“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

400 Ἱερεῖς προσλαμβάνει ἐσπευσμένα τὸ ρωσικὸ ΥΠ.ΑΜ - Πᾶνε σὲ Συρία καὶ Α. Μεσόγειο

Τὸ ὑπουργεῖο Ἄμυνας τῆς Ρωσίας θὰ προσλάβει περὶ τοὺς 400 στρατιωτικοὺς ἱερεῖς, καθὼς τὰ 2/3  τῶν στρατιωτῶν καὶ τῶν ἀξιωματικῶν τῶν ρωσικῶν ἐνόπλων δυνάμεων δηλώνουν βαθιὰ θρησκευόμενοι καὶ πιστοὶ ὀρθόδοξοι. Ἤδη, ὅπως μεταδίδει τό RIA Novosti, ὀχτὼ στρατιωτικοὶ ἱερεῖς ἀποφασίστηκε νὰ σταλοῦν στον Στόλο τῆς Βαλτικής στή Δυτικὴ Στρατιωτικὴ Περιφέρεια, ὡς μέρος τοῦ προγράμματος γιὰ τὴν ἀποκατάσταση τοῦ θεσμοῦ τῶν στρατιωτικῶν ἱερέων στὶς ἔνοπλες δυνάμεις τῆς χώρας που ἴσχυε ἀπὸ τὸν 18ο αἰώνα μέχρι τὰ πρῶτα χρόνια τῆς Σοβιετικῆς Ἕνωσης.

Απίστευτη αποκάλυψη:"Η ελληνική κυβέρνηση προσέλαβε ιδιωτικό στρατό για την προστασία του Κοινοβουλίου!"

Συμβόλαιο με την κορυφαία στον Κόσμο εταιρεία υπηρεσιών ιδιωτικού στρατού Academi (πρώην Blackwater) φέρεται πως έχει υπογράψει η ελληνική κυβέρνηση για την προστασία του Κοινοβουλίου, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο πρέσβης Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος σε εφημερίδα του Καναδά! Η συνέντευξη πέρασε απαρατήρητη στην Ελλάδα,οι αποκαλύψεις στις οποίες προχώρησε όμως ο εμπειρότατος πρέσβης είναι συγκλονιστικές.. Σε ευρύτερη ερώτηση σχετικά με την... διάδοχη εταιρεία της Blackwater (σσ. την Academi) για την πρόσληψη μισθοφόρων που θα προστατεύσουν το Κοινοβούλιο.

Ποιος θα δικαιωθεί τελικά;

ΤΟΥ ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΡΔΑΚΑ
“Κύριε Προβόπουλε, υπάρχει ακόμη αρκετή δυσπιστία απέναντι στη χώρα σας. Για ποιο λόγο πρέπει οι ευρωπαίοι φορολογούμενοι να δώσουν κι άλλα χρήματα στην Ελλάδα; Ως έλληνας πολίτης νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τους ευρωπαίους φορολογούμενους – 230 δισ. ευρώ είναι ένα τεράστιο ποσό. Στο παρελθόν εφαρμόσαμε μέτρα δημοσιονομικής προσαρμογής, αλλά δεν εφαρμόσαμε επαρκώς διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις.

Πάνε στην Κύπρο οι Ρώσοι αφού έκαναν επίδειξη πυρός !

Η Ρώσικη Αρμάδα μετά την εκτέλεση βολών ... έβαλε πλώρη για τη Λεμεσό
Στο ανατολικό μέρος της Μεσογείου ολοκληρώθηκαν οι μεγάλης κλίμακας ασκήσεις της ομάδας του Πολεμικού Ναυτικού Ρωσίας με τη συμμετοχή σκαφών του Βαλτικού στόλου, του Βόρειου στόλου και του στόλου της Μαύρης θάλασσας. Μετά τον τερματισμό των ασκήσεων η ομάδα του Πολεμικού Ναυτικού χωρίστηκε σε μερικές πιο μικρές ομάδες. Για την προμήθεια νερού και ανεφοδιασμό καυσίμων τα σκάφη θα εισπλεύσουν στο λιμάνι της Λεμεσού. (χάρτης βολών των Ρωσικών πλοίων )

Επιλεκτική ευαισθησία των Γερμανών για τα εγκλήματα των SS

Μόνο τα εγκλήματα των ναζιστικών SS στην Ελλάδα δεν τολμά να αγγίξουν οι Γερμανοί προφανώς διότι ξέρουν ότι οι φρικαλεότητες που διέπραξαν οι πρόγονοί τους στη χώρα μας την εποχή της κατοχής, δεν έχουν προηγούμενο.
Όταν όμως διαβάζουμε στα διεθνή ΜΜΕ την… ευαισθησία που επέδειξαν και ξεκίνησαν έρευνα για να δουν τι έγινε σε γαλλικό χωριό όπου έκαψαν τα γυναικόπαιδα (642 άτομα) μέσα σε μια εκκλησία επειδή τους απήγαγαν έναν Γερμανό αξιωματικό, μας κάνει να χαμογελούμε πικρά για τη συνεχιζόμενη υποκρισία των ηγετών υποτίθεται της σύγχρονης ενωμένης Ευρώπης…

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ! ΕΒΑΛΑΝ ΦΟΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΤΕΤΣΙΑ!

Ακόμα και οι ... πέτρες θα φορολογούνται πλέον με την επέκταση της φορολογίας στα οικόπεδα εκτός σχεδίου και τα χωράφια, ακόμη και αν δεν έχουν καμία εμπορική αξία. Ακόμη και οι άνεργοι θα κληθούν από το φθινόπωρο να πληρώσουν φόρο για χωράφια και κτήματα που κληρονόμησαν από τους γονείς τους, ακόμη και αν αυτά δεν τους αποφέρουν κανένα εισόδημα. Αλλά και κτηνοτρόφοι που διατηρούν μικρά μαντριά για τα ζώα τους, θα κληθούν να πληρώσουν φόρο γι’ αυτά.

Το Ισραήλ βομβάρδισε στόχους στα σύνορα Συρίας-Λιβάνου

Η ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία βομβάρδισε στόχους στα σύνορα Συρίας-Λιβάνου, μεταδίδει το πρακτορείο Ρόιτερ επικαλούμενο διπλωματικές πηγές σε μία από τις δυτικές χώρες. Η διοίκηση του στρατού του Λιβάνου επιβεβαίωσε, ότι τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη δυνάμεις της ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας είχαν επανειλημμένα παραβιάσει τον εναέριο χώρο της χώρας.

«Η Ελληνική ΑΟΖ δίνει λύση για διοχέτευση αερίου στην ΕΕ»

Κ.ΦΙΛΗΣ: ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΙΝΣΤIΤΟΥΤΟΥ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Την προφανή επιλογή της Ν.Α Μεσογείου για την ενεργειακή τροφοδοσία της Ευρώπης κατέδειξε ο διευθυντής του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων, Κ.Φίλης στην ομιλία του κατά τη διάρκεια των εργασιών  του συνεδρίου Ενεργειακή Ασφάλεια και Άμυνας που διοργάνωσε το defencenet.gr και η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ στο Ζάππειο Μέγαρο.

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ !!!!

Αγόρασε πλοίο σεισμικών ερευνών η Τουρκία - Το βγάζει στην ελληνική υφαλοκρηπίδα!
Την αγορά πλοίου σεισμικών ερευνών το οποίο μπορεί να διεξάγει δισδιάστατες και τρισδιάστατες  έρευνες ανακοίνωσε ο υπουργός Ενέργειας και Φυσικών Πόρων,Taner Yıldız .Ο Taner Yıldız ανακοίνωσε την αγορά (κατ'άλλες πηγές μακροχρόνια μίσθωση) ενός πλοίου σεισμικών ερευνών που"έχει αποδείξει την αξία της σε διεθνές επίπεδο στις δισδιάστατες και τρισδιάστατες σεισμικές έρευνες", όπως ανέφερε ο ίδιος.. «Πληρώσαμε γύρω στα 130 εκατομμύρια δολάρια. Θεού θέλοντος σήμερα θα περάσει από τα Στενά του Çanakkale και θα πλεύσει προς την Κωνσταντινούπολη ».