“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

«ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΕΣ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Μεγάλη αίσθηση πήραν στον τουρκικό τύπο οι δηλώσεις του Ρώσου προέδρου, Βλαδιμήρ Πούτιν, που έγιναν σχετικά με την κατάρρευση του ρωσικού αεροπλάνου στο Σινά καθώς και για τον εμφύλιο της Συρίας και οι οποίες χαρακτηρίστηκαν απειλητικές και προκλητικές, (meydan okudu).

«ΜΠΡΑΒΟ», ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΡΙΑ ΣΤΟΝ κ. ΦΙΛΗ

Θ.Π.: ΕΥΓΕ, ΕΥΓΕ!!! ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Η ανιστόρητη και απαράδεκτη δήλωση του υπουργού Παιδείας, κ Φίλη, ότι δεν υπήρξε ποντιακή γενοκτονία, ήδη έχει βρει τους χειροκροτητές της από την άλλη πλευρά του Αιγαίου, όπου πανηγυρίζουν ότι ακόμα και Έλληνες επίσημοι απορρίπτουν αυτά τα… «ιστορικά ψεύδη», ότι δήθεν διαπράχτηκε γενοκτονία στον Πόντο σε βάρος των Ελλήνων.

ΤΟ ΧΈΡΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ ή το χέρι του HAARP; ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ ΑΥΤΗΣ;

Σήμερα  3 Νοεμβρίου 2015 ηλιοβασίλεμα με φόντο τον Λυκαβηττό και τον Άγιο Γιώργη.
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΌ!!!! ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ ή το χέρι του  HAΑRP;;;
ΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ “πάνε σύννεφο” ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ.

ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ (αφιερωμένο στον υπουργό… Παιδείας της Ελλάδας κ Φίλη)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Μόνο αισθήματα οργής για τα εκατοντάδες χιλιάδες θύματα της ποντιακής γενοκτονίας προκαλούν οι δηλώσεις του υπουργού Παιδείας της Ελλάδας, ότι δεν… υπήρξε ποντιακή γενοκτονία.

Εορτή Αγίου Ιωάννου Βατάτζη (Μαρμαρωμένος Βασιληάς) - BINTEO

Του π. Αντωνίου Χρήστου
Σήμερα η Ορθόδοξος Εκκλησία μας 4/11, εορτάζει έναν μεγάλο Άγιο Αυτοκράτορα. Πολλοί θεωρούν ως Μαρμαρωμένο Βασιληά τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, ότι αυτός θα είναι εκείνος που κατά την παράδοση θα είναι ο ηγεμών όταν ξαναπάρουμε τη Πόλη. Αυτό μου είπε και η κα Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ, άρα επιστημονικά- ιστορικά, ισχύει.
Όμως η παράδοση της Εκκλησίας μας αποκλείει τον Κωνσταντίνο και δια μέσου πολλών πατέρων καταδεικνύει τον σημερινό εορτάζοντα Άγιο Ιωάννη Βατάτζη από το Διδυμότειχο, που ήταν αυτοκράτωρ στη Νίκαια, όταν κατέλαβαν οι υποκριτές Σταυροφόροι την Πόλη. Πολύ ενδιαφέρουσα η βιωτή του, ως το συν/νο κείμενο σε word.