“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

"Σημεία των Καιρών…"

Ομοφυλόφιλες ακτιβίστριες «σταυρώθηκαν» έξω από εκκλησία και αντάλλαξαν φιλιά
Σε μια πρωτότυπη διαμαρτυρία ενάντια στην ομοφοβία, προχώρησαν δύο νεαρές ακτιβίστριες στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Οι δύο γυναίκες ξεγυμνώθηκαν, στήθηκαν έξω από εκκλησία στο κέντρο της πόλης, «σταυρώθηκαν» και φόρεσαν στο κεφάλι τους αγκαθωτό στεφάνι και άρχισαν να ανταλλάσσουν καυτά φιλιά.

"Σκοτωμός" στη Βουλή

newsIT.gr

ΣΕ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΑΧΑΙΑ ΟΙ ΚΗΔΕΙΕΣ

Τελευταίο αντίο στους τρεις αδικοχαμένους οπλίτες
Σε κλίμα βαθιάς οδύνης και υπό την επήρεια του σοκ που προκάλεσε η απώλειά τους, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι είπαν σήμερα το τελευταίο αντίο στους τρεις οπλίτες που έχασαν τόσο άδικα τη ζωή τους, χθες, από έκρηξη ελαττωματικού πυροσωλήνα όλμου στο πεδίο βολής των Γλαφυρών Μαγνησίας, κατά την διάρκεια προγραμματισμένων βολών.

Έκρηξη του πατέρα του Αναστ. Μεζάλα μέσω facebook

«EΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ»
Ο τραγικός πατέρας του επαγγελματία οπλίτη και λοχία πεζικού που έχασε τη ζωή του στο Βόλο ξέσπασε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook, αναφερόμενος μάλιστα και στην πρόσφατη απώλεια της συζύγου του και μητέρας του νεκρού, Αύρας.

Η σωτηρία της Ελλάδος

- η ιστορία, η τιμωρία και τα «λάθη» -
Συνταρακτικές είναι οι αποκαλύψεις των τελευταίων μηνών πού κάνουν την γύρο του κόσμου για την συμπεριφορά του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (IWF) και μερικών υπευθύνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης απέναντι της Ελλάδος μετά το ξέσπασμα της κρίσης χρέους των κρατών, την οποία όμως φορτώθηκε εξολοκλήρου  η ατυχής Πατρίδα μας. Είναι σίγουρο ότι θα ακολουθήσουν και νέες άλλες αποκαλύψεις που θα προκύψουν από την σύγκρουση μεταξύ των ελεεινών και κατάπτυστων  πρωταγωνιστών και υπευθύνων για την σκληρή τιμωρία της Ελλάδος.

Όταν η πίστη κλονίζεται

Γέροντα, γιατί πολλοί άνθρωποι, ενώ πίστευαν, έχασαν την πίστη τους;

-Αν δεν προσέχει κανείς στα θέματα της πίστεως και της λατρείας, σιγά-σιγά ξεχνιέται και μπορεί να γίνη αναίσθητος, να φθάση σε σημείο να μην πιστεύη τίποτε.

-Μερικοί, Γέροντα, λένε ότι η πίστη τους κλονίζεται, όταν βλέπουν να υποφέρουν καλοί άνθρωποι.

-Ακόμη κι αν κάψη ο Θεός όλους τους καλούς, δεν πρέπει να βάλη κανείς αριστερό λογισμό, αλλά να σκεφθή πως ο Θεός ό,τι κάνει, από αγάπη το κάνει. Ξέρει ο Θεός πώς εργάζεται. Για να επιτρέψη να συμβή κάποιο κακό, κάτι καλύτερο θα βγη.

Ρήματα Ζωής: Καμιά χαρά κοσμική δεν μένει χωρίς μεταμέλεια

«Καμιά χαρά κοσμική δεν μένει χωρίς μεταμέλεια. Μόνον η χαρά που προέρχεται από τον Θεό είναι γνήσια και ειλικρινής. Δόξες και χρήματα, όλα είναι ψεύτικα. Όλα αυτά ο θάνατος τα βάζει στην αρμόζουσα θέση τους.» 

† Γέροντας Εφραίμ Φιλοθεΐτης

Τον έχουν «τελειωμένο» τον Ερντογάν – Το CNN έδειξε χάρτη του Κουρδιστάν

Υπάρχει μια εκτίμηση, από κύκλους που γνωρίζουν τα πράγματα, ότι οι ΗΠΑ τον έχουν «ξεγραμμένο» τον Ερντογάν και την Τουρκία και προσανατολίζονται προς νέους συμμάχους.
Δεν είναι αυτή η ανάρτηση ο χώρος που θα αναλύσουμε όλη την πληροφόρηση που φτάνει στα γραφεία μας, ωστόσο, οι σχέσεις του Ερντογάν με το Ισλαμικό Κράτος, η Τουρκία που παραμεγάλωσε πληθυσμιακά και παριστάνει, πάλι, την Οθωμανική Αυτοκρατορία, οι θεωρίες του Νταβούτογλου για χαλιφάτα, όλα αυτά δεν αρέσουν…