“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Εξευτελισμός Παπανδρέου από φοιτητές σε ομιλία του στο Μάντσεστερ. ''Τι καραγκιόζης είσαι'' !!!

Εισηγητής σε ομιλία που διοργάνωσε το  University of Manchester ήταν ο καθηγητής Δημήτρης Παπαδημητριου που κάλεσε τον Γιώργο Παπανδρέου να μιλήσει για να προκαλέσει την οργή των ατόμων που θα παρακολουθούσαν την ομιλία όπως μας αναφέρουν αναγνώστες στο makeleio.gr.

Φωνάζοντας "είμαι απόγονος του Κολοκοτρώνη" μπούκαρε με το αυτοκίνητο του σε παράρτημα του υπουργείου που γίνονταν δημοπράτηση για την ανασκευή τζαμιού...!!!

ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΡΕΛΟ...!!!
Φωνάζοντας "είμαι απόγονος του Κολοκοτρώνη" ένας 52χρονος εισέβαλε με το αυτοκίνητο του σε παράρτημα του υπουργείου Πολιτισμού διαμαρτυρόμενος για την δημοπράτηση έργου αποκατάστασης τζαμιού η οποία διεξαγόταν εντός του κτιρίου.

Πούτιν: Διαφωνούμε με την «στείρα ανοχή» απέναντι στην ομοφυλοφιλία

Η Ρωσία υπερασπίζεται τις "παραδοσιακές αξίες", ιδίως την παραδοσιακή έννοια της οικογένειας και είναι αντίθετη με την "στείρα ανοχή" στην ομοφυλοφιλία που δείχνουν πολλές χώρες, δήλωσε σήμερα κατά την ομιλία του στο Κρεμλίνο, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν.

Η Ρωσία θα απαντήσει με πυρηνικά όπλα σε ενδεχόμενη επίθεση

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό, η χώρα μπορεί να χρησιμοποιήσει τις πυρηνικές της δυνάμεις 
Έτοιμη δηλώνει η Ρωσία να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα στον ενδεχόμενο επίθεσης από ξένες δυνάμεις. Σύμφωνα με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό, Ντμίτρι Ρογκόζιν, ο οποίος μίλησε στη Δούμα, σε περίπτωση επίθεσης η χώρα θα απαντήσει με πυρηνικά. Επισήμανε, δε, ότι με αυτό τον τρόπο θα αποτραπούν πιθανοί προβοκάτορες.
«Μπορεί κάποιος να πειραματιστεί όσο επιθυμεί με την ανάπτυξη μη-πυρηνικών κεφαλών σε στρατηγικά τοποθετημένους εκτοξευτές πυραύλων. Όμως, θα έπρεπε να σκεφτεί ότι αν υπάρξει κάποια επίθεση εναντίον μας, εμείς σίγουρα θα καταφύγουμε στη χρήση πυρηνικών όπλων σε ορισμένες περιπτώσεις ώστε να προστατεύσουμε τα εδάφη μας και τα κρατικά συμφέροντα», είπε ο Ρογκόζιν.

ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΟ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙ

Κάποτε πολύ παλιά σε ένα μοναστήρι στο Όρος, πριν ακόμα η ανθρωπότητα μάθει τι είναι το ηλεκτρικό ρεύμα, ήταν μία μικρή αδελφότητα νέων κατά βάσει μοναχών με τον Γέροντά τους, ο οποίος ήταν και αυτός σχετικά νέος. Μέσα σε αυτήν την αδελφότητα υπήρχε όμως και ένας μεγάλος σε ηλικία παππούλης.
Ο παππούλης της ιστορία μας, λοιπόν, δεν έλεγε ποτέ καλημέρα και περπατούσε πάντα με κατεβασμένο το βλέμμα. Όποτε συναντούσε κάποιον αδελφό του σταματούσε μπροστά του χωρίς να σηκώσει τα μάτια του από το έδαφος και κατευθείαν γυρνούσε την πλάτη του και άλλαζε πορεία.