“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Ψηφίζεις Σαμαρά και βγαίνει Σημίτης!

Η... 3η κυβέρνηση Σημίτη - "Απέθαντοι"! Άφωνη παρακολουθεί η χώρα τα όσα συμβαίνουν μετά τις εκλογές αρχικά με την προσπάθεια σχηματισμού βιώσιμης κυβέρνησης και εν συνεχεία τα τραγελαφικά που βιώνουν οι πολίτες στην πολιτική καθημερινότητά τους, όπου οι τραπεζίτες και τα οικονομικά στελέχη της κυβέρνησης ... Σημίτη (!) που ευθύνεται κατά κύριο λόγω για την ευρωτραγωδία που βιώνει η χώρα, παρελαύνουν από την θέση του υπουργού Οικονομικών! Μια κυβέρνησης με πρωθυπουργό τον ... Α.Σαμαρά! Αν δεν πρόκειται για φάρσα και εκδίκηση της Ιστορίας σε έναν λαό που αρνείται πεισματικά να διδαχθεί από την Ιστορία, τότε περί τίνος πρόκειται; Έτσι λοιπόν, δύο υπουργοί, ένας προαναγγελθείς και συμμετέχων στο υπουργικό συμβούλιο (πρέπει να είναι η πρώτη φορά στην ελληνική πολιτική ιστορία από το 1830 μέχρι σήμερα που συμμετείχε μη υπουργός ως ... υπουργός και μάλιστα πρώτος της τάξει σε υπουργικό συβούλιο, όπως ο παραιτηθείς Β.Ράπανος) και ένας (Γ.Βερνίκος) που παραβίασε ωμά την νομοθεσία περί υπουργοποιήσεων, ήδη μας αποχαιρέτησαν μέσα σε μία εβδομάδα.

Αποκάλυψη:μέλος της λέσχης Μπιλντερμπεργκ ο Γιάννης Στουρναρας!!!

Έχει συμμετάσχει το 2009 και το 2010 στις «συνεδριάσεις» της σκιώδους παγκόσμιας κυβέρνησης! Πολύ...βαρύ το βιογραφικό του Γιάννη Στουρνάρα, μας λένε στα "έγκυρα" ΜΜΕ από την στιγμή που ανακοινώθηκε η υπουργοποίησή του από τον Αντώνη Σαμαρά! Όντως, είναι...βαρύ κι ασήκωτο! Γιατί; Διότι, όπως "ξεχνάνε" (;) να μας πουν οι διάφοροι "ενημερωτάδες", ο συγκεκριμένος είναι ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ!!! Μάλιστα, έχει συμμετάσχει δύο φορές στις συνεδριάσεις της εν λόγω "υπερστοάς", το 2009 στην Αθήνα και το 2010 στην Ισπανία, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία συμμετεχόντων! Να τον χαίρονται λοιπόν στη συγκυβέρνηση τον νέο Υπουργό ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ!

Ο Μπενίνι "θάβει" την Μέρκελ !!!

Με το γνωστό δηκτικό του χιούμορ, σχολιάζει την πολιτική της γερμανίδας καγκελάριου Άνγκελα Μέρκελ, ο Ιταλός κωμικός Ρομπέρτο Μπενίνι. Στη δήλωσή του εξηγεί τι θα γινόταν αν ο Δάντης γνώριζε την Μέρκελ...  Δείτε το βίντεο από τον ALPHA   (enikos)

Σκόρδα στη Νέα Δημοκρατία για να ξορκίσουν το κακό

Μια η περίπτωση του πρωθυπουργού που κόντεψε να χάσει το μάτι του, μια η κατάσταση της υγείας του Βασίλη Ράπανου που τον οδήγησε εκτός κυβερνητικού σχήματος πριν καν εισέλθει και το κακό να τριτώνει με την παραίτηση του εφοπλιστή Βερνίκου, ήταν αρκετά για να οδηγήσουν σε …σκόρδα. Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr στα γραφεία της ΝΟΔΕ Τρικάλων, βρέθηκαν δύο αρμαθιές από σκόρδα για να … «ξορκιστεί το κακό». Τα σκόρδα προκάλεσαν, την έκπληξη του Προέδρου της ΝΟΔΕ Τρικάλων Νίκου Μουζακιάρη, ο οποίος ωστόσο δεν έχασε το χιούμορ του… «Ελπίζω να είναι ντόπια και όχι εισαγωγής», ανέφερε στο trikalanews.gr ενώ οι υποψίες για το στέλεχος της τοπικής Ν.Δ. που δεν άντεξε άλλο το «κακό μάτι» και έφερε τα σκόρδα διίστανται. trikalanews.gr eglimatikotita

Μπαμπά φτάνει !!!

papaioannou

Δεύτερο χτύπημα του Σορος στην Γερμανία μέσα σε 24 ώρες

Η Γερμανία εξελίσσεται σε «μισητή ιμπεριαλιστική δύναμη», σημείωσε ο Τζορτζ Σόρος σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel. Ο κ. Σόρος χαρακτηρίζει τη γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, «παγιδευμένη», επειδή, όπως λέει, «έχει συνειδητοποιήσει ότι με την πολιτική της δεν μπορεί να λειτουργήσει το ευρώ, αλλά δεν μπορεί να ξεφύγει από τα επιχειρήματα που έχει επικαλεστεί». Ο μεγαλοεπενδυτής συγκρίνει την κατάσταση της Γερμανίας με αυτήν των ΗΠΑ μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν, όπως υποστηρίζει, με το σχέδιο Μάρσαλ και η Ευρώπη ωφελήθηκε αλλά και η Αμερική «επιβλήθηκε ως ευεργέτιδα δύναμη». Σήμερα, υπογραμμίζει, «η Γερμανία δεν είναι πρόθυμη να δεχθεί κάτι τέτοιο και είναι τραγικό ιστορικό σφάλμα να μην αναγνωρίζει αυτές τις δυνατότητες». «Είναι πολύ κοντόφθαλμη η γερμανική θέση. Τώρα, τα σημάδια κρίσης στη Γερμανία δεν είναι ορατά. ‘Αν, όμως, δεν επιλυθεί ταχέως η κρίση του ευρώ, πολύ σύντομα η Γερμανία θα αρχίσει να νοιώθει αυτή την συνολική κάμψη για την οικονομική δραστηριότητα», εκτιμά ο ίδιος. «’Ενα από τα καίρια προβλήματα, στην περίπτωση που η κρίση αφεθεί να εξελιχθεί στην κατεύθυνση που φαίνεται να παίρνει, είναι ότι τα κράτη οφειλέτες θα κληθούν να πληρώσουν ακόμα περισσότερα, για να αναχρηματοδοτήσουν το χρέος τους, την ώρα που απολαμβάνει η Γερμανία χαμηλά επιτόκια, αρνούμενη όμως να καταβάλει χρηματικά ποσά για τους γείτονες με δυσκολίες», ανέφερε ακόμα.

Προκλητική δημοσκόπηση για την Ελλάδα στο πρακτορείο των Σκοπίων


Αυτό και αν είναι… πρόκληση! Το ειδησεογραφικό πρακτορείο των Σκοπίων, αποκαλούμενο πλέον ως »Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων» (ΜΙΝΑ), φιλοξενεί μία προκλητική δημοσκόπηση για την Ελλάδα, όπως γράφουν οι Φήμες.  Η ερώτηση που θέτει η δημοσκόπηση είναι:
“Τι αυτοκόλλητα πρέπει να βάζει η «Μακεδονία», στα ελληνικά αυτοκίνητα, όταν εισέρχονται στην χώρα”. Οι επιλογές των απαντήσεων σε αυτό το τουλάχιστον προκλητικό ερώτημα των σκοπιανών είναι:
α. Πρώην Οθωμανική Ελληνική Δημοκρατία
β. Σύγχρονη Πτωχεύσασα Ελληνική Δημοκρατία
γ. Νότια Μακεδονία
δ. Νομισματικό προτεκτοράτο της Ευρωπαϊκής ‘Ενωσης
ε. Γερμανική επαρχία της Ελλάδας
Η απάντηση που κερδίζει μέχρι στιγμής στις ψήφους των σκοπιανών, είναι η “Πρώην Οθωμανική Ελληνική Δημοκρατία”… Newsbomb

Θ.Π: Μήπως ήρθε η ώρα να κολλήσουμε στις πινακίδες τους, τις μαϊμούδες που λέγαμε παλιότερα;;;

Η ΕΕ έδωσε εντολή έκδοσης ευρωομολόγου

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters πριν λίγα λεπτά, η E.E. έδωσε εντολή στις τράπεζες Barclays, Credit Suisse, DZ Bank, Morgan Stanley και Societe Generale να διαχειριστούν την έκδοση ευρωομολόγου με χρονικό ορίζοντα το 2028. Τι είναι και πως θα λειτουργήσει το ευρωομόλογο; Η κυκλοφορία "ευρω-ομολόγων" μπορεί να οδηγήσει "γρήγορα στην ελάφρυνση της τρέχουσας κρίσης χρέους" στην ευρωζώνη, επίσης μπορεί να "ενισχύσει την αντίσταση" της ευρωζώνης απέναντι σε μελλοντικές κρίσεις, αναφέρεται σε επίσημο έγγραφο της Επιτροπής στις Βρυξέλλες, που είδε το φως της δημοσιότητας προ εξαμήνου. Η Επιτροπή στις Βρυξέλλες μελέτησε κατά πόσον είναι εφικτές τρείς επιλογές, η τελευταία απο τις οποίες-- μη καθιστώντας αναγκαία την αλλαγή των συνθηκών της ΕΕ-- "μπορεί γρήγορα να υλοποιηθεί".

Στα ΧΩΚ η Πρώτη του ΥΕΘΑ με τον Α/ΓΕΕΘΑ ...για τα γενέθλια της 180 ΜΚΒ/HAWK !!!

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, την 27  Ιουνίου 2012, συνόδευσε τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο  Παναγιωτόπουλο  στην τελετή εορτασμού της γενέθλιας ημέρας της 180 Μοίρας Κατευθυνόμενων Βλημάτων «HAWK» στο Καπανδρίτι Αττικής, όπου τους υποδέχτηκε ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Ζιαζιάς.

Ο Πούτιν κάλεσε στο τηλέφωνο τον Ερντογάν για τη Συρία

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ
Ο Βλαντίμιρ Πούτιν φαίνεται πως θέλησε να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα προς της Τουρκία, που εξαπολύει απειλές  εναντίον της συμμάχου της Μόσχας, της Συρίας.  Η Ρωσία δεν θέλει να βλέπει να απειλείται το καθεστώς  Άσαντ. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που ο Ρώσος πρόεδρος κάλεσε τηλεφωνικά τον Ερντογάν για ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις εξελίξεις με τη Συρία και το τουρκικό αεροσκάφος το οποίο καταρρίφθηκε από τη Δαμασκό. Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν.  Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πούτιν εξέφρασε τη λύπη του για το συμβάν και οι δυο ηγέτες συμφώνησαν ώστε να γίνουν  όλες οι ενέργειες για να ερευνηθούν τα αίτια που προκάλεσαν το δυσάρεστο γεγονός.  onalert