθυπουργίας του, ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε την επανεκλογή του, υποστηρίζοντας πως αυτή τη φορά θα επιχειρήσει να εφαρμόσει όσα αφειδώς υποσχέθηκε πριν από τις εκλογές του περασμένου Ιανουαρίου.¨ Του Δημήτρη Γκάτσιου http://www.capital.gr/Πέμπτη, 20-Αυγ-2015 20:35

Οι κυβερνήσεις πέφτουνε …μα το μνημόνιο μένει!!!

Του Γιώργου Αλεξάτου
Κι άλλη μια μνημονιακή κυβέρνηση πέφτει. Όπως η κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου, όπως η κυβέρνηση Παπαδήμου, όπως αυτή του Σαμαρά, έτσι και η κυβέρνηση Τσίπρα καταρρέει κάτω από την αδυναμία διαχείρισης μιας πολιτικής που βρίσκει αντίθετη τη μεγάλη πλειονότητα του ελληνικού λαού.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ Αλέξη… έρχεται ο εις τύπον του Οσίου Αλεξίου “άνθρωπος του ΘΕΟΥ”

Φώτο Facebook  Sofia Sidera
Είτε έτσι είτε αλλιώς αυτό θα γίνει, την στιγμή  που το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.
΄To τρίτο μνημόνιο θα αποτύχει και μαζί θα αποτύχει και ο ΣΥΡΙΖΑ - Παγιδευμένη η Ελλάδα στο αδιέξοδο¨. http://www.bankingnews.gr/ 20/08/2015 - 08:16

Ευσεβείς Γεωργιανοί μετέφεραν στην Τιφλίδα ιερό αντίγραφο της Παναγίας της Πορταϊτίσσης

Παναγία η Πορταϊτισσα - Από το Άγιο Όρος στην Τιφλίδα
Δείτε σε τρία καταπληκτικά βίντεο πως δύο ευσεβείς Γεωργιανοί ταξίδεψαν στο Άγιο Όρος για να προσκυνήσουν την Παναγία την Πορταϊτισσα και να πάρουν μαζί τους στη Γεωργία αντίγραφο της θαυματουργού εικόνας.

Ο Άγιος Κοσμάς και το μάθημα των Θρησκευτικών

Κωνσταντίνος Χολέβας- Πολιτικός Επιστήμων
Στις 24 Αυγούστου 1779 στο Κολικόντασι της τουρκοκρατούμενης τότε Βορείου Ηπείρου απαγχονίσθηκε με εντολή του Κουρτ Πασά ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, ο Πατροκοσμάς όπως κατεγράφη στη συνείδηση του λαού μας. Ξεκίνησε από το Μέγα Δένδρο της Αιτωλίας, δίπλα από το Θέρμο, την αρχαία πρωτεύουσα της Αιτωλικής Συμπολιτείας.