“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ!

Εθνικό σκάνδαλο: Υποθήκευσαν τα έσοδα από τους υδρογονάνθρακες δύο ημέρες πριν παραχωρήσουν δικαιώματα εξόρυξης!
Ολα τα δικαιώματα από την εξόρυξη των υδρογοναθράκων για μία περίοδο 30 ετών από την ημέρα έναρξης της εξόρυξης και μετά θα περιληφθούν στο Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων και θα αποτελέσουν "πόρους αποπληρωμής των δανειστών"!

Foreign Policy: "Oι Γερμανοί έβαλαν την σημαία τους ξανά στην Ακρόπολη"

"Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ"
"Οι Έλληνες θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν την παραμονή τους στο ευρώ για να καταστρώσουν ένα πλάνο διαφυγής από αυτό. Να εξασφαλίσουν τις τράπεζές τους σε περίπτωση χρεοκοπίας μέσα στο ευρώ και να λειτουργήσουν με τέτοιο τρόπο που να μην μπορεί ξανά η ΕΚΤ να τους κλείσει τις τράπεζες." αναφέρει το γνωστό Foreign Policy, το οποίο έχει σε πρώτο πλάνο μια φωτογραφία με την γερμανική σημαία ξανά στημένη πάνω στην Ακρόπολη.

Μετά την “συμφωνία” της Ελλάδος ανοίγει τελειωτικά το γεωπολιτικό πάζλ από την Μέση Ανατολή-Ανατ. Λεκάνη της Μεσογείου-Ουκρανία –Αρκτικός κύκλος.

Με τα χρώματα της Ελληνικής σημαίας και ένα γιγαντιαίο ΟΧΙ φωτίστηκε το κτίριο του υπουργείου Οικονομικών της Γερμανίας, με πρωτοβουλία του DIE LINKE, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την αλληλεγγύη του στον ελληνικό λαό  για το δημοψήφισμα  της Κυριακής 5 Ιουλίου..
Πιθανώς να μπερδεύτηκαν οι Γερμανοί με το  δικό τους nein και το Ελληνικό ΝΑΙ;