“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Γέροντα, οι αδελφές νά καίνε στά κελλιά όσα κεριά θέλουν;

-Γέροντα, οι αδελφές νά καίνε στά κελλιά όσα κεριά θέλουν;
-Άς κάψουν, νά καή καί ό διάβολος. Έδώ καίγεται ό κόσμος όλος. Μόνο νά εχη νόημα τό κεράκι πού θά ανάψουν νά συνοδεύεται με προσευχη
ΓΕΡΟΝΤΑΣ  ΠΑΙΣΙΟΣ 
ΗΛΙΑΣ  ΧΑΙΝΤΟΥΤΗΣ  18 ΦΕΒ 2012

23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010. ΕΝΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΣΤΟΥΣ "ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ"

Μπόμπολας – Goldman Sachs. Τα συνεταιράκια που λυμαίνονται την χώρα.
Σε συνέχεια της αποκάλυψης του Τρωκτικού για το μεγάλο σκάνδαλο που μας διασύρει στην ΕΕ, να δούμε λίγο αναλυτικά πως τα συνεταιράκια Μπόμπολας και Goldman Sachs έβαλαν χέρι και στον χρυσό της Ελλάδας με υπογραφή ...Σημίτη. Κοψοχρονιά μάλιστα, γι' αυτό και μας εγκαλεί η ΕΕ.

Το μεγάλο κόλπο των βαρώνων με τον Ελληνικό Χρυσό.
Η σύμβαση παραχώρησης των Μεταλλείων Κασσάνδρας προς την «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.» υπεγράφη από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ τον Δεκέμβριο του 2003 και κυρώθηκε με το Νόμο 3220/18.01.2004 (ΦΕΚ 15Α). Στο νόμο αυτό ρητά αναφέρεται ότι η παραχώρηση πραγματοποιείται με όλες τις προβλεπόμενες από το Μεταλλευτικό Κώδικα εγκρίσεις. Η Νέα Δημοκρατία ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΣΕ τη σύμβαση.

H ζωή των κρυπτο-χριστιανών στην Τουρκία

Επανέρχεται στην τουρκική επικαιρότητα με δυο δημοσιεύματα «φωτιά», το μεγάλο ζήτημα των κρυπτοχριστιανών, ένα θέμα  που έχει απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν την γειτονική χώρα και δείχνει πως το ζήτημα όχι μόνο δεν έχει κλίσει, αλλά είναι ένα καυτό θέμα που συσχετίζεται άμεσα με την κρίση ταυτότητας που έχει ανακύψει τα τελευταία χρόνια με πολλές παρενέργειες για το ίδιο το μέλλον της σύγχρονης Τουρκίας.

Στοιχεία σοκ: 7 στους 10 κόβουν βασικά είδη διατροφής, ενώ οι τιμές παραμένουν στα ύψη!

Άλλες δύο έρευνες έρχονται να αποδείξουν με ατράνταχτα στοιχεία το τραγικό σημείο στο οποίο βρίσκεται η πραγματική οικονομία της Ελλάδας και τις επιπτώσεις που έχει φέρει στην καθημερινότητα εκατομμυρίων Ελλήνων πολιτών η λιτότητα που ακολουθείται τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα, λοιπόν, με έρευνα της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) η οποία δημοσιοποιείται σήμερα, Πέμπτη, η αγοραστική δύναμη των Ελλήνων έχει μειωθεί στο… μισό, ενώ, όπως πολύ χαρακτηριστικά τόνισε ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Δ. Ασημακόπουλος με δηλώσεις που έκανε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα 99,5», περίπου 7 στους 10 έχουν περιορίσει ακόμη και τα βασικά είδη διατροφής προκειμένου να μπορέσουν να τα βγάλουν πέρα!

ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ

Πριν από την «τελική λύση»: ο γεωπολιτικός αφοπλισμός της Ελλάδας
Στην Τουρκία (και όχι μόνο) ο έλεγχος της ελληνικής ενεργειακής υποδομής - Με «αντιδράσεις εκτός ορίων» απειλούν οι ΗΠΑ για να αποκλείσουν τους Ρώσους από ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ
«Το Ελληνικόν Έθνος, δυνάμει της παρούσης πράξεως θέτει εκουσίως την ιεράν παρακαταθήκην της αυτού Ελευθερίας, Εθνικής Ανεξαρτησίας και της πολιτικής αυτού υπάρξεως, υπό την μοναδικήν υπεράσπισιν της Μεγάλης Βρετανίας.»
Ψήφισμα της Γ’ Εθνοσυνελεύσεως, Επίδαυρος

Οι αποκρατικοποιήσεις απειλούν με "ξαφνικό θάνατο" την κυβέρνηση Σαμαρά! Στον αέρα ο ανασχηματισμός

Από την Ιόλη Πιερίδη
O Αμερικανός  μιλούσε τον Έλληνα συνομιλητή του με εντελώς απαξιωτικό τρόπο. Μάλιστα για τις απειλές του δεν κρατούσε ούτε τα προσχήματα της διπλωματικής ευγένειας.
-Ξέρετε, αν πουλήσετε την ΔΕΠΑ στους Ρώσους θα υπάρξει πρόβλημα με συνέπειες που δεν τις φαντάζεστε για την χώρα σας...

Η ανυπόφορη σιωπή του Θεού και η βίωσή της στη σιγή του ανθρώπου

Γράφει ο Μοναχός Μωυσής, αγιορείτης
Μία έκτακτη και απρόσμενη ασθένεια μ’ έφερε για λίγο σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Εκεί μ’ επισκέφθηκε φίλος δημοσιογράφος προσφέροντάς μου προς ανάγνωση το βιβλίο του Ιάπωνα Εντο Σιουσακού “Σιωπή” (εκδόσεις Καστανιώτη), που είναι, νομίζω, ένα ενδιαφέρον μυθιστόρημα. Αναφέρεται βασικά στις περιπέτειες δύο ρωμαιοκαθολικών πορτογάλων ιεραποστόλων, που με μύρια βάσανα φθάνουν στην Ιαπωνία των αρχών του 17ου αιώνος. Ο ένας μαρτυρεί για τον Χριστό, μαζί με χιλιάδες απλοϊκούς χωρικούς, ο άλλος τελικώς τον αρνείται, ποδοπατώντας την εικόνα της Παναγίας με τον Χριστό στην αγκαλιά. Την αρνησιχριστία είχε διαπράξει από φόβο κι ένας επίσκοπος πριν, που επηρέασε σε αυτό και τον ιερέα.

ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ;

Που το πάει ο υπουργός Εξωτερικών Δ.Αβραμόπουλος σε οτι αφορά τις σχέσεις της Ελλάδας με την Τουρκία;
Την στιγμή που η Άγκυρα εξήγγειλε σεισμικές έρευνες για εντοπισμό υδρογονανθράκων εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, την στιγμή που μαχητικά και ελικόπτερα της γειτονικής χώρας πραβιάζουν τα εναέρια σύνορά μας, αυτός εργάζεται ... αόκνως για να τερμαστούν οι ... "ιδεοληψίες" όπως τις χαρακτήρισε - από ελληνικής πλευράς και να παραμεριστεί το "ψυχολογικό πρόβλημα" όπως επίσης χαρακτήρισε από τις ελληνοτουρκικές σχέσεις!

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - Ο μετεωρίτης σίγουρα χτυπήθηκε από «κάτι» !!!

Αποκαλυπτικό βίντεο που δείχνει πως ο μετεωρίτης χτυπήθηκε από  “κάτι”  λίγο πριν πέσει στο έδαφος και πριν προκαλέσει ανεπανόρθωτες καταστροφές.. 
Δείτε το βίντεο και τα σχόλια δικά σας..