“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

☦ "το μεγάλο ξεπούλημα πρέπει να γίνει δίχως τις "ψευδοπροφητείες" του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ"

"το μεγάλο ξεπούλημα της αλήθειας  πρέπει να γίνει δίχως τις ¨ψευδοπροφητείες¨ του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ, τις Άγιες Εικόνες που δακρύζουν, τους Εσταυρωμένους που ματώνουν γιατί όλα αυτά ενοχλούν και για αυτό και οι εγκύκλιοι που διαβάζονται, ώστε να  να αποφύγουμε την κινδυνολογία των προφητειών. Όλα αυτά την στιγμή που ο σουλτάνος απειλεί να αρπάξει τα νησιά μας και διεθνείς αναλυτές διαμηνύουν Παγκόσμια Επισιτιστική κρίση και Παγκόσμιο πόλεμο.  Ούτε τα προσχήματα κρατούν κάποιοι και δείχνουν ολοκάθαρα ότι ταυτίστηκαν με τον Ηρώδη των δεινών του Ελληνικού Έθνους."

☦ «Αν θέλεις να διδάξεις την αγάπη του Θεού, μη λες λόγια. Προσπάθησε να είσαι πάντοτε ευγενής και αξιαγάπητος» Άγιος Νικόλαος Καβάσιλας

☦ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ

“Δί’ ὑπομονῆς  τρέχωμεν τον  προκείμενον ἠμίν ἀγώνα  ‘’

Κυριακή των Αγίων πάντων! Το αποστολικό ανάγνωσμα μας προσφέρει μια πανοραμική θέα των ηρωικών Αγώνων των αθλητών της Πίστεως. Αγώνων απίστευτων, διότι οι ήρωες αυτοί δεν  πάλεψαν μόνο εναντίον αυτοκρατόρων και δημίων τους, αλλά και με τους κοσμοκράτορες του σκότους, με τις φάλαγγες των πονηρών πνευμάτων, που παρατάχθηκαν εναντίον τους.

☦ Ως δρόσος ο λόγος αυτής της ψυχούλας:

"θα χτυπήσει την Ελλάδα ο εχθρός. Όμως στην Ελλάδα υπάρχει Ορθόδοξος Λαός, ο οποίος τιμά διαρκώς την Μητέρα του ΦΩΤΟΣ και για αυτό θα επέμβει ο ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ ΘΕΟΣ"

"επιστεύσες -ενίκησες"

" κάντε λίγο υπομονή ότι ζητήσετε θα σας δοθεί"

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com