“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

«Καλά Χριστούγεννα» κ. Ερντογάν

Έτσι όπως πάνε τα πράγματα σε επόμενα Χριστούγεννα θα στέλνουμε στα αγαπητά μας πρόσωπα τέτοιες καρτ ποστάλ από την ΠΟΛΗ και την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.
Στην προκειμένη περίπτωση όμως   αναφερόμαστε σε καλικάντζαρους που αυτό το σαρανταήμερο βγαίνουν από τα γεωπολιτικά  χρονοντούλαπα και κάνουν ζημιές και τι ζημιές!!

Συγκλονίζει η απάντηση μιας μοναχής σε τζιχαντζιστή όταν τη ρώτησε πού είναι κρυμμένα τα όπλα...

Η Αδελφή Maria Hayat, μια 30χρονη ιρακινή μοναχή, ζούσε μια ήσυχη ζωή αφοσίωσης ως ηγουμένη σε ένα μοναστήρι κοντά στη Μοσούλη του Ιράκ. Φρόντιζε παιδιά σε ορφανοτροφείο και επίσης δίδασκε ανθρωπολογία σε ένα τοπικό πανεπιστήμιο. Μετά όμως οι μαχητές του ISIS κατέλαβαν την πόλη….

Κάπως έτσι θα είναι όταν ξανακουστεί “ο Χερουβικός” μέσα στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ !!!

Θ.Π.: και τότε θα ανοίξουν τα ουράνια, και θα φανεί ο ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ. Δείτε ως το τέλος το βίντεο… “Ως τον Βασιλέα”

Μπορεί να καταρρίψει και ελληνικό μαχητικό στο Αιγαίο η Τουρκία; Τι σενάριο προωθεί

Θα καταρρίψει και ελληνικό μαχητικό αεροσκάφος ο Ερντογάν;
Το ερώτημα μπορεί να ακούγεται παράλογο,αλλά η λογική δεν συμβαδίζει ποτέ με όσα η Τουρκία υποστηρίζει για το Αιγαίο. Ειδικά τα τελευταία χρόνια κατά τα οποία η Άγκυρα και το Γενικό Επιτελείο υποστηρίζει στα σοβαρά ότι η Ελλάδα…παρενοχλεί αεροσκάφη της στο Αιγαίο και κάνει…παραβιάσεις! Το πιο τραγικό της υπόθεσης είναι ότι υπάρχουν στην Ελλάδα κάποιοι ελάχιστοι -δημοσιογράφοι κυρίως- οι οποίοι επίσης στα σοβαρά …ψιθυρίζουν ότι μπορεί “κι εμείς κάτι να κάνουμε από παραβιάσεις”!!! 

Η Αμερική θα ταΐσει όλο τον κόσμο αλλά στο τέλος θα καταρρεύσει…

Φώτο από Facebook
Και ενώ η προσοχή μας με αυτά που συμβαίνουν στην επικαιρότητα είναι στραμμένη στην Μέση Ανατολή και στην Καθ ημάς Ανατολή μας διαφεύγουν άραγε γεγονότα και εξελίξεις που συμβαίνουν πίσω από την πλάτη μας στην ΑΠΩ ΔΥΣΗ στην χώρα των θαυμάτων πέρα του Ατλαντικού;

Ξεχειλίζει η αγάπη των Ρώσων για τον Σουλτάνο….

Ρώσοι εθνικιστές έκαναν την «κηδεία» του Ερντογάν
Στελέχη εθνικιστικού κινήματος άφησαν φέρετρο με ομοίωμα του Ερντογάν κοντά στην πρεσβεία της Τουρκίας στη Μόσχα.
Αυξάνεται η ένταση στις ρωσοτουρκικές σχέσεις μετά την κατάρριψη του ρωσικού Σουχόι. Την Παρασκευή στελέχη ενός εθνικιστικού κόμματος άφησαν ένα φέρετρο, στο εσωτερικό του οποίου είχαν τοποθετήσει μια κούκλα-ομοίωμα του πρόεδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε σημείο κοντά στην πρεσβεία της Τουρκίας στη Μόσχα.