“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ …. ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ !!!

Λαοθάλασσα στην ομιλία Ερντογάν - Πάνε για εμφύλιο στην Τουρκία!

Σας είπαμε το πρωί (εδώ) ότι ο Ερντογάν βαρέθηκε τις συγκεντρώσεις, που αμφισβητούν τις αποφάσεις του και βάζει στο παιχνίδι τη "σιωπηρή πλειοψηφία των φιλήσυχων Τούρκων", τα 25 εκατομμύρια ψηφοφόρων του δηλαδή, απέναντι στις 5.000 - 10.000 ακτιβιστών που βρίσκονται ...καθημερινά στην πλατεία Ταξίμ. Από αύριο ή σε λίγο, είναι πιθανό, στην πλατεία Ταξίμ, να "εγκατασταθούν" δεκάδες ή εκατοντάδες χιλιάδες οπαδοί του Ερντογάν, πράγμα που θα αλλάξει τους όρους του παιχνιδιού.

Μ.Κονίτσης: «Καλῶ τὸν ὑπουργὸ Ἐθνικῆς Ἀμύνης ἤ νὰ διαψεύσῃ τὴν ἀνωτέρω ἐφιαλτικὴ εἴδηση ἤ νὰ ὑποβάλῃ ἀμελλητὶ τὴν παραίτησή του. Στὸ τιμόνι τοῦ Ἔθνους χρειάζονται λιοντάρια....»

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Δηλώσεις: «Μὲ ὀδύνη βαθειὰ καὶ μὲ ἀγωνία μεγάλη πληροφοροῦμαι, ὅτι ἔχει δρομολογηθῆ ἡ κατάργηση τοῦ ἱστορικοῦ 583 Τ.Π. Κονίτσης.
α) Ἡ ὀδύνη μου ὀφείλεται στὸ ὅτι ὁ ὑπουργὸς Ἐθνικῆς Ἀμύνης  κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος ἀποδεικνύεται ἀσυνεπὴς καὶ ψευδόμενος πρὸς ὅσα μὲ διεβεβαίωνε τὸν περασμένο Ὀκτώβριο στὸ Μοναστήρι τῆς Πελαγίας, στὴν περιοχὴ Θηβῶν. Εἶχαν προηγηθῆ τὰ θυρανοίξια τοῦ ναΐσκου τοῦ Ἁγίου Παντελεήμονος εἰς τιμὴν καὶ μνήμην τοῦ ἐκ Κονίτσης ἥρωος σμηναγοῦ Παντελῆ Γκέλη, πεσόντος εἰς τὸ Ἀκραίφνιον Θηβῶν ἐν ὥρᾳ καθήκοντος.

Επιτέλους να γίνει της ΕΡΤ !!! δηλ. της Ελλάδας, της Ρωμιάς, της Τρελής

ΤΟΥ ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΡΔΑΚΑ
Πρωί-πρωί σηκώθηκα να βοηθήσω την ξαδέλφη μου που μετακόμιζε σε μικρότερο σπίτι. Ο μισθός κόπηκε στην μέση ενώ σπουδάζει δύο παιδιά. Έτσι έκοψε και το σπίτι στην μέση και φυσικά της περίσσεψαν έπιπλα. Ακόμη δεν είχε χαράξει και ακούσθηκε στην σιγαλιά του πρωινού η βραχνάδα  του μεγάφωνου του μπαρμπά-Θανάση του παλιατζή, του πρώην αντικέρ από την Πόλη!!

Ευτυχής ο Χριστιανός

Η Παναγία η Μήτηρ του Κυρίου, εμφανισθείσα πολλάκις εις πολλούς Αγίους είπεν:
«Επειδή μου αρέσουν υπερβαλλόντως οι ωραίοι ύμνοι των 24 οίκων, θα αγαπώ, θα προστατεύω, θα σκέπω και θα φυλάττω από παν κακόν, πάντα Χριστιανόν, όστις θα με χαιρετίζη άπαξ της ημέρας με τους ύμνους τούτους και θα ζη κατά τον νόμον του Θεού.
Κατά δε την τελευταίαν ημέραν της ζωής αυτού και θα τον υπερασπισθώ και ενώπιον του Υιού μου». 
Ευτυχής ο Χριστιανός, όστις απαγγέλλει τους χαιρετισμούς τούτους καθ' εκάστην ημέραν με σεβασμόν, ευλάβειαν και αγάπην.

Η Τουρκία φλέγεται - Συγκρούσεις σώμα με σώμα αστυνομικών -διαδηλωτών – Φωτογραφίες

Ο Ερντογάν σκληραίνει επικίνδυνα τη στάση του απέναντι στους διαδηλωτές κατορθώνοντας προς το παρόν να βγάλει κι άλλο κόσμο στο δρόμο.
Η επέμβαση της αστυνομίας δεν σταμάτησε στο πάρκο Γκεζί, με χημικά δακρυγόνα και τόνους νερού. Οι μάχες σώμα με σώμα επεκτάθηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις να εισβάλουν μέσα στο ξενοδοχείο Ντιβάν που οι διαδηλωτές έχουν μετατρέψει σε αυτοσχέδιο νοσοκομείο. Οι φωτογραφίες δείχνουν την βια των αστυνομικών δυνάμεων.

ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΗ…ΛΟΥΜΠΑ. ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ 3 ΣΥΝΕΝΟΧΩΝ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ .... ΕΡΤ.

Της Αγγελικής Νιαροπέτρου
Έχουν συνηθίσει οι πολιτικοί που κυβερνούν απο το 74 έως σήμερα να μας θεωρούν όλους κόπανους και άσχετους. Φυσικά έχουν τα δίκια τους αφού 40 χρόνια καταναλώνουμε το κουτόχορτο που μας σερβίρουν ως .. χάνοι. Τι μας λένε τώρα; Ότι δεν συμφωνούν - και καλά- με το κλείσιμο της ΕΡΤ. Εμείς ξέραμε 3 μέρες πρίν το κλείσιμο, ότι ήταν έτοιμη η ΠνΠ, υπογραμμένη απο τον Παπούλια και ήταν θέμα χρόνου η εξαγγελία της, για αύριο λέγανε 16/6 αλλά λόγω φόβου διαρροών έγινε την περασμένη Δευτέρα. Ο "ανίδεος" Βενιζέλος και ΣΥΣΣΩΜΟ το ΠΑΣΟΚ, είχαν υπογράψει απο το 2011 το κλείσιμο της ΕΡΤ δια νόμου! (ΕΔΩ), ο δε Κουβέλης όταν υπέγραφε το σατανικό μνημόνιο ΗΞΕΡΕ ότι μιλούσε για κλείσιμο της ΕΡΤ (ΕΔΩ)

Τεχνητή κρίση ενόψει στο Αιγαίο ή περίεργη φήμη;

Περίεργες πληροφορίες χωρίς ακόμη να έχουν διαρρεύσει, αναφέρουν ότι στο Αιγαίο πάρα πολύ σύντομα (ίσως μέσα στο δεκαπενθήμερο) θα δημιουργηθεί θερμότατο επεισόδιο με την Τουρκία χωρίς ακόμα να αναλύουμε τους πολιτικούς λόγους που θα εξυπηρετηθούν.

Ρώσος δημοσιογράφος ξυλοκοπήθηκε από την αστυνομία στην Κωνσταντινούπολη

Ο Ρώσος δημοσιογράφος Αρκάντι Μπάμπτσενκο ξυλοκοπήθηκε και συνελήφθη από άνδρες των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών στην περιοχή της πλατείας Ταξίμ στην Κωνσταντινούπολη και τώρα νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο. Του έχουν αφαιρέσει το διαβατήριο, μα του άφησαν το τηλέφωνο. Ο δημοσιογράφος δηλώνει πως φωτογράφιζε τα άδεια αστυνομικά αυτοκίνητα, όταν τον πλησίαζαν άνθρωποι με πολιτικά και του απαγόρευσαν να φωτογραφίζει, στη συνέχεια τον άρπαξαν από τα χέρια και τον συνέλαβαν.

Εργαζόμενοι της ΕΡΤ επιτέθηκαν στον Μανώλη Κεφαλογιάννη – Εκείνος ζητούσε να κλείσουν οι κάμερες [βίντεο]

Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση βρέθηκε ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλης Κεφαλογιάννης, κατά την επίσκεψή του στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας, καθώς, εργαζόμενοι της ΕΡΑ Τρίπολης τον περίμεναν έξω από το κτίριο για να του ζητήσουν εξηγήσεις για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες με την ΕΡΤ.
Εξω από το πνευματικό κέντρο η ατμόσφαιρα ήταν τεταμένη με τον γραμματέα της ΝΔ να προσπαθεί αρχικά να μιλήσει για τις γενικότερες επιλογές της κυβέρνησης και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα, ενώ οι εργαζόμενοι του έθεσαν επιτακτικά το ζήτημα του κλεισίματος της ΕΡΤ τονίζοντας ότι βρέθηκαν «εν μια νυκτί» χωρίς δουλειά.