“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Τα “10 χιλιόμετρα” του κ. Γιούνκερ επιβεβαιώνουν τα “εξαμίλια” του ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ.

ΦΩΤΟ από agiosioannisprodromos.blogspot.gr
Όλη η ανθρωπότητα  στα χέρια του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ.
Από την στιγμή που οι Δυτικοί βρίσκονται σε αδιέξοδο λόγω της γεωστρατηγικής σφήνας που τους έθεσε ο Πούτιν στην Συρία τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε, τα γεγονότα εξελίσσονται προς μείζονα σύγκρουση ίσως αφού περάσουν κατά πλευρά ΑΙΓΑΙΟΥ.
¨Η αμερικανική πολιτική έχει ηττηθεί στη Μέση Ανατολή από τη στρατηγική του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν και η Ουάσιγκτον αυτό που πρέπει να κάνει είναι να συνεργαστεί με τη Μόσχα για την αντιμετώπιση των τζιχαντιστών στη Συρία, επισημαίνει ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ και αναλυτής Paul Craig Roberts που κατά καιρούς επικρίνει το Λευκό Οίκο για τη στάση του απέναντι στη Ρωσία.

Ερντογάν-Νταβούτογλου: "Καλός ο Κεμάλ αλλά είμαστε Οθωμανοί Σελτζούκοι"

Θ.Π.: Ο Σουλτάνος τελικά πρέπει να είναι πολύ φανατικός παίκτης του AGE OF EMPIRES, διότι μόνο παίζοντας το, θυμάται κανείς ότι κάποτε υπήρχε και οθωμανική αυτοκρατορία…!!!
Κατά τη διάρκεια ομιλίας του επ’ ευκαιρία των εκδηλώσεων μνήμης της 77ης επετείου του θανάτου του Ιδρυτή της Τουρκικής Δημοκρατίας, Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, ο Πρόεδρος Ερντογάν δήλωσε: 

Δείτε γιατί όλο το Ισραήλ αγάπησε αυτόν τον Έλληνα πιλότο F-16 (φωτο)

Θ.Π.: Τέτοια βλέπει ο Ερντογάν και «πέφτει» συνέχεια στα υπογλώσσια
Viral (δημοφιλής) έγινε στο διαδίκτυο η εικόνα του Έλληνα πιλότου F-16 που συμμετείχε στην κοινή στρατιωτική ελληνοϊσραηλινή άσκηση.
Ο λόγος; Πριν σηκωθεί το ελληνικό μαχητικό, από στρατιωτικό αεροδρόμιο του Ισραήλ, για να πετάξει μαζί με τα υπόλοιπα ελληνικά και ισραηλινά μαχητικά (πόσα χάπια παίρνει ο Ερντογάν, δεν λέγεται), ο Έλληνας πιλότος γύρισε προς τον στρατιωτικό Ισραηλινό φωτογράφο και σχημάτισε με τα δάχτυλά του μια καρδούλα.

Απόβαση ΑΓΙΩΝ στην Αθήνα ενώ μιλούν για Γ΄ Παγκόσμιο πόλεμο

Φώτο  η ΚΑΡΑ του ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ στον Ι. Ν. Αποστόλου Παύλου Νέων Σεπολίων.
Την στιγμή που είμαστε στο χείλος ενός ιστορικού ρήγματος και βιώνουμε  μια  υποβαθμισμένη αφόρητη διολίσθηση φαίνεται ότι ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ δεν έχει τελειώσει ακόμα μαζί μας.