“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Ο Ερντογάν ετοιμάζει “διαθήκη”;

Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε χθες επίσημα την υποψηφιότητά του για την προεδρία της χώρας στις προεδρικές εκλογές του Αυγούστου.
Κατά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Ερντογάν έκανε την εμφάνισή του και το λογότυπο της εκστρατείας του, που όπως φαίνεται είναι παρόμοιο με το λογότυπο του Ομπάμα στις εκλογές του 2008 και του 2012.

Άγιοι της εποχής μας - Γέροντας Παΐσιος o Αγιορείτης

Το ελαφρύ πετρέλαιο του Ιράκ… το βαρύ πετρέλαιο του Αιγαίου και η ISIL.

«Breaking News»
Πηγές της αυτόνομης διοίκησης του ιρακινού Κουρδιστάν ανέφεραν σήμερα ότι το τελευταίο δεκαπενθήμερο έγινε στην κυριολεξία πλιάτσικο  από την ISIL σε αποθήκες με αμερικανικό βαρύ στρατιωτικό υλικό που βρισκόταν διασπαρμένες πέριξ της Μοσούλης και του Κιρκούκ.

Η Τουρκία εγείρει θέμα Κιρκούκ, κοντράρει τους Κούρδους!

Την ώρα που αποδέχονται την ανεξαρτησία του Κουρδιστάν, την ώρα που κλείνουν ενεργειακές συμφωνίες με τους Κούρδους, οι Τούρκοι, εξακολουθούν να παραμένουν φανατικά Τούρκοι, αδιαφορώντας για τον λόγο και την υπογραφή τους.
Αφού λοιπόν έπραξαν όλα αυτά, τώρα άλλαξαν τον δίσκο και άρχισαν τα τσαλίμια για το ζήτημα του Κιρκούκ, επί του οποίου, λένε, αρνούνται να αναγνωρίσουν την κυριαρχία μια μόνο εθνικής ομάδας (των Κούρδων), προωθώντας τις θέσεις των ελεγχόμενων από την Άγκυρα Τουρκομάνων.

Eυχές από ΠΑΣΟΚ: Το Ραμαζάνι του 2015 να γίνει στο καινούργιο τέμενος!

Με αφορμή την έγκριση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την ανέγερση του στο Βοτανικό
Την ευχή το Ραμαζάνι του 2015 να γίνει στο καινούργιο τέμενος που θα χτιστεί στον Βοτανικό δίνει το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωσή του μετά την απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας που ανάβει το πράσινο φως στην κρατική χρηματοδότηση του έργου.

ΥΜΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ (ΠΟΙΗΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΙΩΣΗΦ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΥ)

ΨΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ

Ὁ «ἐκλεκτός» τῶν σιωνιστῶν καὶ τὸ «ἀπολεσθὲν ποίμνιο»

Γράφει ὁ Νίκος Χειλαδάκης,
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
Γιὰ τρίτη φορὰ μέσα σὲ ἕνα χρόνο περίπου, ὁ πρωθυπουργὸς αὐτῆς τῆς χώρας πῆγε καὶ μίλησε μὲ κολακευτικὰ λόγια στὸ παγκόσμιο Ἰσραηλιτικὸ Συμβούλιο, ἐπιβεβαιώνοντας ὅτι εἶναι τὸ «ἐκλεκτὸ» παιδὶ τοῦ Σιωνισμοῦ, ἀποσπώντας τὰ εὔσημα γιὰ τὴν ἀφοσίωσή του στὰ παγκόσμια σιωνιστικά, (νεοταξικὰ) ἰδανικά.