“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

H Nέα Παγκόσμια Θρησκεία !!!

Η ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ»
του Πρωτοπρ. Κυριακού Τσουρού, Γραμματέως της Σ. Έ. επί των αιρέσεων
Η «Νέα Εποχή του Υδροχόου» είναι γέννημα και θρέμμα της Θεοσοφικής Σχο­λής της αποκρυφίστριας Έλενας Πέτροβνας Μπλαβάτσκυ. Τον όρο αυτό με την σημερινή του έννοια χρησιμοποιεί και η «σχισματική» θεοσοφίστρια-αποκρυφίστρια Άλικη Μπέιλυ (Beiley)1, ήδη από το 1920. Τα «μηνύματα», που όπως υποστη­ρίζει, ελάμβανε η Μπέιλυ δήθεν από ένα Δάσκαλο, ονομαζόμενο «ο Θιβετιανός» (μαθητής κατά την θεοσοφική διδασκα­λία του Dywal Khul), τα κατέγραψε ...σε μια σειρά βιβλίων της, μεταξύ των οποίων εί­ναι και το βιβλίο με τον τίτλο «Η επανεμφάνισις του Χριστού». Στα «μηνύματα» αυτά συμπεριλαμβάνεται και η εντολή για την ανάγκη εγκαθίδρυσης μιας «Νέας Παγκοσμίας Θρησκείας», που να συνάδει και να εναρμονίζεται με τις δοξασίες και τα «πιστεύματα» της «Νέας Εποχής του Υδροχόου». Αυτή η «Νέα Παγκόσμια Θρη­σκεία» θα συνοδεύει την «επανεμφάνιση τον Χριστού της Νέας Εποχής» και κατά συνέπεια θα ασκείται από τους "πιστούς" του, αντικαθιστώντας κάθε άλλη θρησκεία και λατρεία που ασκείται σήμερα.

Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση ή Ευρωπαϊκός ολοκλη-ρωτισμός;

Silvio 19 Ιούλ 2012 στις 11:19: “Πριν μιλήσουμε για τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας … σας ενημερώνω ότι η ατζέντα της παγκοσμιοποίησης έχει κάνει άλλο ένα άλμα προς τα εμπρός και αυτό οφείλεται στήν Άνγκελα Μέρκελ. Αν με τον Ε.Μ.Σ. θά πρέπει να παραδώσουμε ”de facto και de jure” στους τραπεζίτες- γκάνγκστερς, τα κλειδιά των εθνικών κρατών και των σπιτιών μας με όλα τα υπάρχοντά μας, με τα διαδοχικά αυταρχικά μέτρα (τα οποία εκ των προτέρων έχει προβλέψει και εγκαινιάσει η Μέρκελ, μία πολύ καλὴ γνώστης τών κανόνων της Κομμουνιστικής Στάζι )θα χάσουμε καί ότι ακόμη μας έχει απομείνει. Δηλαδή, την ελευθερία, την υγεία, και (ίσως) την ίδια τη ζωή μας.Σας καλώ να διαβάσετε και ιδίως τα άρθρα 32 και 35 του Ε.Μ.Σ. , επειδή, όπως αποτελούν το μέτρο(δείγμα) της τρέλλας και της εγκληματικής αυθαιρεσίας, που ανέβασαν τους ολιγάρχες στην εξουσία, και οι οποίοι ποτέ δέν έχουν εκλεγεί από κανέναν…"

Συμφέροντα στην Τουρκία έχει η γερμανική φυλ-λάδα Bild!!!

Όλα -και ειδικά όσα μοιάζουν "περίεργα" έως και ύποπτα- έχουν μια εξήγηση εν τέλει: Ζωτικά συμφέροντα και εταιρικές συγγένειες έχει στην Τουρκία ο γερμανικός όμιλος μέσων ενημέρωσης Axel Springer. Πρόκειται για την ιδιοκτήτρια εταιρεία της εφημερίδας Bild, η οποία εδώ και πολλούς μήνες διεξάγει εκστρατεία λάσπης ενάντια στην Ελλάδα, που έχει στοιχίσει στην εικόνα της χώρας.Λίγοι ωστόσο, θα μπορούσαν να υποθέσουν ότι πέρα από την υπεράσπιση των γερμανικών συμφερόντων, στόχος της εφημερίδας είναι και η δυσφήμηση του ελληνικού τουρισμού, πρακτική που ευνοεί τους ανταγωνιστές της χώρας μας. Ανάμεσα τους, φυσικά, συγκαταλέγεται και η γειτονική Τουρκία και ο δραστηριοποιούμενος και στον τουριστικό κλάδο όμιλος Dogan Yayin Holding, ο οποίος εκδίδει την Hurriyet, την Milliyet, και άλλα έντυπα. 

Αμερικανικές τράπεζες και κερδοσκοπικά Funds κατάσχουν περιουσίες!!!

Ιδού η απόδειξη για το πως οι αμερικανικές τράπεζες και τα κερδοσκοπικά Funds θα πάρουν τα σπίτια όλων των Ελλήνων. Οι πολιτικές εξαθλίωσης του Ελληνικού λαού οδηγούν τους Έλληνες πολίτες στα χέρια ξένων εταιριών!!!
Πληροφορια απο:panagiotis leliatsos

Κλίντον προς Σαμαρά: “Oι Έλληνες πρέπει να πι-στέψουν σε κάτι, για να πάρουν το μέλλον στα χέρια τους…” !!!

Κατά τη συνάντησή του με τον πρώην πλανητάρχη, Μπιλ Κλίντον, ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, αναφέρθηκε στην κρίση που περνά η Ελλάδα, παραλληλίζοντάς την με την μεγάλη ύφεση της Αμερικής. ''Θέλω να ξέρετε ότι η Ελλάδα περνά μία κρίση, άνευ προηγουμένου'', τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς, προσθέτοντας ότι ''εσείς είχατε τη Μεγάλη Ύφεση στις ΗΠΑ, αυτό ακριβώς περνάμε και εμείς τώρα στην Ελλάδα''. Ο πρωθυπουργός επισήμανε ότι ''με τη στήριξη του ελληνικού λαού, αλλά και των εταίρων μας, θα ενισχύσουμε την ανάκαμψη της χώρας''. Από την πλευρά του, ο Μπιλ Κλίντον, αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της στήριξης των ΗΠΑ, προς την Ελλάδα.

Εἶπε γέρων: "Παλαιά, οἱ νέοι ἐγκατέλειπαν τὴν φτώχεια καὶ γίνονταν μοναχοί, ἐνῶ στὶς ἡμέρες μας ἐγκαταλείπουν τὰ πλούτη καὶ γίνονται μο-ναχοί" !!!

Εἶπε γέρων: Παλαιά, οἱ νέοι ἐγκατέλειπαν τὴν φτώχεια καὶ γίνονταν μοναχοί, ἐνῶ στὶς ἡμέρες μας ἐγκαταλείπουν τὰ πλούτη καὶ γίνονται μοναχοί. Δηλαδή: Παλαιὰ ἔφευγαν ἀπὸ τὸ πατρικό τους σπίτι, ὅπου βασίλευε ἢ φτώχεια καὶ πήγαιναν στὸ Μοναστήρι, ὅπου εὕρισκαν ἕνα πιάτο φαγητὸ καὶ ζέστη τὸν χειμώνα, ἐνῶ τώρα, στὶς  ἥμερές μας, ἐγκαταλείπουν τὸν πλούσιο κόσμο (τηλεόραση  διασκέδαση, καλοφαγία, ἐκδρομὲς κ.λπ.) καὶ πηγαίνουν στὸ Μοναστήρι, ὅπου καὶ τώρα βρίσκουν τὰ ἴδια, δηλαδὴ ἕνα πιάτο φαγητὸ καὶ ζέστη τὸν χειμώνα. Ἅπαντα Ὀρθοδοξίας

orthodoxia-ellhnismos

Χήρα, ετών ογδόντα εφτά. Ολογράφως. Φύρα για το κράτος;

Χήρα, ετών ογδόντα εφτά. Ολογράφως. Φύρα για το κράτος. Ντρέπεται, γιατί ξεπέρασε το προσδόκιμο. Και είναι βάρος, για όλους. Λέει. Σύνταξη 894 ευρώ. Οκτακόσια ενενήντα τέσσερα. Ολογράφως κι αυτό. Άλλοι -λέει- δεν παίρνουν ούτε τετρακόσια. Μερικοί ούτε καν σύνταξη. Μερικοί δεν έχουν καν δουλειά. Κάποιες μέρες ούτε γάλα για το παιδί παίρνουν. Την κάναν να ντρέπεται και γι αυτό. «Επειδή το βάλατε γινάτι να ζείτε εσείς και να ζείτε με οκτακόσια ευρώ, εσείς που ανάγκες δεν έχετε, δεν περισσεύει τίποτε για τους νέους, ένα βαρίδιο είστε».

Ο Παπανδρέου γράφει βιβλίο !!!

Ο Γιώργος Παπανδρέου γράφει βιβλίο! Θα εξιστορεί όλα συνέβησαν επί Πρωθυπουργίας του. Ο τίτλος του... "Έτσι ξεπουλήθηκε η Ελλάδα"...θα έπρεπε να είναι, όμως αυτό χρειάζεται να έχει το γνώθι σαυτόν για να μπορέσει να παραδεχθεί πώς πρόδωσε τη χώρα του. Στο αποκλειστικό ρεπορτάζ της REAL NEWS  θα εντοπίσετε μερικές από τις ιστορίες που ο πρώην πρωθυπουργός σκέφτεται να περιλάβει στο βιβλίο του, ή αλλιώς περιμένετε να τα δείτε αύριο στο planet-greece.

“Οι Έλληνες θα πάνε στον πόλεμο τελευταίοι για νεκροθάφτες…”

Με αφορμή το παρακάτω άρθρο : "Η Ελλάδα, η κύρια απούσα δύναμη, από τη περιοχή ...θημήθηκα την προφητεία του Πατροκοσμά, από το βιβλίο του θεολόγου Λάζαρου Τσακιρίδη: «Οι Έλληνες θα πάνε στον πόλεμο τελευταίοι για νεκροθάφτες. Η Ορθοδοξία θα νικήσει.» (περισσότερα ΕΔΩ)  και του γέροντα Παΐσιου: «Θα βγάλει η κυβέρνηση απόφαση να μην στείλει στρατό. Θα κρατήσει στρατό μόνο στα σύνορα. Και θα είναι μεγάλη ευλογία που δεν θα πάρει μέρος. Γιατί, όποιος πάρει μέρος σε αυτόν τον πόλεμο, χάθηκε ...» (περισσότερα ΕΔΩ

Εθνική επιταγή ο ξεσηκωμός του γένους μας

Γράφει ο Π. Αποστόλου
Κυρίαρχη διαπίστωση όλων των Ελλήνων, αυτές τις δύσκολες ώρες για το Έθνος μας, είναι ότι οι πολιτικοί γυμνοσάλιαγκες και χαμαιλέοντες της χώρας μας που υποκύπτουν συνεχώς στις εκβιαστικές ορέξεις της Μέρκελ και της τρόικας και έτσι, αφαίρεσαν από τον Ελληνικό λαό τη δυνατότητα να ζει με αξιοπρέπεια και περηφάνια. Οι σημερινοί «Μαυρογιαλούροι» της πολιτικής ζωής του τόπου, για άλλη μια φορά νόθευσαν το αποτέλεσμα Εθνικών εκλογών (17ης Ιουνίου 2012) και δημιούργησαν την τρικομματική μνημονιακή-κατοχική κυβέρνηση που απλά θα διαχειριστεί τις εντολές του ΔΝΤ, της ΕΚΤ και της ΕΕ. Πως όμως, άλλα αποφασίζει ο κυρίαρχος λαός και άλλα προκύπτουν από τα μετέπειτα «μαγειρέματα»;

Η Παγκόσμια λευκή αδελφότητα !!!

Μία αποκρυφιστική συγκρητιστική κίνησις
του Πρωτ. Βασιλείου Α. Γεωργόπουλου, Λέκτωρος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ
Η Παγκόσμια Λευκή Αδελφότητα είναι μία αποκρυφιστική, συγκρητιστική οργάνωση με θεοσοφικές αποχρώσεις, που δημιουργήθηκε από τον Βούλγαρο Omraam Miklael Aivanhov (1900-1986) στο Fresis της Γαλλίας το 1947. Ο ιδρυτής της κίνησης είχε γεννηθεί στη Βουλγαρία, όπου και έζησε μέχρι το 1937. Από το 1937-1986 μετακόμισε και έζησε στην Γαλλία μέχρι το Δεκέμβριο του 1986. Στη Βουλγαρία είχε υπάρξει για πολλά χρόνια μαθητής του Βούλγαρου αποκρυφιστή Πέτερ Ντένωφ[1]. Κατά τους ισχυρισμούς της οργάνωσης το επίγειο τμήμα της αποτελεί γέφυρα, που οδηγεί στην ουράνια αόρατη αδελφότητα. Στην Παγκόσμια Λευκή αδελφότητα τόσο στο ουράνιο όσο και στο επίγειο τμήμα της, αντιτίθεται, κατά τους ισχυρισμούς της, η Μαύρη αδελφότητα. Σύμφωνα με τον O. M. Aivanhov, στην οργάνωσή του προσφέρεται μία μυστική γνώση, που προέρχεται από ένα θιβετιανό σοφό και από άγνωστα βιβλία, που βρίσκονται φυλαγμένα σε τέσσερις βιβλιοθήκες του σύμπαντος[2].