“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Κλείνουν τα Στενά του Βοσπόρου στα ρωσικά πλοία;

Βρετανός ΥΠΑΜ: "Το ΝΑΤΟ να κλείσει τα Στενά του Βοσπόρου στα ρωσικά πλοία - Τα Tornado έχουν άδεια να καταρρίψουν ρωσικά μαχητικά"
ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΣΧΑ, ΚΑΛΕΣΕ ΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ - ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ;

του Βασίλη Καπούλα
"Τα ρωσικά πολεμικά πλοία που περνούν μέσω των Στενών του Βοσπόρου μας ανησυχούν και αποτελούν υπενθύμιση ότι το ΝΑΤΟ πρέπει να αναθεωρήσει τη συλλογική του ασφάλεια" είπε ο Βρετανός Υπουργός Άμυνας, αφήνοντας να εννοηθεί πως έχει τεθεί θέμα από το ΝΑΤΟ να κλείσει τα Στενά η Τουρκία για να εμποδιστεί η ρωσική στρατιωτική παρουσία στη Συρία.

ΑΙΓΑΙΟ: Προσοχή η "φράου Μέρκελ" μας ετοιμάζει "συγκυριαρχία" με τους Τούρκους!

Από την πρώτη στιγμή που η κυρία Μέρκελ άρχισε δημοσίως να ανησυχεί για τα “εξωτερικά σύνορα” της ΕΕ και τη φύλαξή τους, γράψαμε στο Onalert.gr ότι κάτι πολύ ύποπτο συμβαίνει.
Δεν πέρασαν πολλές μέρες μέχρι να αρχίσουν να ξετυλίγονται τα απαράδεκτα γερμανικά σχέδια περί… κοινών ελληνοτουρκικών περιπολιών στο Αιγαίο!!! Η γερμανική κυβέρνηση προφανώς δεν προσγειώθηκε στον πλανήτη γη πρόσφατα.

Φρικτά βασανιστήρια χριστιανών στα χέρια του «χαλιφάτου»…

Όπου η αμερικανική ηγεσία υποστήριξε ακραίες ισλαμικές ομάδες να ανατρέψουν κοσμικούς δικτάτορες στο όνομα της «δημοκρατίας και της ελευθερίας», ο ντόπιος χριστιανικός πληθυσμός υποχρεώθηκε ή να μεταστραφεί στο Ισλάμ ή να πεθάνει.
Και οι πολλοί χριστιανοί επέλεξαν τον θάνατο. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα προέρχεται από το Χαλέπι, όπου στις 28 Αυγούστου 12 χριστιανοί αφού βασανίσθηκαν, βιάστηκαν δημόσια, ακρωτηριάστηκαν, τελικά αποκεφαλίστηκαν και τα σώματά τους σταυρώθηκαν από τους τζιχαντιστές, διότι δεν εγκατέλειψαν τον Χριστό για τον Μωάμεθ.

«ΠΟΝΗΡΗ» ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Το Βαθύ Κράτος της Τουρκιας βλέποντα πως τα αδιέξοδα της χώρας συνεχώς αυξάνονται και η Τουρκία βυθίζεται σε ένα απερίγραπτό λουτρό αίματος, ενώ αυξάνονται οι εξωτερικοί εχθροί της, φαίνεται πως προσπαθεί να στρέψει την προσοχή της τουρκικής κοινής γνώμης προς την ελληνική πλευρά, εκτονώνοντας όσο μπορεί την όλη κατάσταση.

Νικόλαος Ρόκας ή Ζερβονικόλας: Λίγα λόγια για το θαυμαστό βίο του

Εγενήθη εις τα Κούντουρα, σήμερον Μάνδραν Αττικής, το 1780. Το 1790, σε ηλικία 10 ετών, δε μπόρεσε ν’αποφύγει την αρπαγή του από σώμα Τούρκων στρατιωτών, οι οποίοι εισέβαλαν ξαφνικά στο ( πεδινό ) χωριό του, κι άρπαξαν τον εύρωστο νέο. Τον οδήγησαν, κατά τη συνήθειάν των, στο στρατόπεδο των γενιτσάρων ,και ολοκληρώνοντας την εκπαίδευσή του, πίστευαν οι Αγαρηνοί ότι θα είχαν δημιουργήσει έναν ακόμη βάρβαρο στρατιώτη, διώκτη των Ελλήνων Ρωμηών.
Η Θεία Πρόνοια, όμως, προστάτευσε το νεαρό Νικόλαο. Αρίστευσε στην πολεμική τέχνη, χωρίς ν’αλλοιωθεί στο παραμικρό η Ορθόδοξη Χριστιανική Ψυχή του.

Τα «Καραγκιοζιλίκια» των Προτεσταντών. Εξορκισμός στην Αφρική και… ξαφνικά χτυπάει το κινητό !!!

aktines.blogspot.gr

Η Ρωσία αλλάζει τον κόσμο στη Συρία

Του δρ. Κωνσταντίνου Γρίβα 
Η στρατιωτική εμπλοκή της Ρωσίας στον εμφύλιο της Συρίας έχει θέσει νέα δεδομένα στις διεθνείς γεωστρατηγικές ισορροπίες. Και δεν είναι ότι τα ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη θα καταφέρουν να κατανικήσουν το Ισλαμικό Κράτος, όπως πολλοί φαίνεται να πιστεύουν.