“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Σάββατο 23 Απριλίου 2016

ΣΟΚάρει η ομολογία μιας Ελβετίδας: “Μισώ τους Έλληνες διότι…”

Στο βιβλίο με τίτλο «Σκυλάνθρωποι» καταγράφεται η αφήγηση μιας Ελβετίδας που επιχειρεί να ερμηνεύσει με ενδιαφέροντα τρόπο την άσχημη συμπεριφορά των Ευρωπαίων απέναντι στους Έλληνες.
H Ελβετίδα αφηγείται: «Τα ζώα δεν συγχωρούν ποτέ στον άνθρωπο τη βελτίωση της συμπεριφοράς τους, γιατί νιώθουν ότι αυτή η βελτίωση τ’ απομακρύνει από τη φύση τους. και όποτε δίνεται η ευκαιρία το μίσος εκρήγνυται».

ΕΛΛΑΔΑ Δ-ευρω ΕΞΩ;

Γράφει ὁ Δρ. Κωνσταντῖνος Βαρδάκας
Λάζαρε δεύρω έξω. Στον Λάζαρο το λέει ο ΚΥΡΙΟΣ μήπως το ακούσει και η πεθαμένη οικονομικά από τα μνημόνια και από άλλα  Ελλάδα.
Πολλοί αναρωτιούνται αν τα capital control  του προηγούμενου  καλοκαιριού είναι ¨άλλα λόγια να αγαπιόμαστε ¨δηλ. ότι  μπορεί  να μας έβγαλαν από την ζώνη του ευρώ δίχως να το πάρουμε χαμπάρι; Τελικά οι τραγωδίες στην πατρίδα μας παίζονται καλοκαιρινούς μήνες.

Αμβρόσιος: «Φτωχοσυμπέθεροι» του Πάπα Ιερώνυμος και Βαρθολομαίος

Η πρόσφατη επίσκεψη του Πάπα της Ρώμης κ. Φραγκίσκου στη Λέσβο οπωσδήποτε εντάσσεται στα ιστορικά γεγονότα με παγκόσμιο αντίκτυπο! Ανεξαρτήτως προς τα αποτελέσματά της ήταν όντως ένα μεγάλο γεγονός, μια μεγάλη και πολύ τιμητική επίσκεψη για την Ελλάδα μας!

Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ από το 2013 μας κάνει "σινιάλο" με ΣΤΑΥΡΟ, ο χρόνος των Τούρκων τελείωσε.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Πλησίαζαν Χριστούγεννα 7  Δεκεμβρίου 2013. Μεσημέρι  και σερφάροντας  στον υπολογιστή παρακολουθώ την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ σε ζωντανή λήψη  μέσω web κάμερας http://www.earthcam.com/world/turkey/istanbul/