“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Η Τουρκική επεκτακτικότητα χρηματοδοτείται με Ελληνικά Κεφάλαια;

Φώτο infognomonpolitics.blogspot.com
Παλιά είχαμε τους Γενίτσαρους, σήμερα μας έτυχαν οι “οικονομικοί γενίτσαροι”
Όταν στην ευαίσθητη από ρευστότητα περίοδο που διέρχεται η Ελλάδα των ανεπάλληλων μνημονιακών συμφωνιών  βγάζει τα χρήματα του κάποιος και τα καταθέτει στην γειτονική τουρκία.

«ὁ μὴ ὢν μετ' ἐμοῦ κατ' ἐμοῦ ἐστι, καὶ ὁ μὴ συνάγων μετ' ἐμοῦ σκορπίζει» (Ματθ., 12:30)

...Μεγάλη  ἡ  μετάνοια!...

ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΥ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ  ΜΗΝΑ
«Χριστοῦ προφήτης τε καὶ Ἀπόστολος, Ἄγγελός τε καὶ Πρόδρομος τῆς θείας σαρκώσεως, Βαπτιστὴς καὶ Ἱερεὺς καὶ Μάρτυς πιστός, κήρυξ τε τοῖς ἐν ᾅδου, σὺ ἐχρημάτισας, καὶ τοῖς παρθενεύουσι κανών, καὶ τῆς ἐρήμου βλαστός.» (Τροπάριο θ’ὠδῆς, ΚΔ’Φεβρ.)  «Ἀπεστάλη βοῶντος φωνὴ ὁ Πρόδρομος, ταῖς ἐρήμοις καρδίαις, τὴν τοῦ Υἱοῦ τοῦ Θεοῦ, πίστιν εὐσεβῆ, ἐγκεντρίζων τοῦ ὄντως Θεοῦ, ὅν ὑπερυψοῦμεν εἰς πάντας τοὺς αἰῶνας».

Η Ελλάδα πρέπει να συγκρουσθεί με τον ίδιο τον εαυτό της

-τα Σπήλαια της Παλαιολιθικής Εποχής και το μέλλον της Πατρίδος-
Πληροφορούμεθα καθημερινώς  από τα ΜΜΕ για τις πυρετώδεις διαβουλεύσεις εις την νέα Κυβέρνηση για την κατάρτιση της λίστας των μεταρρυθμίσεων, με την παράλληλη ανταλλαγή κειμένων και απόψεων με τους Θεσμούς, ώστε να οριστικοποιηθεί  τέλη Απριλίου 2015 η Συμφωνία με τις Βρυξέλλες. 

«Φωτιά» περικυκλώνει την Αμερική μέσα από την Θάλασσα

Φώτο Pravda.Ru
Κάποιοι ετοιμάζονται για μέρες ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ. Η υπερδύναμη των ΗΠΑ που κάποτε περικύκλωνε με την στρατιωτική ισχύ της την υφήλιο, σήμερα περικυκλώνεται η ίδια.
Αντιναύαρχος  Joseph  Mulloy: ο στόλος των υποβρυχίων  της Κίνας έχει ξεπεράσει αυτόν  των ΗΠΑ

16 νησιά ζητά η Τουρκία σε Κεντρικό Αιγαίο και Λιβυκό Πέλαγος

Δημοσιεύθηκε χάρτης με τις επίσημες τουρκικές διεκδικήσεις
Το τουρκικό Ινστιτούτο, «Τουρκία -21ος αιώνας», το οποίο θεωρείται ως επίσημο think takn της τουρκικής κυβέρνησης καθώς χρηματοδοτείται από το υπουργείο Εξωτερικών με άρθρο του προέδρου του και στενού φίλου του Ρ.Τ.Ερντογάν, καθηγητή πολιτικών επιστημών Ümit Özdağ, προσδιορίζοντας το τι πρέπει να κάνει η Τουρκία σε ότι αφορά το Αιγαίο ξεκαθαρίζει ότι "Θα προχωρήσει άμεσα στην διεκδίκηση των απωλεσθέντων 16 νησιών του Αιγαίου τα οποία βρίσκονται υπό ελληνική κατοχή".

H Α΄ στάσις τῶν Χαιρετισμῶν τῆς Παναγίας μας

Αγιογραφία από το Καθολικό της Ι.Μ. ΙΒΗΡΩΝ Αγίου Όρους
Σήμερα τὸ ἀπόγευμα, ὅπως καὶ τὶς ἑπόμενες τέσσερις Παρασκευὲς, θὰ τελεσθεῖ στοὺς Ἱεροὺς Ναοὺς ὁ Ἀκάθιστος Ὕμνος τῆς Θεοτόκου. Κάθε Παρασκευὴ διαβάζεται μία Στάσις τῶν Χαιρετισμῶν καὶ τὴν τελευταία Παρασκευή, διαβάζονται ὅλες μαζί. 

Σάλος στη Γερμανία! Επανακυκλοφορεί ο απαγορευμένος και τοξικός «Αγών μου» του Χίτλερ

Σχόλιο Θ.Π.: ΕΥΓΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ !!! ΕΥΓΕ…. ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΤΣΩΡΤΣΙΛ…
Επιμέλεια: Δέσποινα Παπαγεωργίου
Με πληροφορίες από Independent
Στις σκοτεινές εσοχές της τεράστιας Βαυαρικής Κρατικής Βιβλιοθήκης, υπάρχει μια λογοτεχνική «επικίνδυνη ζώνη»: εκεί φυλάσσονται παλαιά αντίτυπα του «απαγορευμένου» τόμου. Oμάδα ειδικών εξετάζει προσεκτικά κάθε αίτημα για ανάγνωση ενός αντιτύπου, φροντίζοντας να κρατά το τοξικό κείμενο μακριά από αδιάκριτα περίεργα βλέμματα ή από τους επίδοξους «διαφημιστές» του.

ΒILD στα χνάρια του Goebbels «Όχι άλλα δισεκατομμύρια στους άπληστους Έλληνες»

Συνεχίζει τη δυσφημιστική καμπάνια σε βάρος της Ελλάδας η Bild, με στόχο τον επηρεασμό των Γερμανών βουλευτών στην αυριανή κρίσιμη ψηφοφορία για την έγκριση επέκτασης του ελληνικού προγράμματος.
Με πρωτοσέλιδο τίτλο «ΟΧΙ: Άλλα δισεκατομμύρια στους άπληστους Έλληνες» η εφημερίδα καλεί τους αναγνώστες να τυπώσουν το ΟΧΙ, να βγουν στο δρόμο και να διαδηλώσουν και να στείλουν μία selfie φωτογραφία τους με το ΟΧΙ πίσω στην εφημερίδα.
Το δημοσίευμα στη συνέχεια παραθέτει τη δήλωση Σαμαρά από τις 23 Αυγούστου του 2012 στην οποία υποστήριζε «Φυσικά θα εξοφλήσουμε τα χρέη μας, το υπόσχομαι» και στη συνέχεια δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου από τις 23 Μαρτίου 2011 στην οποία υποστηρίζει «Θα επιστρέψουμε κάθε δεκάρα.