“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

ΕΠΕΙΓΟΝ: 6χρονο παιδί χρειάζεται αίμα

Επείγουσα έκκληση για αίμα ομάδας Rhesus αρνητικό (0-) απευθύνει η οικογένεια της 6χρονης Χρυσοβαλάντους Τριανταφυλλίδου του Γεωργίου, που γεννήθηκε με υδροκεφαλισμό και θα εγχειριστεί στις 15 Ιανουαρίου στο νοσοκομείο Μητέρα. Μέχρι στιγμής οι προσπάθειες να συγκεντρωθούν οι απαιτούμενες φιάλες αίματος, της συγκεκριμένης ομάδας, υπήρξαν άκαρπες. Λίστα αιμοδοσίας έχει ανοίξει στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο (υπεύθυνη κ. Νομικού). Τηλ. επικοινωνίας: 213-2088000 (κέντρο αιμοδοσίας) και 210-7719008 (υπηρεσίες αιμοδοσίας). ΠΗΓΗ 

Παπανδρέου σε Μεϊμαράκη: «Να μου κόβεις τον μισθό όταν λείπω στο εξωτερικό»...!! Παγκόσμια συγκίνηση... Το δάκρυ τρέχει ποτάμι...

Την παρακράτηση κάθε μήνα από τη βουλευτική του αποζημίωση του ποσού που αντιστοιχεί στις ημέρες απουσίας του στο εξωτερικό έχει ζητήσει ο Γιώργος Παπανδρέου με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής. Ο πρώην πρωθυπουργός, όπως αναφέρουν "Τα Νέα", έχει αποστείλει αυτή την επιστολή στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη ήδη από τον περασμένο Οκτώβριο προκειμένου να σταματήσει η εις βάρος του έντονη κριτική από πολλές πλευρές για τις συχνές απουσίες του από τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες, είτε λόγω των υποχρεώσεών του ως προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς είτε για τις διαλέξεις που δίνει στο Χάρβαρντ αλλά και σε άλλα ιδρύματα σε όλο τον κόσμο. πηγή 
ΈΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΆΡΤΗΜΑ

Η ΒΟΥΛΗ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ...

... ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΟΥΒΕΛΟΥ...
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρίαση της Επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής για τη λίστα Λαγκάρντ... Σημειώνεται ότι στη λίστα περιλαμβάνονται τα ονόματα των συζύγων τριών πολιτικών, του Γιάννου Παπαντωνίου, του Μανώλη Κεφαλογιάννη και του Γιώργου Βουλγαράκη.

Αποκάλυψη στα μικρασιατικά παράλια! Βυζαντινή εκκλησία στα Μύρα, πρωτοσέλιδο στους NY Times !!!

Μια Βυζαντινή εκκλησία στα παράλια της Μικράς Ασίας, είδε το “φως του ήλιου”, μετά από 700 χρόνια. Και δεν είναι τυχαίο ότι έγινε πρωτοσέλιδο στους New York Times! Στην πόλη των Μύρων ανασκαφές που έχουν ξεκινήσει από το 2009, αποκάλυψαν την εκκλησία ,που ήταν “θαμμένη κάτω από 18 πόδια λάσπης”, όπως γράφουν οι New York Times, απ΄ όπου και οι φωτογραφίες.

ΕΛΛΑΔΑ: Το παγκόσμιο φυτώριο ανθρωπίνων οργάνων και ιστών, τώρα και με νόμο!

ΑΠΟ ΤΙΣ 01.06.2013  ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ  ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ  ΔΟΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ  
Απόσπασμα από την καταγγελία μου στην Χάγη: "Α4. ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ …. Ο πρώτος νόμος που θέτω υπόψιν σας είναι ο νόμος 3984/ΦΕΚ 150/Α/27.06.2011 της κυβέρνησης Παπανδρέου, με τον οποίο ρυθμίζονται οι   γενικές αρχές και οι προϋποθέσεις αφαίρεσης οργάνων από ζώντες και   θανόντες ανθρώπους με σκοπό τη μεταμόσχευση στο ανθρώπινο σώμα.

ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ … ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ!

Σε τουρκικά χέρια περνούν άλλες τρεις μαρίνες της χώρας!
Ο τουρκικός όμιλος Doguş με την θυγατρική εταιρεία D-Marin εξαγόρασε το 51% του μετοχικού κεφαλαίου της ελληνικής εταιρείας MedMarinas. Mε αυτό τον τρόπο οι μαρίνες της Ζέας, της Κέρκυρας και της Λευκάδας περνούν σε τούρκικα χέρια. H D Marin είναι η ίδια εταιρεία που τον προηγούμενο μήνα είχε εξαγοράσει το 50% της Μαρίνα Φλοίσβου.

Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΙΔΕΑΣ

Συγχωρήστε με αδελφοί για τον σκληρό τίτλο, αλλά δεν υπάρχει άλλη λέξη για να μπορέσει  να εκφρασθεί ένα φοβερό, διαχρονικό,  ιστορικό και Εθνοκοινωνικό έγκλημα. Και μπαίνω κατευθείαν στο θέμα σεβόμενος την αγωνία, την ένταση και την κόπωση όλων μας εξ αιτίας αυτών των αποκαλυπτικών στιγμών που ζούμε. ΗΔΗ  ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ που βάζουν τις τελευταίες πινελιές των εθνοκτόνων σχεδιασμών. Αυτό το (( ξύπνημα)) το οφείλουμε κατά πολύ και σε φιλότιμους  blogger ομολογητές που κάνανε τις ιστοσελίδες τους  ΑΜΒΩΝΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ της Εθνικής συνείδησης και της Ιστορικής Αλήθειας.