“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Έγινε απόβαση στη Συρία - Εκατοντάδες Ρώσοι πεζοναύτες, μονάδα GRU με ΤΟΜΠ/ΤΟΜΑ

Moνάδες Ρώσων πεζοναυτών αποβιβάζονται από το πρωί σήμερα υπό την κάλυψη των πολεμικών του ρωσικού στολίσκου.  Τα σκάφη προέρχονται από το Ρωσικό στόλο της Βόρειας Θάλασσας. Εκατοντάδες Ρώσοι πεζοναύτες μία μονάδα της GRU και δεκάδες τροχοφόρα τεθωρακισμένα οχήματα, αποβιβάστηκαν στο λιμάνι της Ταρτούς, και προωθούνται στο εσωτερικό της χώρας. Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα,  Αμπού Ουμπάιντε, μέλος του ‘Ελεύθερου Συριακού Στρατού’, τρία ρωσικά πολεμικά πλοία νωρίς το πρωί εκφόρτωσαν στο λιμάνι της Συρίας, τεθωρακισμένα οχήματα και στρατιωτικό εξοπλισμό, όπως ανέφερε το τουρκικό κανάλι CNN Türk.

Ο Τόμσεν και η Τρόϊκα αρπάζουν τα σπίτια από 100.000 οικογένειες !!!

Παίρνουν τα σπίτια των Ελλήνων και με την σφραγίδα της ... ψήφου μας, βγάζουν στο δρόμο οικογενειάρχες!!!
Ασφυκτικές πιέσεις ασκεί ο Τόμσεν και οι δανειστές ώστε να αρθεί η απαγόρευση των πλειστηριασμών, ακόμα και για μικρά ποσά οφειλών από δάνεια, ώστε να ρίξουν τις τιμές στην αγορά ακινήτων, γράφουν σήμερα σχεδόν όλες οι εφημερίδες! Η αλήθεια είναι, ότι αυτό είχε προαποφασιστεί επί των ημερών της Κυβερνήσεως Παπαδήμου! Αλλά περίμεναν όπως και άλλες αποφάσεις, να εκτελεστούν από κυβέρνηση ψηφισμένη από το λαό! Πρόκειται για άλλο ένα δώρο του Τόμσεν στα «κοράκια» της αγοράς, καθώς και μια κίνηση που θα ρίξει με το ζόρι τις τιμές των ακινήτων στην Ελλάδα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», δεδομένου ότι σήμερα υπάρχουν περισσότερα από 100.000 ακίνητα προς πλειστηριασμό, αν βγουν μαζικά προς πώληση στην αγορά αναμένεται να οδηγήσουν σε πτώση των τιμών φέρνοντας επίσης μεγάλες ανατροπές στην κτηματαγορά.

Άνεργος αυτοπυρπολήθηκε έξω από την ιταλική Βουλή !!!

Η οικονομική κρίση και η ανεργία που πλήττει τη γειτονική Ιταλία, οδηγεί σε ακραίες εκδηλώσεις. Χαρακτηριστική είναι η τελευταία περίπτωση ενός 54χρονου εργάτη που έχασε πριν δύο μήνες τη δουλειά του και το βράδυ της Παρασκευής αυτοπυρπολήθηκε έξω από το ιταλικό κοινοβούλιο. Ο άτυχος άνδρας αφού περιελούσθηκε με εύφλεκτο υλικό, έβαλε στο σώμα του φωτιά με αναπτήρα και άρχισε να τρέχει προς την είσοδο του ιταλικού κοινοβουλίου, μέχρις ότου σωριάστηκε στο έδαφος. Οι καραμπινιέροι παρενέβησαν άμεσα για να τον βοηθήσουν, με πυροσβεστήρα.

Όλα είναι προσχεδιασμένα. Η εξόντωση του ελλη νικού λαού είναι απλά μια παράπλευρη απώλεια

Η κυνική  δήλωση  του  επικεφαλής οικονομολόγου της Παγκόσμιας Τράπεζας Μάϊκλ Μπρούνο  και η  σοκαριστική ομολογία  του παραιτηθέντος  απο το ΔΝΤ  Ντέϊβ Μπαντού.
Μάϊκλ Μπρούνο 
Ο ισραηλινός οικονομολόγος Peter Michael Bruno (Εβραϊκά: מיכאל ברונו) γεννήθηκε στις 30 Ιουλίου  του 1932και  πέθανε τα  χριστούγεννα (25η Δεκεμβρίου) του 1996. Ήταν διοικητής της κεντρικής τράπεζας του Ισραήλ και πρώην επικεφαλής οικονομολόγος της Παγκόσμιας Τράπεζας. Το "έργο" του  ήταν τόσο  ...σημαντικό, που  το πασίγνωστο   για τις  παρακρατικές και  παραοικονομικές  δραστηριότητές του "Ίδρυμα Rothchild" καθιέρωσε το  ειδικό βραβείο  "Michael Bruno" το οποίο  απονέμεται φυσικά  στους "ικανότερους" και "ευφυέστερους"  οικονομικούς   δολοφόνους της Παγκόσμιας Τραπεζοπιστωτικής Εξουσίας....Σε μια διάλεξή του  στο συνέδριο της Διεθνούς Οικονομική Ένωσης που έγινε στην Τύνιδα το 1995 , ο Μπρούνο πληροφόρησε  τους  500 συγκεντρωμένους  οικονομολόγους απο  68 χώρες, ότι αποκτούσε ολοένα  και μεγαλύτερη αποδοχή  "η ιδέα  πως μια  αρκετά  μεγάλη κρίση  μπορεί να συγκλονίσει  απρόθυμους  διαμορφωτές της πολιτικής, έτσι ώστε  να θεσμοθετήσουν  μεταρρυθμίσεις  που θα αυξάνουν την παραγωγικότητα ".

Αγιο Ορος: Ευτυχώς που έβρεξε!!! Ο θεός έβαλε το χέρι του γιατί ο άνθρωπος ... δεν μπορούσε!!!

Του Γιώργου Αδαλή
Ευτυχώς που έβρεξε γιατί η φωτιά στο Αγιο Ορος που ξέσπασε την Τετάρτη, θα έκαιγε για πολλές μέρες ακόμη! Αποδείχτηκε λοιπόν, ότι το Κράτος, δεν είχε σχεδιάσει κανενός είδους δασοπροστασία για την Αθωνική Πολιτεία!  Προστασία όπως ζώνες δασοπυρόσβεσης και πρόσβασης σε εξαιρετικά δύσβατες περιοχές ! Προφανώς το θέμα αυτό, το είχαν αφήσει εις την μεγαλοψυχία του ... Θεού, μέχρι που βρέθηκε ένας αλλοδαπός και έκανε στάχτη χιλιάδες στρέμματα! Και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες πυροσβεστών και πιλότων, η φωτιά έκαιγε μέρες και ξέφυγε κάθε έλεγχο, πολύ απλά διότι δεν υπάρχει για την περιοχή κανενός είδους στρατηγικός σχεδιασμός, για το ενδεχόμενο εμπρησμού!!!

ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ: «ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ»

Του Γιώργου Θεοχάρη
Μοναχοί, πυροσβέστες και εργάτες, χωρίς δισταγμό, μιλούν για επέμβαση της Θεοτόκου, εξηγώντας ότι σύμφωνα με τις συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή το μοιραίο δεν θα είχε αποφευχθεί. Σε θαύμα της Παναγίας αποδίδουν οι Αγιορείτες πατέρες την κατάσβεση της πυρκαγιάς στο ´Αγιο Όρος καθώς ενώ η φωτιά χθες αργά το βράδυ μαίνονταν και απειλούσε τη Μονή Χιλανδαρίου ξαφνικά ένα σύννεφο σκέπασε τον ουρανό πάνω από τη φλεγόμενη περιοχή και η βροχή έπεφτε καταρρακτοδώς, εξήγησαν στο ´´Άγιορείτικο Βήμά´´, πυροσβέστης πεζοπόρου τμήματος και Αγιορείτης μοναχός. Με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να κατασβηστεί στο σύνολο της και να αποφεχθεί ο κίνδυνος της καταστροφής στο Αγιώνυμο Όρος.

Στὴν Κοίμηση τῆς Θεοτόκου

Η μεγάλη εικόνα της Παναγίας του Ευαγγελιστή Λουκά στη Θήβα 
Ὁ Αὔγουστος, ἔχει τὶς ἰδιαιτερότητές του. Εἶναι ἀπὸ τὴ μία τὸ ὕστατο χαῖρε τοῦ καλοκαιριοῦ. Εἶναι ὁ μήνας ποὺ διακριτικὰ χαιρετίζει τὸ καλοκαίρι ποὺ σιγὰ – σιγὰ ἀποσύρεται καὶ παράλληλά μας παίρνει ἀπ’τὴ ξεγνοιασιὰ τῶν διακοπῶν καὶ μᾶς φέρνει θέλουμε δὲ θέλουμε καὶ πάλι «εἰς τὰ ἴδια». Μὲ τοῦ ποὺ θὰ βάλει ὁ κόσμος τὸ κλειδὶ στὴν πόρτα, ἐπιοστρέφοντας, ἀρχίζουν ξανὰ τὰ ἀσταμάτητα «πρέπει». Αλλά ἔχει καὶ τὴ "χάρη" του. Εἶναι "ἡ Παναγία τοῦ Δεκαπενταύγουστου", ποὺ τὸν χαριτώνει. Εἶναι ἡ ἴλεως τῆς Θεοτόκου, τῆς μάνας τῆς ἀνθρωπόπτητας, ποὺ «ἐν τὴ κοιμήσει τὸν κόσμον οὐ κατέλιπεν». Εἶναι ἡ μορφὴ τὰ Παναγίας μὲ τὰ 2000 τόσα ἐπίθετα ποὺ ὅλον αὐτὸν τὸν μήνα γιορτάζεται ἀπ’ἄκρη σ’ ἄκρη τῆς πατρίδας μας.

Πατριώτες ετοιμαστείτε για μια φρίκη που δεν ξέρω αν έχει ζήσει ξανά η Ελλάδα!

Δεν έρχονται έτσι για πλάκα οι Εβραίοι επίσημοι. Οι προδότες θα μας ανακατώσουν και θα σκοτωθούν τα παιδιά μας σε ένα πόλεμο κακό που δεν έχουμε καμία σχέση! Επίθεση στο Ιράν το φθινόπωρο προβλέπουν Ισραηλινοί και Η.Π.Α.Σε πολεμικό κλίμα κινείται σήμερα η ειδησεογραφία στο Ισραήλ, αφού πολλές εφημερίδες προβλέπουν πως η χώρα, μαζί με τις Η.Π.Α., ετοιμάζονται να επιτεθούν το φθινόπωρο στο Ιράν… Με τίτλο: «Νετανιάχου και Μπαράκ αποφασισμένοι να επιτεθούν στο Ιράν το φθινόπωρο», κυκλοφόρησε σήμερα η εφημερίδα Γεντιότ Αχρονότ, τονίζοντας πως Νετανιάχου και Ομπάμα, ετοιμάζουν επίθεση σε πυρηνικές Ιρανικές εγκαταστάσεις.

Αποκάλυψη ΣΟΚ από Κώστα Μαρκόπουλο! Με πολιτικό άσυλο ήταν στην Ελλάδα το κτήνος της Πάρου!

Διαπλοκή δουλεμπόρων και υπηρεσιών πίσω από την κτηνωδία. Βγάλτε τα ονόματα τους στη "σέντρα" ΤΩΡΑ...
Ο Κ. Μαρκόπουλος στο twitter του δήλωσε πριν λίγο ότι θα ζητήσει μέσω Βουλής τον φάκελο του κτήνους της Πάρου. Αποκάλυψε ότι είχε έρθει λαθραία και πήρε πολιτικό άσυλο.

“Αεί κολοιός παρά κολοιώ ιζάνει” - Ελεύθ.μτφρ: “κολιός και κολιός απ’ το ίδιο βαρέλι” !!!

Διαβάστε το σχετικό δημοσίευμα από το onalert
Θετικό κλίμα στη συνάντηση Κλίντον-Ερντογάν
ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ
Για περίπου 2 ώρες ο η Χίλαρι Κλίντον συνομίλησε με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Η συνάντηση τους πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη στο γραφείο του Ερντογάν κοντά στην περιοχή Μπεσίκτας. Στη συνάντηση Κλίντον –Ερντογάν συμμετείχε και ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου. Πριν τη συνάντηση των δυο ο Ερντογάν ο οποίος δεν μιλά καθόλου Αγγλικά, όταν η Κλίντον του ρώτησε πως είστε εκείνος απάντησε στα Αγγλικά “fine” γεγονός που προκάλεσε εντύπωση στους τούρκους δημοσιογράφους. Ηδη η Χίλαρι Κλίντον είχε δηλώσει την υποστήριξη της στην Τουρκία, στην καταπολέμηση του PKK και είχε αναφέρει πως η ίδια βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για « να επιταχύνει την απομάκρυνση του Άσαντ».

“Αγνή Παρθένε Δέσποινα ..”

Αγνή Παρθένε Δέσποινα Άχραντε Θεοτόκε
Χαίρε Νύμφη Ανύμφευτε.

Παρακολουθείστε τον υπέροχο βυζαντινό ύμνο που έγραψε ο Άγιος Νεκτάριος, Επίσκοπος Πενταπόλεως, ο Θαυματουργός, για την Υπεραγία Θεοτόκο, που ψάλλουν οι Μοναχοί της Σιμωνόπετρας