“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Ελληνική ΑΟΖ...με τουρκικές μαρίνες! Θα σωθούμε ή θα ...παραδοθούμε;

Ελληνική ΑΟΖ με τουρκικές μαρίνες! Γιατί μπορεί ΑΟΖ να ανακηρύξουμε σύντομα, όπως λένε κυβερνητικές πληροφορίες, τις μαρίνες μας πάντως τις δίνουμε χωρίς καμία δυσκολία σε Τουρκους!
•Δεν είμαστε “υπερπατριώτες”, “εθνικιστές”. Δεν είμαστε ρατσιστές. 
•Δεν γνωρίζουμε είναι η αλήθεια αυτό που ονομάζουν οικονομικά -γιατί αυτό το χάος μόνο οικονομία δεν είναι- δεν είμαστε ειδικοί επί...της παγκοσμιοποίησης.
•Όχι μην μας πείτε για την εξαγορά της τουρκικής τράπεζας από την Εθνική, γιατί όσοι χρησιμοποιούν αυτό το φοβερό επιχείρημα δεν μας λένε το τέλος της ιστορίας. Που ήταν καταστροφικό για την Ελλάδα! 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΕΒΑΛΑΝ BAR CODE ΣΤΑ ΔΙΑΜΟΝΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ!!!

«ΕΙΣΒΟΛΗ» ΤΟΥ «ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ» ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ!!!
Δυστυχώς, είναι αλήθεια! Το Άγιον Όρος, το Περιβόλι της Παναγίας και απόρθητο κάστρο της Ορθοδοξίας, "αλώθηκε" (και αυτό!) από το παγκόσμιο σύστημα ηλεκτρονικής "διακυβέρνησης" ή μάλλον καλύτερα, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ!!! Με έκπληξη, οργή και απορία διαπιστώσαμε κατά το πρόσφατο προσκύνημά μας στον Άθω, πως στα Διαμονητήρια που προμηθεύονται οι προσκυνητές ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΚΑΤΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ο ΓΡΑΜΜΩΤΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ (BAR CODE)!!! Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, αυτός ο κώδικας δεν υπήρχε μέχρι τον Μάιο (διαμονητήριο αριστερά), αλλά προστέθηκε πρόσφατα (διαμονητήριο δεξιά)!