“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Β. ΠΟΥΤΙΝ:"Η Ελλάδα θα πάρει όσο φυσικό αέριο χρειάζεται από την Ρωσία. Δεν τίθεται θέμα κόστους ούτε πίστωσης. Είναι απεριόριστη. Ότι ποσότητες χρειαστούν θα τις δώσουμε"

"Η Ελλάδα θα πάρει όσο φυσικό αέριο χρειάζεται από την Ρωσία. Δεν τίθεται θέμα κόστους ούτε πίστωσης. Είναι απεριόριστη. Ότι ποσότητες χρειαστούν θα τις δώσουμε". Με αυτά τα λόγια ο πρόεδρος της Ρωσίας Β.Πούτιν έδωσε εντόλη στην Gazprom να ανοίξει τις "κάνουλες" και να ρεύσει άφθονο φυσικό αέριο στην χώρα, παρά τις δυσκολίες αποπληρωμής του από ελληνικής πλευράς και με δεδομένες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στην αγορά πετρελαίου, λόγω των εξωφρενικά υψηλών τιμών, κάτι που έχει αυξήσει κάθετα την ζήτηση φυσικού αερίου. Η κυβέρνηση, πριν είκοσι ημέρες αιτήθηκε επιπλέον ποσότητες φυσικού αερίου, αλλά μόλις πριν μία εβδομάδα η Ρωσία απάντησε καταφατικά με προσωπική παρέμβαση του Β.Πούτιν.

Αργούν οι Έλληνες κύριοι...Υπομονή, θα εξεγερθούν...

Γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος
-Τραβάει πολύ σε μάκρος με τους Έλληνες.
-Υπομονή. Δεν θ’ αντέξουν πολύ ακόμη.
-Εμάς η όλη κατάσταση μας ανησυχεί πάντως.
-Αδίκως ανησυχείτε αγαπητέ.
-Ε, όχι και αδίκως. Από τη μια προετοιμαζόμαστε για εισβολή στο πιο θερμό σημείο του πλανήτη και από την άλλη αντί να επιδιώκεται σταθερότητα στους πιο βασικούς συμμάχους στην περιοχή, καθόμαστε και βλέπουμε την αποσταθεροποίησή τους. Για να μην πω την συνδαυλίζετε κιόλας.
-Τα πράγματα γνωρίζετε κύριοι ότι είναι εξαιρετικά περίπλοκα. Σταθερότητα, ναι,  θέλουμε στους συμμάχους μας αλλά σε «ελεγχόμενη βάση». Συνεπώς, θα πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα σε μερικούς απ’ αυτούς. Ιδίως κάποιους «οιονεί αφερέγγυους».

ΤΟ MOSKVA ΠΙΑΝΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ !!!

Δύο πολεμικά πλοία την Ρωσίας φθάνουν την Παρασκευή στο λιμάνι του Πειραιά όπου και θα παραμείνουν λίγες ημέρες.
Πρόκειται για το  καταδρομικό Moskva και  το αντιτορπιλικό Smetliviy. Τα ρωσικά πολεμικά πλοία επιστρέφουν στην βάση τους  στη Μαύρη Θάλασσα μετά από αποστολή στην ευρύτερη περιοχή, ανέφερε το ρωσικό ΓΕΝ και μετέδωσε το πρακτορείο itar Tass. Μαζί τους πιθανόν να είναι και πλοίο υποστήριξης. onalert.gr

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΩΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ !!!

ΤΥΧΑΙΟ ΛΑΘΟΣ Ή "ΠΡΟΒΛΕΨΗ" ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ;
Ο παραπάνω χάρτης βρίσκεται στα σχολικά βιβλία του Καναδά, με αποτέλεσμα οι μαθητές να "διδάσκονται" πως Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ (κεντρική - νότια) είναι...μουσουλμανικής θρησκείας!!! Φυσικά, θα μας πουν κάποιοι ότι έγινε...λάθος: Εμείς πάλι, είμαστε ιδιαίτερα καχύποπτοι σε τέτοιες "συμπτώσεις"! ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ;